1Chris Nobel
4Stefan Kerschbaumer
5Rob Hartog

TRIVIA

Ondanks een vervelende nekblessure opgelopen bij een zware val in het voorseizoen, waardoor zijn start twijfelachtig was, én een 20 seconden tijdstraf voor inhalen onder geel, wist Kervin Bos (vd Heyden Yamaha) de paasraces van 2012 te winnen.
Nadat klassementsleider Chris Nobel door rivaal Davy Thoonen van zijn fiets werd gekegeld in de laatste bocht van de laatste race ging Rob Hartog (Suzuki) er met de winst vandoor en behaalde zijn eerste Nationale titel in 2014.
Ben Spies werd met zijn zege in de MotoGP klasse in 2011 de eerste rijder die op het Asser TT circuit zowel een race in de Superbikes (2009) als in de koningsklasse van de GP's wist te winnen.
Regerend kampioen Jack Middelburg begint de verdediging van zijn 3 titels (350, 500 en 750cc) goed op hemelvaartsdag 1978 bij de eerste kampioensraces van het seizoen. De Naaldwijker stuurt zijn Yamaha's in alle 3 klasses met overmacht naar de zege!
Nelson Rolfes (BMW) won bij de Paasraces 2015 de eerste race in de Supercup 1000 van de Open Wegrace Cup die door het CRT werd georganiseerd.
Topic: Ronde 1, Voorjaarsraces Assen 2014 (7516 keer gelezen)
Jarno
 Administrator

avatar
     Reageer met citaat
Nu de Voorjaarsraces definitief doorgaan kan er ook een topic voor komen.

Het wordt dus een eendaags evenement en de Supersports rijden twee races. Het tijdschema is inmiddels bekend (zie bovenaan deze pagina).

En ik zal nog een keer melden dat de toegang gratis is:
Gratis naar eerste ONK wegrace op zaterdag 12 april
Haha, dat ik ooit nog eens in zo'n lijstje (uitslag vorige keer) voor mocht komen!
"If everything seems under controle, you are not going fast enough!" - Mario Andretti