Bo Bendsneyder in Moto3 favoriete topics

Moderator: RG500IU

Pagina's: 1 2 3 4

Topic: Bo Bendsneyder in Moto3 (15794 keer gelezen)
fuzzybear

avatar
600 CC Super Single!!

     Reageer met citaat 
Optimate schreef 25-03-17 om 19:14:18
BNer en ex-rugbyer Jay Jay Boske bezoekt Bo in het kader van zijn vlog over working out. (houdt vooral dat laatste in gedachte, het gaat niet over motorsport)

https://www.youtube.com/...amp;feature=youtu.be

"Vette gym!"


hij traint echt zwaar volgens mij. Gok dat VDM ook ongeveer zo'n schema heeft.
TOET TOEEEEEEEEET!!!!! Bereboot racing team volle kracht vooruit!
Jarno
 Administrator

avatar
     Reageer met citaat 
Als het dan toch komkommertijd is dan kunnen we wel even kijken wat Bo zoal op zijn telefoon heeft:

http://www.gpupdate.net/...met-zijn-smartphone/
     Reageer met citaat 
Ook voor Bo zit het seizoen er op, zijn tweede in de Moto3. Hoe vinden jullie dat het gegaan is? Ik had toch echt wel wat meer gehoopt en ook wel verwacht. Er zullen ongetwijfeld reden aan te dragen zijn maar onder de streep was het een teleurstellend seizoen, 15e met 65 punten is toch echt niet waar ik van uit was gegaan.
     Reageer met citaat 
Ik moet eerlijk zeggen dat ik het seizoen zelfs begon met Bo in mij wrf droomteam. Niet uit chauvinistische gevoelens maar omdat ik serieus dacht dat hij na zijn 2 podiumplaatsen in 2016 mee zou vechten voor de overwinningen. In dat kader is met name 2017 teleurstellend. Wel is het zo dat de KTM dit jaar duidelijk minder was dan de Honda. En verder was duidelijk te zien dat hij moeite had met slipstreamen door zijn lengte. En zonder goede slipstream wordt het lastig in de Moto3. Excuses? Wellicht, maar ik vind dat deze omstandigheden zijn teleurstellende jaar wel voor een groot deel verklaren.

Al met al is het fijn en duidelijk dat hij niet slechts mee reed als veld vulling. Voor het eerst sinds jaren hebben we een rijder waar rekening mee gehouden wordt en die ook door de MotoGP.com commentatoren steevast genoemd wordt. En dat vind ik positief. Op naar de Moto2
     Reageer met citaat 
Na de hele goede wintertesten had ik zeker er zeker meer van verwacht en dacht echt dat Bo bijna elke weekend voor de top 5 kon rijden, maar nadat duidelijk werd dat Honda een niet te overbruggen stap had gezegd vind ik dat Bo hele mooie dingen heeft laten zien. Meerdere races op kop gereden. Ook tijdens de TT, wat mooi was dat dat een Nederlander op kop reed. Maar ook mindere weekenden.
Ja ik had op meer gehoopt en gedacht, maar ook wel realistisch dat er voor Bo in de moto3 op de huidige KTM niet meer in zit.

Bo kan een goede en constante pace rijden als hij niet teveel in een groep zit waar hij op rechte stukken constant wordt ingehaald. In dat opzicht verwacht ik al meer van de Moto2 waar veel minder wordt ingehaald, maar het zal echt wel even duren voordat Bo een moto2 machine om der de knie heeft. Kijk maar naar Brad Binder die de eerste wedstrijden op 35 seconden van de nr 1 finisht en aan het einde om de winst mee streed.
     Reageer met citaat 
Het winter seizoen was top, steevast voorin te vinden tot bij de start van het seizoen Honda nog een verassing in petto had.

Zoals ik het zie heeft Bo daar in de eerste helft van het seizoen veel last van gehad. Het niet mee kunnen doen voor de topposities leek te knagen aan zijn zelfvertrouwen waardoor het allemaal niet beter werd. Gedurende het seizoen is het zelfvertrouwen weer terug gekomen en kwamen er ook betere tijden op de klokken. In het ultra competitieve Moto3 veld van 2017 is een klein foutje funest voor een goede score, waardoor het ondanks goede tijden in de trainingen. Er in de wedstrijd toch weer dingen niet lekker uitpakten.

De combinatie KTM, zelfvertrouwen, (afgedwongen) geluk en ook zijn postuur zorgden voor een compleet ander seizoen dan de wintertesten ons voorspiegelden.

Het Moto3 boek is na twee seizoenen dicht, met zijn 18 jaar op naar de Moto2. Voor het eerst sinds Jurgen (denk ik) weer iemand die op eigen kracht doorstroomt naar een volgende klasse. Misschien niet het meest aansprekende team, maar wel een solide club.

Vierge deed het niet heel verkeerd tegen het einde van het seizoen. Met Remy Gardner is het lastig om aan de hand van zijn prestaties de capaciteit van Tech3 in te schatten.

Op naar de wintertesten en het 2018 seizoen!
Jarno
 Administrator

avatar
     Reageer met citaat 
Interview met Bo, waarin hij nogmaals bevestigt dat zijn lengte het grootste struikelblok was afgelopen seizoen.

https://www.gpupdate.net/...este-rijder-vooraan/
RG500IU
 Moderator
2 Strokes 4 Ever!!

     Reageer met citaat 
2018: tijd om de titel van dit Topic klein beetje te wijzigen, of niet?
Jarno
 Administrator

avatar
     Reageer met citaat 
@RG500IU
Er mag een nieuw topic gemaakt worden voor het Moto2 avontuur.
RG500IU
 Moderator
2 Strokes 4 Ever!!

     Reageer met citaat 
Ok prima Jarno, ik zie echter al dat een langzamere brommerrijder me al voor is

Pagina's: 1 2 3 4


Snelle navigatie: