Autosport topic, deel 7 favoriete topics

Moderator: RG500IU

Pagina's: 1 ... 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 ... 103

Topic: Autosport topic, deel 7 (324210 keer gelezen)
     Reageer met citaat 
in de telegraafonline

Het is natuurlijk niet goed dat hij zich zo heeft laten gaan destijds, maar ik ben blij dat dit zo afloopt. Verstappen blijft voor mij de meest spectaculaire en succesvolle Nederlandse rijder die we gehad hebben.

Altijd vol er tegenaan

Citaat:
Eerherstel voor Jos Verstappen
AMSTERDAM -
Jos Verstappen is ten onrechte vervolgd in een strafzaak waarin hij werd verdacht van mishandeling en poging tot doodslag.

De rechtbank in Roermond heeft de voormalig formule 1-coureur een schadevergoeding toegekend. De zaak is hierdoor definitief afgehandeld.
     Reageer met citaat 
Ik heb ook altijd een zwak voor hem gehad en heb dat nog steeds. Hopen dat zijn zoon het ver kan schoppen. Talent heeft ie zeker.

Toch zal Jos altijd de schijn tegen hebben, maar hij is ook een makkelijk slachtoffer om zomaar van geweldsmisdrijven te beschuldigen.

Een mooi voorbeeld van iemand die ook altijd zal worden achtervolgd door "de klap" is Rafael van der Vaart.
"Sbattersene I Coglioni". Ciao Marco. Non dimenticherò mai.
     Reageer met citaat 
Mugello never sleeps!
     Reageer met citaat 
Jammer, doei.
Jarno
 Administrator

avatar
     Reageer met citaat 
Ik kan me best voorstellen dat hij na twee decennia op locatie met het Formule 1 circus geen zin heeft om nu in zo'n hokje te gaan zitten in de studio in Amsterdam (of waar ze ook zitten).

Geeft ook niet, zo met Ronald van Dam en een co-commentator gaat het toch ook prima?
     Reageer met citaat 
Mick Doohan en Casey Stoner (herinnert u zich deze nog nog nog?) nemen in twee snelle toet-toets op tegen Coulthard in een nog snellere toet-toet!

http://www.dumpert.nl/...rgelijkingspr0n.html
     Reageer met citaat 
Audi wint Le Mans 2013!
“If everything seems under control, you're not going fast enough.”
RG500IU
 Moderator
2 Strokes 4 Ever!!

     Reageer met citaat 
In het AD een berichtje dat Tom Coronel tijdens de race in Argentinië van aanstaande zondag 4 aug. live verslag zal doen vanuit de auto op Eurosport.. "Natuurlijk is de race het belangrijkste, maar ik denk dat ik het commentaar er wel bij kan doen. Aan gespreksstof geen gebrek" volgens hem
Jarno
 Administrator

avatar
     Reageer met citaat 
Ik wilde het ook net plaatsen. Best wel uniek, ben benieuwd hoe dat zal gaan.

Coronel doet live verslag vanuit zijn BMW
     Reageer met citaat 
Ik heb dat volgens mij al eerder op Eurosport gezien alweer heel wat jaartjes geleden in het britse toerwagen kampioenschap. Is wel leuk als de coureur er een beetje gevoel voor heeft.
RG500IU
 Moderator
2 Strokes 4 Ever!!

     Reageer met citaat 
En op het circuit waar volgend jaar de GP rijdt! nu op TV!
     Reageer met citaat 
Prachtig dat er een lokale held won.

Het is ook wel een mooi circuit vind ik, het enige minpunt is dat er heel veel stof naast de ideale lijn ligt.

Voor de mensen die de races niet hebben gezien: Tom Coronel gaf alleen commentaar tijdens de opwarmronde bij beide races. Het zou nogal gek zijn als hij ook tijdens de race commentaar zou geven. Bij de DTM gebeurt dit ieder weekend dat er in de opwarmronde en / of de uitloopronde live commentaar wordt gegeven door een rijder.
Jarno
 Administrator

avatar
     Reageer met citaat 
Hier een fragmentje van het liveverslag van Tom:

http://www.fiawtcc.com/...ery/detail/id/974/t/


Ivan Muller wordt overigens volgend jaar de teamgenoot van Sebastien Loeb in het nieuwe team van Citroën. Die hebben best wel een dreamteam te pakken dus.
Jarno
 Administrator

avatar
     Reageer met citaat 
Er zijn wel hele leuke transfers gaande nu in Formule 1. Webber weg bij Red Bull dus Vettel krijgt een nieuwe teamgenoot, Massa eindelijk weg bij Ferrari en daar wordt vandaag naar alle waarschijnlijkheid een terugkeer van Kimi Raikkonen gemeld, wat betekent dat Ferrari voor het eerst in hele lange tijd twee eerste rijders heeft. Dan hebben we volgend seizoen nog de nieuwe reglementen met de turbomotoren en zo wordt het tóch weer interessant om nog maar een seizoen te kijken. Telkens als ik wil afhaken dan verzinnen ze weer wat.
     Reageer met citaat 
Ik blijf ook trouw supporter.

Daniel Ricciardo wordt de nieuwe teammaat van Vettel dus die ene kangaroo wordt verwisseld voor de ander. Jammer, ik had altijd wel een zwak voor Webber. Hij was niet de beste, maar hij nam nooit echt een blad voor zijn mond. Een soort Crutchlow van de F1 zeg maar.

Iemand trouwens nog de inhaalmanouvre van Alonso op Webber gezien in de beginfase van de race op Monza? In mijn ogen toch maar weer eens het bewijs dat Alonso de allerbeste van iedereen is, ook al is zijn auto niet de beste.

Hij is in ieder geval beter dan Vettel. Echt niet mijn favoriet. Een prima coureur maar hij had een tweelingbroer van der Michael kunnen zijn .
"Sbattersene I Coglioni". Ciao Marco. Non dimenticherò mai.

Pagina's: 1 ... 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 ... 103


Snelle navigatie: