CEV 2015, race 1: Portugal favoriete topics

Moderator: RG500IU

Pagina's: 1 2

Racetopic
1

Portimão

26 april 2015
Portugal Autódromo Internacional do Algarve, Portimão

TRIVIA

De Zwitserse Kalex rijder Jesko Raffin verzekerde zich hier in 2014 van de Moto 2 titel en werd hiermee de eerste Zwitserse kampioen in het 'Spaans Open'.
De 15 jarige Fransman Fabio Quartararo (Honda) verzekerde zich hier in 2014 met een zege van zijn tweede achtereenvolgende CEV titel in de Moto 3 klasse.
Topic: CEV 2015, race 1: Portugal (53546 keer gelezen)
     Reageer met citaat 
Jarno schreef 25-04-15 om 17:48:42
Ja hallo, Jasper zit net een blauwe maandag op die Moto2. Geef hem effe de tijd.


Tja, hoeveel tijd heb je als coureur met 6 jaar GP-ervaring op zak in een kampioenschap dat qua niveau een paar stapjes terug is?

Het is allemaal logisch en het is allemaal begrijpelijk maar wat was het toch lekker geweest als het opeens allemaal op zijn plek zou vallen en Jasper vanaf het begin er bij zou staan. Nu is het weer allemaal maar zo zo en zal de reactie van velen weer zijn "ja hoor, daar heb je hem weer". Of dat al dan niet terecht is moet iedereen zelf maar weten.
Plaggie
Het WF brekebeentje

     Reageer met citaat 
Heb de Moto3 race gezien. Goede prestatie van Bo jammer van dat foutje, maar heeft zich prima hersteld.

Maar het veld is qua sterkte in de breedte wel erg karig geworden helaas.....Jarno zei al dat er van de top 10 van 2014 nog maar 1 overgebleven is. Nou zijn dat er 2 (Bulega en Arenas), maar dat verandert weinig aan het verhaal. Met Bo er bij heb je zelfs de overgebleven 3 jongens uit de top 15 van 2014! Bizar vind ik dat.
midstar
www.midstar.nl

     Reageer met citaat 
Het is wat vroeg om er wat van te mogen zeggen, maar ik doe het toch
Zojuist nog even mijn commentaar bekeken in het topic van 2014 over Bo, om te kijken of ik het bij het juiste eind had.
Vorig jaar waren ze starts vrijwel niet goed, verloor vrijwel altijd plekken, en moest daardoor hard werken om weer terug te komen, wat hem ook vaak lukte,maar net zo vaak weer terugdrong door een foutje.
Die foutjes heeft hem vorig jaar veel punten gekost, en zijn starts moeten gewoon beter om er direct goed bij te zitten.
Hij is retesnel en misschien wel het snelste van het veld, maar met deze foutjes ga je het ook moeilijk krijgen in een wat minder sterk veld.
Midstar racing

Pagina's: 1 2


Snelle navigatie: