Race 11, Indianapolis 2011 favoriete topics

Moderator: RG500IU

Pagina's: 1 2 3 4

Topic: Race 11, Indianapolis 2011 (57810 keer gelezen)
     Reageer met citaat 
Ik vind iemand als Bryan Schouten best wel een talent en hij doet het ook nog goed in het IDM.
Bovendien reed hij een goede TT.
     Reageer met citaat 
falerossi schreef 29-08-11 om 18:46:43
Vorig jaar reed Jasper een goed Heel simpel redeneren zou je dan denken nog betere prestaties als vorig jaar.


Maar dat was toch ook Jaspers eigen doelstelling dit jaar? Regelmatig en het liefst constant in de top 10. Als dat niet lukt wordt een rijder daar op afgerekend. Niet zo letterlijk natuurlijk hier op dit forum, maar hij heeft de lat zelf (wellicht te) hoog gelegd voor dit jaar. Dat schept verwachtingen bij zijn fans (lees: wegraceforum).

Dat Jasper en Jan zich ergeren aan sommige quotes, niet alleen hier maar in de hele media denk ik, zeker van mensen die een mening hebben zonder echt te weten hoe het zit, daar moeten ze boven staan. Daarvoor ben je professional. Ik neem aan dat Jasper een mentor (en volgens mij is dat Jan) die hem leert omgaan met (opbouwende) kritiek.

Zolang er over Jasper wordt gesproken, zijn we hem niet vergeten. We hopen echter wel dat Jasper in de resterende GP's nog een paar keer binnen zijn doelstelling eindigt. En dan natuurlijk het liefst op eigen kracht natuurlijk middels strijd en passie. Maar daar ligt het niet aan volgens mij. Keep going!
"Sbattersene I Coglioni". Ciao Marco. Non dimenticherò mai.
     Reageer met citaat 
Kootje schreef 29-08-11 om 22:24:00
(...)


Dat Jasper en Jan zich ergeren aan sommige quotes, niet alleen hier maar in de hele media denk ik, zeker van mensen die een mening hebben zonder echt te weten hoe het zit, daar moeten ze boven staan. Daarvoor ben je professional.


Dat heb ik ook wel een beetje. Als je je ergert dan erger je je natuurlijk daar kun je zo een twee drie weinig aan doen. Maar als een sporter meedoet aan een wereldkampioenschap dan ligt je focus helemaal daar en ben je niet bezig met de kritiek van een anoniem iemand uit het publiek. De grote namen in de sport liggen echt niet wakker van een boe roepje uit de massa. Een uitzondering is misschien Lance Armstrong, die voedde zich er mee en zweepte hem op nog grotere prestaties.
t Is n kunst t aigenste pad te lopen en doch aalweg wat aans te zain.
     Reageer met citaat 
Wilde hier eigenlijk nog iets over kwijt. Ik vind dat Jasper volgend jaar nog een kans moet krijgen. Het lukt dit jaar even niet met de RSA. Pech. Hebben meer coureurs. Daarnaast zat de voorbereiding ook niet bepaald mee.

Kijk naar een Nicolas Terol of Joan Olive. Hoeveel kansen heeft vooral die laatste niet gekregen?
Terol heeft ook een aantal jaar moeten wennen±
http://www.motogp.com/en/riders/Nicolas+Terol

Tuurlijk is het tot nu toe niet zoals verwacht. Jasper zal denk ik de eerste zijn die dat toegeeft (al ken ik die jongen niet persoonlijk). Maar denk dat hij er volgend jaar (met gelijkere kansen) gewoon kan staan!
Mugello never sleeps!
     Reageer met citaat 
Nederlanders zijn bijzonder kritisch als het over hun sporters gaat, maakt niet uit welke sport, maar als er niet wordt voldaan aan de, soms niet eens redelijke verwachtingen van het publiek, wordt je al snel afgeserveerd.

Ik vind dat af en toe wel jammer, er zijn landen waar sporters gekoesterd worden, in sommige landen ook wel weer eens overdreven. Marco van Basten, kan in Italië, nauwelijks over straat lopen, in Nederland knippert denk ik bijna niemand met zijn ogen als hij langsloopt.

Ik had ook goede hoop, dat Jasper het in 2011 beter zou doen dan nu het geval is. Dat het er niet uitkomt is heel jammer. Het is wel positief dat we al drie jaar achter elkaar een en dezelfde rijder in de serie hebben. Er ontstaat in ieder geval een basis. Jasper, Jan en de mensen er omheen werken er hard voor, dit jaar wordt het niet sportief beloond, ik hoop dat hij er volgend jaar weer bij is. En natuurlijk verdienen andere talenten ook een zitje, maar dan wel erbij en niet in plaats van.

Pagina's: 1 2 3 4


Snelle navigatie: