Erik Günther (Aka Kikkie95) favoriete topics

Moderator: RG500IU

Pagina's: 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... 47

Topic: Erik Günther (Aka Kikkie95) (414885 keer gelezen)
     Reageer met citaat 
Wat Erik en ik beide weten is dat zijn pr seconden sneller is dan wat hij zondag deed en dat, zelfs dat nog flinke voor verbetering vatbaar is. We leven dus in de wetenschap dat Erik sneller kan. Het viel niet mee om de positieve dingen te vinden afgelopen weekend, maar die zijn er wel degelijk.

We gaan proberen om volgende week donderdag nog een keer te gaan trainen in Emmen. Dat heeft echter alleen zin als het weer goed is en Erik zelf een aantal zaken weer op orde heeft. Het weer hebben we niet in de hand. Op Erik's situatie hebben we wel wat meer grip en daar zijn mee aan de slag.

Dat witte pak wordt zeker net zo mooi als zijn oude pak, was ook wit
     Reageer met citaat 
Wat heeft die Bo Bendsneijder een mooie techniek en hoge bochtensnelheid zeg
Expi was ook spannend met 3 man die om de winst gingen.
Aanrader voor iedereen om eens te gaan kijken als het SOBW in de buurt is.
     Reageer met citaat 
WK Scooter Centre Deventer is nu in 3 klassen te zien op de grid bij de SOBW met onze eigen Kikkie95 in de sportlucht, Rick Rinkema in de sportwater en Bas van Dijk in de Topscooter .

Jammer dat ik weinig tijd heb om te komen kijken
"Sbattersene I Coglioni". Ciao Marco. Non dimenticherò mai.
     Reageer met citaat 
Paul17 schreef 27-03-12 om 22:46:02
Wat heeft die Bo Bendsneijder een mooie techniek en hoge bochtensnelheid zeg
Expi was ook spannend met 3 man die om de winst gingen.
Aanrader voor iedereen om eens te gaan kijken als het SOBW in de buurt is.


Ja dat mannetje is echt een genot om naar te kijken net Pedrosa. Kan niet met zijn voeten op de vloer als hij stil gaat, maar als hij op de baan is, kijk je er met plezier na.

Ik begreep dat Bo op een 5e plaats in de expi had gestaan als hij daar in mee had gedaan.

Wel veel valpartijen in de Yamaha klasse, net jonge honden die voor het eerst buiten komen.
     Reageer met citaat 
Nieuwsbrief 4 is online!

     Reageer met citaat 
Afgelopen maandag stond Kiki Racing aan de start voor alweer de tweede wedstrijd van het seizoen. De voorbereidingen die we hadden getroffen met betrekking tot het weer pakten goed uit. De voorspelling was een natte dag en dat bleek ook helemaal te kloppen.

Ondanks het matige weer, zit de stemming er goed in. Erik heeft heel erg veel zin om de baan op te gaan....

Lees verder op de website.
     Reageer met citaat 
Wedstrijddag Veldhoven 5 mei


Als we op het circuit aankomen is het nog droog, op buienradar zien we echter wel een flink pak neerslag aankomen. Het is niet de vraag of het gaat regenen vandaag, maar slechts wanneer. Het is met een graad of 10 ook een heel stuk kouder dan de dag ervoor

Tijdens de eerste sessie is het in iedere geval nog droog Erik gaat de baan op met de opdracht de omstandigheden goed te lezen en niet te veel te pushen op de koude bandjes. Tijdens de sessie gaat Erik lekker rond, na een paar rondjes weet hij wat er mogelijk is en al snel zit hij op zin tijden van de dag ervoor, welke onder veel betere omstandigheden werd behaald.

Lees verder op de website.
     Reageer met citaat 
Wedstrijd verslag Sokafran

     Reageer met citaat 
Onze belevenissen is Staphorst

     Reageer met citaat 
Persbericht na benefietwedstrijd in Vledderveen



Zaterdag 2 juni werd op het kartcircuit van Vledderveen, bij Stadskanaal een benefiet wedstrijd gehouden om geld in te zamelen voor onerzoek naar de slopende ziekte ALS.

Erik Günther was met zijn Kiki Racing Team mede initiatiefnemer voor deze dag, de opa van een van zijn racevrienden was eerder dit jaar overleden aan deze slopende ziekte. Als eerbetoon aan deze inspirerende man hebben Randy van Hees, Bibi Damen en Erik Günther het intitiatief genomen om middels een race evenement geld in te zamelen voor onderzoek naar deze spierziekte.

’s Morgens vroeg was het al een gezellige drukte in het paddock, al snel bleek dat het flink passen en meten moest worden om alle teams een plekje te geven. Hoewel de meeste rijders zich netjes hadden opgegeven via de website, kwamen er ook nog heel wat spontaan naar het circuit om zich op te geven. Geen probleem natuurlijk, met een beetje creativiteit lukte het toch om iedereen een plekje te geven en konden we ons gaan opmaken voor een mooie racedag.

Hoewel het een benefiet wedstrijd betrof, betekende dat niet dat er geen strijd was op de baan. Er werd vol gestreden voor de posities, soms op het scherpst van de snede maar altijd fair. Mede door het mooie weer, waren er nauwelijks incidenten op de baan. Hier en daar een schuivertje, maar geen echte problemen.

De initiatiefnemers van deze dag, Randy van Hees, Bibi Damen en Erik Günther werden respectievelijk eerste, vierde en tweede in hun klasse. Randy werd daarbij een beetje geholpen door Barry Wassink, Bibi en Erik moesten echter flink aan de bak om hun klassering veilig te stellen. Na een mooie racedag werden alle rijders in het zonnetje gezet en bedankt voor hun geweldige bijdrage.

Aan het einde van de dag konden we de balans opmaken en bleek dat we in totaal €3150,- hadden opgehaald met onze actie. Bij deze willen wij graag iedereen heel hartelijk bedanken voor de bijdrage aan deze dag. RAP-Holland, de SOBW, KNMV, de Medicals, Baco’s, KCNN, rijders, begeleiders en niet te vergeten alle sponsoren en vrijwilligers die deze dag mogelijk hebben gemaakt.
Meer informatie over deze dag kunt u vinden op: www.samenracenwealsdewerelduit.com
kikkie95

avatar
#NLYF

     Reageer met citaat 
Top dag, lekker gereden en een goede opbrengst voor Stichting ALS.
Kiki Racing zal uitkomen in:
Retired
     Reageer met citaat 
Mooie foto in je persbericht
RG500IU
 Moderator
2 Strokes 4 Ever!!

     Reageer met citaat 
Chrissifumi schreef 04-06-12 om 20:57:13
Mooie foto in je persbericht

Niet alleen de foto. Ik vind het er allemaal zeer gelikt uitzien Denk dat menig ONK team hier een puntje aan kan zuigen
     Reageer met citaat 
Hee ik zie dat we een nieuwsbrief achterlopen op WRF!

     Reageer met citaat 
En die van afgelopen weekend natuurlijk. Het gaat lekker de afgelopen weken.
Nu een weekje rust en dan het Jubileum weekend in Berghem.

Pagina's: 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... 47


Snelle navigatie: