Rob Hakvoort favoriete topics

Moderator: RG500IU

Pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Topic: Rob Hakvoort (218600 keer gelezen)
     Reageer met citaat 
Rob_Hakvoort schreef 03-07-09 om 17:46:11
De missie van Stichting Racen tegen Kanker is als volgt te formuleren: Door het uitoefenen van de motorsport gelden generen welke gebruikt wordt voor het steunen/helpen van gezinnen die getroffen zijn door de ziekte kanker.

Wij organiseren jaarlijks een aantal grote evenementen met zieke gezinnen. Wij proberen met deze evenementen de gezinnen een onvergetelijke dag te bezorgen en dat ze even de ellende vergeten die binnen hun gezin heerst. Door deze evenementen heeft Stichting Racen tegen Kanker een enorme band opgebouwd met de “zieke” gezinnen en wij zien het ook als eer om dit te kunnen en mogen doen. Verder hebben we in de afgelopen jaren verschillende gezinnen gesteund die door de ziekte kanker in de financiële problemen zijn geraakt. Het is Nederland nog niet dusdanig voor elkaar dat verzekeringsmaatschappijen alles vergoeden of dat er instanties bestaan die bepaalde (soms hele hoge) kosten vergoeden. Wij proberen bepaalde kosten te vergoeden voor deze gezinnen zodat ze zich volledig kunnen concentreren op het winnen van de race tegen kanker in plaats van zich ook te richten op de financiële aspecten. Wij kunnen (nog) niet alle aanvragen behartigen, maar we hopen met de steun van U steeds meer gezinnen kunnen helpen.

Helaas wordt niet iedereen genezen van deze vreselijke ziekte en vanaf de start van Stichting Racen tegen Kanker in 2004 zijn er aantal jongeren overleden door de ziekte kanker. Jongeren die wij hebben leren kennen door de evenementen en die we nog steeds bewonderen door hun enorme optimisme en levenslust. Deze mensen geven ons telkens weer heel veel kracht om door te gaan met onze missie. Ook houden wij contact met de gezinnen waarvan een familielid is weggevallen en we proberen ze ook nog te betrekken bij de evenementen.

12 en 13 Augustus 2009 is het weer tijd voor de circuitdag waarin alle coureurs van Racing Against Cancer en vele andere coureurs zelfs uit het Wereld Kampioenschap hun steentje bijdrage om deze dag tot een succes te maken.

Tijdens de vorige circuitdagen hebben wij verschillende keren de vraag gekregen of er een mogelijkheid was om iets te geven ter ondersteuning aan de stichting. De deelname voor de coureurs is namelijk geheel gratis. Wij hebben lang nagedacht en…… er is een online donatiemodule ontwikkeld. Alle tot op heden ingeschreven coureurs staan op de website www.racentegenkanker.nl , maar er komen dagelijks nog inschrijvingen bij.

De donatie gaat kinderlijk eenvoudig online via ideal en zal geheel ten goede gaan komen aan de gezinnen waar een kindje getroffen is door de ziekte kanker.

Om een idee te krijgen van zo'n circuitdag, klik op onderstaande link:

http://www.youtube.com/watch?v=jIN5dc36VZc

Bedankt voor uw bijdrage!

Sportieve Groet,

Rob Hakvoort
Racing Against Cancer

(afbeelding)


haha ik ga geld doneren op me pa hahaha die rijd ook mee hahaha
keeping it fresh...
Rob_Hakvoort
C'est le ton qui fait la musique

     Reageer met citaat 
Hakvoort weer in actie tijdens de Race Of The Champions

Na een revalidatie van ruim vier maanden zal Racing Against Cancer coureur Rob Hakvoort aankomend weekend zijn comeback maken in de Dutch Superbikes klasse tijdens de Race of the Champions op het TT circuit Assen.


Rob Hakvoort in actie op de Varsselring vlak voor zijn crash eerder dit seizoen

Op Hemelvaartsdag van dit jaar was Hakvoort betrokken bij een zware crash op het Varsselring circuit van Hengelo. De ongelukkige Racing Against Cancer coureur brak hierbij zijn rug.

Bij de eerste diagnose werden drie gebroken en één verbrijzelde ruggenwervels geconstateerd en werd de mogelijkheid uitgesloten om dit seizoen nog aan de start te verschijnen. Na een second opinion in een ander ziekenhuis bleek echter maar één wervel stabiel gebroken te zijn en hierdoor zag de revalidatie er een stuk positiever uit voor de coureur uit Amersfoort.

Na vele dagen door te hebben gebracht bij een fysiotherapeut voelt Hakvoort zich inmiddels weer voldoende hersteld om aan de start te verschijnen tijdens de Race of the Champions.

" De afgelopen maanden zijn heel bijzonder geweest. Na de second opinion veranderde de doelstelling en besloot ik toch om er alles aan te doen dit seizoen nog aan de start te kunnen staan. Vooral de kracht in mijn spieren was extreem achteruit gegaan, om nog maar te zwijgen over mijn conditie. Na afgelopen tijd keihard te hebben getraind zit het in ieder geval met de spierkracht weer goed. Niet alleen wil ik startten komend weekend omdat ik er heel veel zin in heb, ook omdat ik wil weten hoe het is om weer op de motor te zitten. Als het goed voelt dan kunnen we plannen gaan maken om volgend seizoen weer aan de start te staan in de Dutch Superbikes."
Ferry_van_Rijn
Racecracks Trackdays & Racing School Mettet

     Reageer met citaat 
Heel veel plezier Rob!
dagobert
dago rules

     Reageer met citaat 
succes Rob.


Ik kom helaas dit seizoen niet meer op het circuit om te kijken
     Reageer met citaat 
Ik zal me lensje op je richten Rob
“If everything seems under control, you're not going fast enough.”
Elvera
Dus.

     Reageer met citaat 
Succes Rob!
If it`s stupid but it works,it ain't stupid.
Rebecca
Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!

     Reageer met citaat 
Eindelijk! Ik heb er op gewacht....
Tot snel dan!
De_Wim
maar dan anders

     Reageer met citaat 
Succes, maar vooral heel veel plezier
De inhoud van bovenstaand bericht bereikt u via internet. Het is derhalve niet uitgesloten dat onbevoegden de verzonden informatie hebben gemanipuleerd, door het toevoegen van taalfouten en/ of domme opmerkingen.
Rob_Hakvoort
C'est le ton qui fait la musique

     Reageer met citaat 
Bedankt allemaal voor jullie reacties!

Mochten jullie op het circuit zijn, kom dan even een bakkie doen!

Gr. Rob
Giacomo
ZAC #905

     Reageer met citaat 
Succes en veel plezier
     Reageer met citaat 
Veel plezier, succes en geluk.
bunker1
Tijd lost alles op!

     Reageer met citaat 
Succes en geniet ervan!
www.bunkerparts.nl Motoronderdelen en accessoires voor alle motoren
     Reageer met citaat 
Bijna 'n puntje, het moet een goed gevoel zijn weer op de fiets te zitten.
     Reageer met citaat 
De nieuwe helm van Rob
“If everything seems under control, you're not going fast enough.”
     Reageer met citaat 
falerossi schreef 21-09-09 om 16:15:49
De nieuwe helm van Rob
(afbeelding)


voor de laatste 2 races jah
was wel even haasten maar het is toch gelukt om hem op tijd af te krijgen
keeping it fresh...

Pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Snelle navigatie: