Erik Günther (Aka Kikkie95) favoriete topics

Moderator: RG500IU

Pagina's: 1 ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... 47

Topic: Erik Günther (Aka Kikkie95) (414908 keer gelezen)
Jarno
 Administrator

avatar
     Reageer met citaat 
Toch leuk om op het podium te mogen, gefeliciteerd!

Misschien lukt het een volgende keer om aansluiting te vinden bij groep A.
     Reageer met citaat 
succes komend weekend!
Those who risk nothing, do nothing, achieve nothing, become nothing
     Reageer met citaat 
En daar is de volgende nieuwsbrief alweer

     Reageer met citaat 
Dit is wat je krijgt als je één minuut voor je wedstrijd begint ziet dat er iets mis is met je machine.



De volledige aandacht van het hele team
     Reageer met citaat 
Uitstapje naar de ZAC, in de eerste instantie om aanpassingen te testen maar een wedstrijd,
is een wedstrijd dus werd er flink gepushed door beide rijders en sneuvelden de pr's opnieuw.

Gé boekte de meeste winst, Erik wist niet het onderste uit de kan te halen, maar scherpte wel zijn pr aan.

     Reageer met citaat 
Hot news

     Reageer met citaat 
Opnieuw een uitstapje naar de ZAC.

     Reageer met citaat 
Hier alweer nieuwsbrief nummer 12, met daarin het verslag voor de, voor ons, voorlaatste OW cup race van het seizoen. Kiki Racing rijdt in 2014 geen buitenlandse wedstrijden dus Hockenheim slaan we over. Wel bekijken we de mogelijkheden om in ieder geval met Gé te starten in de extra race bij Accelaration, deze wordt mede door de OW cup georganiseerd, maar telt niet mee voor het kampioenschap.

Erik zit nog niet op de vereiste rondetijden en als we geen droge wedstrijd meer krijgen, gaat dat ook niet meer lukken. Als we meedoen, zullen we beide machines meenemen naar het circuit en er een mooie dag van maken voor onze gasten. "so stay tuned" voor meer informatie over dit evenement.

Kiki Racing timmert lekker aan de weg, we bestaan inmiddels uit 4 vaste mensen en een catering medewerkster die er bij is als het nodig is. Voor volgend seizoen twee nieuwe machines met voor beide mannen een forse PK winst. Met Eurol lubricants hebben we voor 2015 een teamsponsor voor de olie & cleaning producten, we zijn erg blij met deze sponsordeal en gaan ervoor zorgen dat Eurol minstens net zo blij wordt van ons, zodat we er beide wat aan hebben.

Op de achtergrond zijn we bezig met het ontwikkelen van een leuk format voor de mensen die ons volgen. Denk hierbij aan live uitzendingen vanuit onze box, interviews met de rijders enz. We zijn al voorzichtig begonnen met experimenteren en zullen dit in de winter gaan perfectioneren.

raceverslag: https://www.youtube.com/watch?v=Ka58itKdS90

« Gewijzigd: 04-09-2014 om 09:38:52 door Ben-Gunther »

wimpie

avatar
xl600r fzr600 vfr750 vtr1000r rsv1000r tuono rr

     Reageer met citaat 
Het youtube filmpje is niet beschikbaar
     Reageer met citaat 
Youtube vindt het blijkbaar niet goed als je de link in een tag verwerkt, heb hem even gestript.

https://www.youtube.com/watch?v=Ka58itKdS90
     Reageer met citaat 
En dan is het alweer tijd voor de laatste competitiedag.


30550

« Gewijzigd: 23-09-2014 om 12:59:14 door Ben-Gunther »

     Reageer met citaat 
Ik kan niet anders dan m'n petje afnemen en genieten van de manier waarop jullie dit allemaal aanpakken mannen!
     Reageer met citaat 
Hee bedankt voor het compliment Chris
     Reageer met citaat 
All packed and ready to go!

Nog een paar uurtjes werken en dan de auto in voor de laatste officiële wedstrijd van het seizoen. Het beloofd goed weer te worden en er komen een aantal gasten uit de omgeving van Volendam om de wedstrijden te bekijken. Een mooie afsluiter van ons eerste seizoen op de 600.

Meteen na de race gaan we verder met de nieuwe machines en hopen ze op 6 oktober circuit klaar te hebben om een er een trainingsdag mee te rijden. Daarna zullen we als team nog meedoen in het bijprogramma van acceleration waarin Gé als het meezit al op de 2015 machine zal rijden. Erik heeft niet ingeschreven voor dit evenement maar zal wel met zijn machine op het circuit aanwezig zijn voor promotie werkzaamheden en support.


de Suzuki GSXr600 L1 waar Erik in 2015 mee gaat rijden

« Gewijzigd: 26-09-2014 om 07:40:19 door Ben-Gunther »

kikkie95

avatar
#NLYF

     Reageer met citaat 
Hier ook maar even een verslagje posten van zaterdag
vrijdag uit mijn werk de machine in de caravan geladen en via Warder(om Ramon op te halen) naar Assen voor de laatste OWCup race van 2014 te rijden. Toen we alles hadden opgebouwd hadden en aan en drankje in de tent zaten kwam de opmerking dat er best nog wel trek was. Iedereen had dit gevoel wel dus hebben wij maar Pizza besteld Kort nadat de pizza's op waren zijn we naar bed gegaan.

Zaterdag konden we redelijk uitslapen voor race doen tot half 8, smorgens zoals altijd een broodje ei met het hele team. Vlak voor de kwalificatie kwamen mn moeder met opa en oma Arzoni en Lisa aan.

De kwalificatie kwam ik door veel verkeer slecht in mijn ritme en waren de tijden echt niet goed genoeg. Toen ben ik even door de pits gereden en had ik een klein gaatje. Ik had maar 1 ronde de tijd en verpeste het voor mijn gevoel gelijk door de haarbocht mijn instuurpunt te missen. De rest van de ronde wel goed aangezet om mogelijk nog 1 rondje extra te hebben waardoor ik alsnog een 1.57er op de klok heb gezet. Helaas had ik geen ronde meer. Ik had mij gekwalificeerd op de 21ste positie, niet echt tevreden maar een redelijke plek dus echt ontevreden was ik ook niet.

Race 1, ik had een top start en ook de eerste paar bochten waren goed. Helaas kon ik het tempo van de groep waar ik in reed niet bij benen en reden ze iets weg. Halverwege de race werd ik door een r6 gepasseerd op de Veenslang en kon ik mee rijden naar Martijn die ook moest lossen van de groep er voor. Ik heb een paar rondes het tempo gevolgd en ben de 1na laatste ronde buitenom in Mandeveen voorbij Martijn gereden. Hierop volgde een mooi gevecht tot op de finish lijn. Die ik op 0.11 seconde heb gewonnen P15!. Verder heb ik mijn PR flink aangescherpt naar 1.544 en de hele race in de 1.55 gereden, TOP race dus!

Race 2, De race zou ivm een eerdere rode vlag een kwartier worden uitgesteld. Ik had vroeg mijn helm op om in mijn concentratie te komen toen mijn vader terug naar de tent kwam rennen met de mededeling "ze gaan al de baan op!!" toen hebben we snel de bandenwarmers er af getrokken en ben ik nog net op tijd de pits uit gekomen. Ik had weer een goede start en kwam gelijk in gevecht met Martijn en nog een andere coureur. Ik had het gevoel dat mijn tempo hoger lag als het groepje waar ik in reed maar ik kwam er niet voorbij. Hele race hebben we een mooi gevecht gehad en ik kon wederom in de laatste ronde de kop van de groep overpakken en zo de 14de plaats veilig stellen!

Ik wil graag iedereen die mij dit seizoen heeft geholpen heel erg bedanken. Natuurlijk al mijn sponsoren, maar ook zeker mijn team leden waarmee we vaak op het circuit te vinden waren. Gé, Pap(Ben) en Ramon bedankt voor de gezellige avonden en dagen op het circuit!

Kiki Racing zal uitkomen in:
Retired

Pagina's: 1 ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... 47


Snelle navigatie: