Assen

21 september 2014
Nederland TT Circuit Assen

TRIVIA

Tijdens de eerste 'overzeese' BSB editie van 2012 ging de eerste Nederlandse Poleposition naar Alex Lowes (Honda), Shane Byrne (Kawasaki, race 1) en Josh Brookes (Suzuki) wonnen ieder een race.
Ben Spies werd met zijn zege in de MotoGP klasse in 2011 de eerste rijder die op het Asser TT circuit zowel een race in de Superbikes (2009) als in de koningsklasse van de GP's wist te winnen.
Met de komst van de BSB races in september 2012 werd Assen het eerste circuit ter wereld waar in één seizoen een GP, een WSB ronde, een IDM ronde én een race voor het BSB kampioenschap werd verreden!
Poll
Vraagstelling: Ga jij naar de BSB in Assen?

Kom ik je zondag nog tegen Ben?

Zou zo maar kunnen, wij zijn er in ieder geval, denk in de buurt van de GT en in het paddock natuurlijk. Alleen Erik's teammaatje is er niet bij, die is de nieuwe racers aan het ophalen als het goed is
Zo en dat was dag twee in Assen
“If everything seems under control, you're not going fast enough.”
Is dit een datingsite ofzo!!!!
Ik heb al 2 dagen mooie motorsport gezien en hier zitten de kenners te discusieren of ze nog gaan!!!
Hele goeie race in de Supersport van Kervin Bos. werd heel mooi 5e vandaag. Andere NLse puntenscorers zijn Chris Nobel (10e, tevens winnaar van de EVO klasse) en Rob Hartog (14e)

edit: Nobel uit de uitslag gehaald, reed met onreglementaire brandstof.

« Gewijzigd: 21-09-2014 om 00:06:44 door Optimate »