Acceleration 2014 favoriete topics

Moderator: RG500IU

Pagina's: 1 2 3 4

Topic: Acceleration 2014 (69339 keer gelezen)
     Reageer met citaat 
Slecht is misschien niet het juiste woord, meer dat het zover af staat van wat je graag zou willen, of wat je had.

Die 1.48 was Gé zijn pr uit het laatste weekend, super omstandigheden. Nu was het toch al kouder, meer wind en zijn we doordat we op zoek waren naar een setup nauwelijks aan rijden toegekomen.

Ik ga niet op het forum melden waar we precies tegen aan zijn gelopen, we komen elkaar vast wel een keer tegen op het circuit, dan praat ik je wel bij met een kopje koffie.
     Reageer met citaat 
Verder leuk om te lezen dat het evenement an sich een succes was. Hoe was de rol van de motoren binnen het evenement zelf?

Als ik lees dat jullie gisteren om 08:00 uur al moesten rijden en als ik zie dat een team als Niwa zelfs geen pitbox had dan krijg ik al snel het idee dat de motoren een beetje 2e viool speelden.
     Reageer met citaat 
Er was maar een motor evenement, in dat opzicht was het natuurlijk wel zo dat de auto's de overhand hadden.

Er was een sessie om 8.00 uur de rest was allemaal na 9 uur. In het commentaar was er ook aandacht voor de motoren en het is altijd goed om publiek te zien in het paddock.

Mijn ervaring was, leuk dat er motoren bij zijn in plaats van nou hebben we er ook nog van die tweewielers bij. De mensen vonden het ook leuk om even te komen buurten de auto's hadden over het algemeen toch een wat hogere drempel met de grote motorhomes en hospitality.
     Reageer met citaat 
hartog met dik 20sec gewonnen geloof ik...
     Reageer met citaat 
uitslag staat op de vorige pagina 24 seconden op Cliff

Pagina's: 1 2 3 4


Snelle navigatie: