Red Bull Rookies 2015 favoriete topics

Moderator: RG500IU

Pagina's: 1 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Topic: Red Bull Rookies 2015 (65556 keer gelezen)
     Reageer met citaat 
Wat Bo betreft een beetje lastig, hij is 16 en inmiddels 1,80.

Lang in de lichte klasses blijven heeft voor hem niet zoveel meerwaarde, wat moet je dan verder? Ik denk als je bij een topteam in de moto3 kan instappen, meteen doen! Misschien loop je het risico dat je een terugval maakt, jammer dan. Je kunt ook net als Max Verstappen meteen op de juiste plek terecht komen en een mooi seizoen draaien.

Jasper heeft in Jan Abbink een manager die voor hem door het vuur gaat en op die manier zijn carriere in de Moto3 aardig kunnen rekken.

Scott heeft in de RBR goed gepresteerd, maar niet zo goed als Bo nu gedaan heeft. Ik denk dat hij net wat te weinig credits gekregen heeft bij RW voor wat betreft het sportieve deel. Ik hoorde Waninge wat roepen over geld, misschien was dat een optelsommetje? Voor Scott in ieder geval top dat hij in het BSB weer kan winnen, goed voor het zelfvertrouwen en hopelijk op termijn weer voor een WK klasse.

Bo wekt de indruk goed met de druk van buitenaf om te kunnen gaan. Geen excuses na zijn valpartij in de laatste bocht. Het besef dat hij zich had laten piepelen bij de mindgames van zijn concurrent en daar lering uit getrokken. Niet mekkeren maar de focus vol naar de volgende wedstrijd.
     Reageer met citaat 
Jarno schreef 13-09-15 om 12:10:29
Ik vraag me af of nog een jaartje Junior WK (CEV) geen slecht idee zou zijn. Het niveau in het WK ligt echt wel een klap hoger. Met de rondetijden waarmee Bo in de Red Bull Rookies Cup op pole stond, sta je in het WK gewoon achteraan. Met wat hij in het Junior WK laat zien sta je in het WK zo rond de 25e plaats, waar Livio ook ongeveer zit. Voor zover je dat allemaal zo kunt vergelijken, natuurlijk.

Mijn punt is dat je denk ik ook te vroeg kunt overstappen naar het WK, en we hebben al veel Nederlanders op die manier zien "verzuipen". Scott Deroue en Bryan Schouten schrokken zich ook rot van het niveau in het WK, en je ziet een Karel Hanika, Jorge Martin en Stefano Manzi ook niet bepaald vooraan rijden.
Of vinden jullie dat je elke gelegenheid die je hebt om in het WK te kunnen rijden moet aannemen?


De ronde tijden van de Rookies cup kun je niet vergelijken. Dat zijn standaard machines waarbij het blok niet doorontwikkeld is. Laat staan het frame en alles.
Wat moet Bo nog meer bewijzen dan hij nu doet. Ook in CEV heeft hij dit jaar podium gereden met zeker niet de snelste fiets van het veld.
Als de mogelijkheid er is zeker doen!
Denk ook niet dat als hij ondersteunt wordt vanuit Red Bull ze hem dan graag in het CEV zien.
Will
Fryslan Boppe!

     Reageer met citaat 
Ik zie hem liever in de wss. De competitie in de moto3 is nogal groot.
Weet niet of ik nou sta te juichen als iemand rond de 15e plek rond rijdt. Aan de andere kant weet je dat ook niet.
     Reageer met citaat 
Al hij in zijn eerste seizoen meedraait zoals Livio vandaag deed, dan is daar niets mis mee.
De_Wim
maar dan anders

     Reageer met citaat 
De stap is groot, maar de alternatieven die genoemd worden lijken mij ook niet echt goede opties.

CEV: Je krijgt weinig aandacht, en alleen Kampioen worden daar zou echt een stap vooruit zijn. De kans dat zijn carrière daar vastloopt ljjkt me veel groter.

WSS: Die klasse is dit jaar niet echt sterk bezet, en ik vraag me af of dat de komende jaren beter wordt. Ook lijkt de overstap naar een totaal andere klasse/ machine mij niet ideaal.

Ik zou hem graag in de moto-3 zien bij een goed team. De kansen hierop zijn volgens mij gegroeid nu Oliviera zijn overstap naar moto-2 heeft aangekondigd met Leopard die hoogstwaarschijnlijk ook Kent meenemen naar de moto-2.
De inhoud van bovenstaand bericht bereikt u via internet. Het is derhalve niet uitgesloten dat onbevoegden de verzonden informatie hebben gemanipuleerd, door het toevoegen van taalfouten en/ of domme opmerkingen.
     Reageer met citaat 
Will schreef 13-09-15 om 13:14:16
Ik zie hem liever in de wss. De competitie in de moto3 is nogal groot.
Weet niet of ik nou sta te juichen als iemand rond de 15e plek rond rijdt. Aan de andere kant weet je dat ook niet.

Het niveau in de WSS is nou niet bepaald hoog. Ik sta nou niet echt te juichen als hij daar bijv. 8e wordt oid. Je raakt dan toch een beetje buiten de radar van het grote publiek.
Als je een willekeurige NL-er verteld die en die doet mee in de Supersport vraagt die je waarschijnlijk: Supersport welke Supersport? Atletiek, wielrennen zijn allemaal supersporten. Ik bedoel het ironisch maar zo is het in grote lijnen wel. Ik denk dat Bo ook liever in het GP gebeuren blijft.
Will
Fryslan Boppe!

     Reageer met citaat 
Dus de titel van Vd mark is niks? Ik zie hem liever in de top 3 in wss dan achteraan toeren in de moto3
     Reageer met citaat 
MotoGP is voor hét kampioenschap WSBK is toch een stapje minder.
MvdM wil daar uiteindelijk ook naartoe.

RBR is het voorportaal van het MotoGP circus net zoals de stock 600/1000 voorportaal van wss/sbk is.

Waarom zou je uitwijken naar een andere serie als het niet hoeft?
wimpie

avatar
xl600r fzr600 vfr750 vtr1000r rsv1000r tuono rr

     Reageer met citaat 
Will schreef 13-09-15 om 16:02:51
Dus de titel van Vd mark is niks? Ik zie hem liever in de top 3 in wss dan achteraan toeren in de moto3



Om in voetbal termen te blijven , Motogp is eredivisie SBK is jupiler league.

Misschien niet terecht , maar zo wordt er wel tegen aan gekeken
     Reageer met citaat 
Will schreef 13-09-15 om 16:02:51
Dus de titel van Vd mark is niks?


Wie zegt dat dan, niemand toch? Maar feit is en blijft dat Jan Publiek nog nooit van de Supersport heeft gehoord, en van de GP's wel. Hoe jammer wij dat ook vinden de WSBK en SSP zegt het 99% van de mensen geen drol. Hoezeer ik Michael ook steun en hoezeer ik ook hoop dat hij het gaat maken in de SBK, ik baal er nog steeds van dat hij niet in de GP's rijdt. Jaren smachten we naar Nederlands succes bij de TT, maar Nederlands beste motorcoureur sinds een jaar of 20 doet niet mee. Ik vind dat jammer.

Citaat:
Ik zie hem liever in de top 3 in wss dan achteraan toeren in de moto3


Dan heb je Bo dus niet zo heel hoog zitten? Niemand kan in de toekomst kijken en het is maar afwachten hoe het zal gaan maar als er één Nederlandse coureur is die het zou kunnen maken in de GP's op het moment dan is het Bo wel, op Michael na misschien. Als zelfs hij maar beter niet naar de GP's kan gaan omdat het afbreukrisico groot is dan kunnen we maar beter helemaal geen Nederlanders meer laten starten in de GP's.


Jarno schreef 13-09-15 om 12:10:29
Ik vraag me af of nog een jaartje Junior WK (CEV) geen slecht idee zou zijn.


Ach welnee. Je moet het ijzer smeden als het heet is en dat is nu. Stel dat hij nog een jaartje CEV gaat rijden en om wat voor reden dan ook vallen de resultaten tegen (voor mijn part vanwege een blessure) dan heeft niemand het meer over Bo Bendsneyder en zijn de GP's weer verder weg dan ooit. Je hebt als coureur echt niet de luxe om een GP zitje at te slaan, zeker niet als Nederlander.

« Gewijzigd: 14-09-2015 om 00:08:07 door Optimate »

Plaggie
Het WF brekebeentje

     Reageer met citaat 
Wat een geweldig seizoen heeft Bo gehad, met als hoogtepunt de titel pakken door de race te winnen 8 overwinningen uit 11 races. Totale dominatie, echt super.

Ben erg benieuwd waar hij volgend jaar rijdt. In het team van Ajo zou super zijn. Of een ander goed team, want volgens racesport zijn er verschillende gesprekken gaande met diverse teams en lopen die voorspoedig.

Hanika wist ook te domineren in de RedBull Rookies cup, maar maakte ook een boel fouten. Een beetje een heethoofd en dat houd hem nogal tegen denk ik. Bo komt op mij als coureur een stuk beheersder/volwassener over.
     Reageer met citaat 
Bo wordt aankomend weekend tijdens de BSB in Assen gehuldigd. Zal niet meedoen aan de races zoals afgelopen jaren wel.

Bron: pa Bendsneyder op motor-forum.
     Reageer met citaat 
Optimate schreef 16-09-15 om 10:00:09
Bo wordt aankomend weekend tijdens de BSB in Assen gehuldigd. Zal niet meedoen aan de races zoals afgelopen jaren wel.

Bron: pa Bendsneyder op motor-forum.


Ergens had ik dit ook wel verwacht!
“If everything seems under control, you're not going fast enough.”
     Reageer met citaat 
Nou, das dan mooi k* t voor Bo. Hij had zo te zien zijn gearing niet goed, wordt voorbij gereden of hij stilstaat en komt op p9 te rijden en er gaat er één voor'm liggen in ronde 2. Boem en op een brancard afgevoerd worden. Hopelijk is alles goed....
     Reageer met citaat 
Ai dat zag er niet goed uit.... Hopelijk snel goed nieuws over Bo..

Pagina's: 1 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11


Snelle navigatie: