Eurosportverslaggeving Vd Valk en Vd Wal favoriete topics

Moderator: RG500IU

Pagina's: 1 2 3 4 5 6 7

Poll
Vraagstelling: Is het commentaar van deze heren dragelijk en objectief?
Nee, je kunt er niet naar luisteren 30 (77%)
Ja, perfect zeer informatief 2 (5%)
Is voor verbetering vatbaar 2 (5%)
Heb er geen problemen mee 5 (13%)
Aantal stemmen: 39
« Gewijzigd: 23-09-2008 om 12:48:49 door Jarno »
Topic: Eurosportverslaggeving Vd Valk en Vd Wal (75645 keer gelezen)
     Reageer met citaat 
Ik probeer er niet meer eens naar te luisteren,maar al die domme opmerkingen van die 2,dat hoor ik dan nog wel. echt niet normaal.

Aktie weg met Vd Valk en Vd Wal!!!
     Reageer met citaat 
Vooral het gelul over het dwars zetten van de motor met het aanremmen en hoe de traction control daarbij zou helpen.
Weet het niet hoor, maar volgens mij heeft het dwars zetten met aanremmen niets te maken met traction control

Heb de 2e SBK race op internet gezien en SS race met Engels commentaar, wat een verademing.
Viel me trouwens ook op dat Vd Wal/Valk veel info gebruikte die tijdens de internet uitzending van de stock 1000 gebruikt werd. Witham zei daar dat hij het liefste met de duc zou rond rijden vanwege de traction control, vd Valk/Wal zei exact het zelfde tijdens de SBK race
     Reageer met citaat 
Kan niet over vandaag oordelen heb het niet gezien of beter gehoord omdat ik op Hockenheim zat. Maar zoals al eerder aangegeven,ik stoor me niet aan die 2 mannen, integendeel. Van me mogen ze dus blijven.
     Reageer met citaat 
Deze 2 hebben wel veel enthouiasme, dat moet je ze nageven maar als je enige kennis hebt van de sport hoor je echt ontzettend dom lullen en dingen vertellen die niet kloppen. Zeker de fouten met rijders die ze maken zijn frustrerend.

En om nou te zeggen dat de klapper van Tamada in race 1 helemaal geweldig was hoeft van mij ook niet. Het was ook een echte klapper maar om het nou op een toon van blijdschap te verslaan met het gevoel dat races alleen maar mooi zijn door verschrikkelijke crashes....

Ik weet nooit wie nou Iwan en wie Matthijs is als ik ze hoor praten maar soms heb ik bij 1 van hen het idee dat het de tweelingbroer van Pierre Wind is.
"Sbattersene I Coglioni". Ciao Marco. Non dimenticherò mai.
     Reageer met citaat 
Ja de klapper van Tamada vonden ze fan---tas-- tiessss.
Hoe dom kun je zijn als motorsport liefhebber om dat te roepen
fred
Alonso betekent spaans wijf!

     Reageer met citaat 
tammo schreef 08-09-08 om 12:40:09
Ja de klapper van Tamada vonden ze fan---tas-- tiessss.
Hoe dom kun je zijn als motorsport liefhebber om dat te roepen
Ach, het verongelukken van Jones werdt ook met gelach verslagen door één van die prutsers. Heb ze gelukkig ook niet gehoord van het weekend, maar die twee zullen nooit niet storend verslag kunnen geven omdat het idioten zijn.
Smoke it, smoke it, smoke it if it's ready for replacement
super-bike
denk nooit dat je groot bent, roem is vergankelijk

     Reageer met citaat 
volgens mij zijn ze continu Ernie en Bert aan het nabootsen...
     Reageer met citaat 
Ook ik wil even mijn zegje doen zonder gelijk mensen voor sukkel uit te willen maken.

Ook ik ben van mening dat het commentaar op Eurosport nog nooit op zo’n slecht niveau is geweest. En dan te bedenken dat het gemiddelde niveau op Eurosport NL al niet hoog ligt. Dat is mijn mening met bijvoorbeeld een sport als tennis, maar dat is ook de mening van vrienden die bijvoorbeeld voetbal kijken.
Misschien wel een leuk voorbeeld: keek een keer in een studentenhuis motorrace. Komt er daar iemand binnen zetten die sportjournalistiek studeert. En wat denk je? Na een half minuutje luisteren vraagt hij verbaasd: wie is dit joh? Dit gaat toch nergens over? Wat een slecht commentaar! Let wel: hij heeft helemaal niets met motorrace, dus ging niet eens in op de inhoud, maar puur het niveau van de commentatoren! Weet niet meer welke race dat was, dus kan ook bij De Vries en Van den Goorbergh zijn geweest.

Het moge duidelijk zijn dat Van de Wal en Van der Valk het absolute dieptepunt betekenen op Eurosport omdat zij, naast slecht commentaar geven (giebelen als kleine kinderen, woordkeuzes, intonatie, etc.) ook nog eens fouten maken bij het leven! Ook Olav Mol ziet wel eens iets niet, kan gebeuren, hoort bij het vak. Maar deze twee maken het wel heel bont! Gisteren: Sykes en Bayliss in beeld, de regisseur schakelt dan naar de glijpartij van Fabrizio. De kleuters van Eurosport gelijk: o nee, Bayliss onderuit!! Denk toch eens na, dat kan helemaal niet!!!
In de Stock1000 ging iemand onder uit. Zijn naam kwam in beeld te staan en nog presteren ze het om een andere rijder te noemen.
En zo viel me gisteren nog veel meer op, waar ik nu zo 123 even niet op kan komen. Maar waar het op neer komt is dat ze gewoon een beetje stom zitten te schreeuwen, zonder dat ze opletten op wat er gebeurd of een informatieve bijdrage leveren.

Maar ja, we weten dat er hier niets aan gaat veranderen. Deze heren hebben via contacten dit baantje weten te bemachtigen en bij Eurosport zijn ze denk ik al lang blij dat ze überhaupt commentatoren hebben. Ook al zouden VDV en VDW dit lezen, zal er als nog weinig verbeteren. Ze kunnen er wel op gaan letten om minder stom te gaan giebelen en minder vaak bij crashes te roepen: “Dit is nou wat motorsport zo mooi maakt!”, het zijn gewoon geen talenten, dus het gaat ook niets worden.

Ik ben gezegend met een TV die ik op engels commentaar kan zetten, dus heb er alleen last van als het voor me wordt opgenomen zoals gisteren. Jammer, maar helaas.
Mugello never sleeps!
Jarno
 Administrator

avatar
     Reageer met citaat 
super-bike schreef 08-09-08 om 16:31:10
volgens mij zijn ze continu Ernie en Bert aan het nabootsen...

Dat zei ik ook al
TYRI_F1
GIXXER

     Reageer met citaat 
geen idee hoe ze zijn... ik heb al een tijdje engels commentaar op staan (en dat heb ik dus niet voor niets gedaan...)
     Reageer met citaat 
Van mij mogen ze ook weg hoor. Ik zeg niet dat ik het zelf beter zou doen.
Maar om hier naar te luisteren wordt je simpel van. Ron Haslam heeft naar hun commentaar de helft gereden voor Leon.
Na bijna een ronde zagen ze ook al dat Veneman op de tweede plaats reed.
Daar komt dan nog bij dat enthousiaste bijna gejuich als er weer iemand onderuit gaat

Nee het nivo is ver onder Nul
It's al in the game
RG500IU
 Moderator
2 Strokes 4 Ever!!

     Reageer met citaat 
Hampie schreef 08-09-08 om 17:16:30
Ron Haslam heeft naar hun commentaar de helft gereden voor Leon...

Dat gebeurde Weeink overigens ook bij de samenvattingen op RTL7
Elvera
Dus.

     Reageer met citaat 
Ik heb er niks van gezien of gehoord dit weekend ; maar volgens mij valt dat commentaar geven nog vies tegen.Wellicht hebben zij dat ook een beetje verkeerd ingeschat .
If it`s stupid but it works,it ain't stupid.
Giacomo
ZAC #905

     Reageer met citaat 
Ik kan uit eigen ervaring zeggen dat commentaar geven op een sport zeer moeilijk is. Heb zelf ca. 20 jaar fietscross gedaan. Nu ik daarmee gestopt ben heb al zo'n keer of 10 commentaar gegeven tijdens een wedstrijd. En dat is ECHT moeilijk hoor!
     Reageer met citaat 
Ze geven geen commentaar op de races,maar zwetsen gewoon tegen elkaar .halen alles door elkaar, vallen elkaar in de rede .en ze ratelen er een heleboel shit uit ,waar niemand op zit te wachten

Pagina's: 1 2 3 4 5 6 7


Snelle navigatie: