AMA 2015 favoriete topics

Moderator: RG500IU

Topic: AMA 2015 (20852 keer gelezen)
RG500IU
 Moderator
2 Strokes 4 Ever!!

     Reageer met citaat 
Komend weekend weer 74e editie van de befaamde Daytona 200 . Op de link een artikel op roadracingworld.com waarin staat dat er hoe dan ook gereden wordt, ook als het regent, in het verleden was dat niet zo nl...
     Reageer met citaat 
Voor de duidelijkheid, de Daytona 200 hoort NIET tot het nieuwe Moto America kampioenschap waar de AMA nu mee in zee is gegaan. Het is een op zichzelf staande wedstrijd.
     Reageer met citaat 
Daytona 200 wordt trouwens niet meer verreden onder auspicien van de AMA maar een andere bond: American SportBike Racing Association (ASRA). Deelnemers zijn vooral onbekende amateur coureurs, er doen slechts een paar bekende cracks mee.

Er is ook een livestream: http://www.asphaltandrubber.com/...p;utm_source=twitter

Zaterdag om 1 uur plaatselijke tijd, is volgens mij 18.00 uur hiero.

« Gewijzigd: 13-03-2015 om 19:26:44 door Optimate »

     Reageer met citaat 
Dane Westby (bijnaam the Wolverine), toch wel een topper bij de AMA in de Daytona Sportsbike klasse, is om het leven gekomen bij een motorongeluk.

http://www.superbikeplanet.com/...2015/Mar/150324a.htm

     Reageer met citaat 
De weg die nu is ingeslagen heeft nog niet direct geleid tot een hoger niveau van het deelnemersveld. Zo deden er in de vorige race in de Superbike 9 coureurs mee (vandaar dat ze samen rijden met de Stock denk ik, om toch nog een beetje een deelnemersveld te krijgen) met behoorlijke verschillen. Zo was de nummer 3 in race 2 (ene Bernat Martinez) maar liefst 7 seconden per rondje langzamer dan winnaar Cameron Beaubier. Met Elena Myers, de laatste finisher op P6 in de Superbike, is het verschil nog groter. Dus vooralsnog nog geen boost geweest dit kampioenschap.
RG500IU
 Moderator
2 Strokes 4 Ever!!

     Reageer met citaat 
Niveautje bedroevend dus..
     Reageer met citaat 
Races op Indianapolis kunnen nu live worden bekeken:
http://www.motortrendondemand.com/motoamerica/

Snelle navigatie: