Race 13, Aragon 2011 favoriete topics

Moderator: RG500IU

Pagina's: 1 2 3 4

Topic: Race 13, Aragon 2011 (56981 keer gelezen)
     Reageer met citaat 
Optimate schreef 19-09-11 om 08:24:09
(...)

Toen dat toch wat tegen bleek te vallen toch maar op Aprilia verder. Heel af en toe reed Jasper in de punten maar kwam niet verder en dat kwam door die vermaledijde RSW, dat hield beter presteren tegen.


Je kan me/ons verwijten dat we door een roze bril kijken, maar je stelt het allemaal wel erg negatief hoor (misschien juist om de boel wat op scherp te stellen ) Feit is in ieder geval dat Jasper vorig jaar in 9 van de 17 (meer dan de helft dus) wedstrijden in de punten reed. Dat is niet 'heel af en toe', of jij hanteert een andere definitie van 'heel af en toe'

Dat dit al veel en veel meer is dan alle overige Nederlanders (m.u.v. JvdG) afgelopen 10 jaar lijkt me needless to say. Ik ben ervan overtuigd dat die jongen best wat te zoeken heeft in het wk, maar ben het verder helemaal met jou (en iedereen denk ik) eens dat dit seizoen echt zwaar klote is. Wellicht inderdaad door een verkeerde rijstijl of wat dan ook. In ieder geval hoop ik dat het team zelf weet waar het aan ligt en dat ze het kunnen verbeteren en daar ook volgend jaar de kans voor krijgen in het WK! Jasper moet gewoon een vast top-10 kandidaat kunnen worden.

Pagina's: 1 2 3 4


Snelle navigatie: