Erik Günther (Aka Kikkie95) favoriete topics

Moderator: RG500IU

Pagina's: 1 ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47

Topic: Erik Günther (Aka Kikkie95) (414830 keer gelezen)
     Reageer met citaat 
Heel veel sterkte Erik en familie!!
Elvera
Dus.

     Reageer met citaat 
If it`s stupid but it works,it ain't stupid.
     Reageer met citaat 
Wat een schrik.

Heel veel beterschap gewenst!
t Is n kunst t aigenste pad te lopen en doch aalweg wat aans te zain.
     Reageer met citaat 
Thanks
     Reageer met citaat 
Afgelopen middag is Erik in het Radboud UMC opnieuw onder het mes gegaan. Dit keer was zijn ruggenwervel aan de beurt om 13.00 is hij de OK in gegaan, richting 17.45 was hij weer terug op zaal, opnieuw een pittige ingreep, waar hij ook weer heel wat bloed verloren heeft. Wat belangrijker is, is het resultaat van de ingreep, en dat is positief. De ruggenwervels zijn succesvol gefixeerd, waardoor er nu sprake is van een stabiele situatie. Zodra hij weer wat is aangesterkt kunnen we aan overplaatsing naar Noord-Holland gaan denken.

Nog maar net terug op zaal had Erik alweer praatjes, aanmerkingen op de verpleegkundigen van de verkoeverkamer, die hadden er totaal geen verstand van, je komt daar om uitte slapen en in plaats daarvan zaten ze de hele tijd maar aan hem te trekken en lieten hem geen moment met rust, zelfs niet toen hij het vroeg. Ongetwijfeld was dat ook het doel van die mensen, maar Erik dacht daar compleet anders over.

Na een Danoontje en een blikje cola heeft hij zijn vriendin , oma en zus gebeld, daarna was de koek echt op en ging hij over op sluimerstand. Af en toe wakker en twee tellen later weer weg eindelijk wat meer rust in zijn lijf.
Jarno
 Administrator

avatar
     Reageer met citaat 
Bedankt voor de update, Ben
     Reageer met citaat 
Hi Jarno,

Graag gedaan, het meeste heb ik op zijn eigen website geplaatst en met Evert gemaild.

Afgelopen nacht is tot een uur of vier goed gegaan, veel geslapen, daarna wilde hij op zijn zij liggen, en mocht hij worden omgedraaid. Na verloop van tijd ging dat heel veel pijn doen en kon hij zijn alarmknop niet vinden, roepen werkt ook, dus uiteindelijk kwam er toch snel support. Het heen en weer draaien is zeer pijnlijk, door de drain in zijn rug ligt hij niet lekker, deze mag er misschien vanmiddag al uit zodat het allemaal wat lekkerder ligt.

Na alle actie van gisteren is zijn enkel toch weer gaan bloeden en moet vandaag de spalk vervangen worden. Het hangt vooral van dit soort dingen af per wanneer hij naar Noord-Holland mag verhuizen. Maandag moeten er in ieder geval nog foto's gemaakt worden in het Radboud dus is hij daar in ieder geval tot en met dan.

Als de enkel stabiel is, hoeft er de eerste zes weken niet geopereerd te worden, daarna een kleine ingreep om de pennen uit zijn enkel te halen en dan na 6 maanden weer controle.

De eerste zes weken mag de enkel ook helemaal niet belast worden, daarna kan er een plan gemaakt worden om dit weer op te bouwen.
bierelier
Verstoorde Oudere Jongere

     Reageer met citaat 
net je laatste update op FB gelezen , een lange weg te gaan nog voor Erik met letterlijk en figuurlijk kleine stapjes.

sterkte en succes voor beiden
plaatjesmakert, Nepfries
     Reageer met citaat 
Thanks

We doen het met zijn allen, dus ook zijn moeder, vriendin en niet te vergeten de mensen die bij hem langskomen waaronder Jarno, de stuurman van de combinatie.

Ik heb het ook op zijn website gezet: http://www.kikiracing.nl/?p=1639
Vandaag was top, morgen zien we weer verder. Zal een pittig dagje worden dat model zitten voor de foto's is een hele toer.
Jarno
 Administrator

avatar
     Reageer met citaat 
Hoi Erik,

Blij om te lezen dat je vooruitgang boekt. Vervelend dat je je actieve carrière moet beëindigen maar wel begrijpelijk. Het zal ook moeilijk zijn om te accepteren dat 100% herstel misschien niet mogelijk is, maar houd vooral goede moed dat je in ieder geval in de buurt moet kunnen komen. Zet 'm op hè!
     Reageer met citaat 
Ja, heel veel sterkte gewenst man!
RG500IU
 Moderator
2 Strokes 4 Ever!!

     Reageer met citaat 
Ik kan me alleen maar bij de vorige schrijvers aansluiten, oftewel 'kop dr veur' zoals we hier in Grunn zeggen
     Reageer met citaat 
Erik is nu bijna en week thuis en gaat op veel punten goed vooruit. Hij is wel nog twee keer in het AMC geweest, een keer om een ontsteking in zijn enkel in een vroeg stadium de nek om te draaien en een keer voor nieuw gips om zijn enkel en meteen intake met zijn artsen in het AMC. De tripjes met de ambulance zijn slopend, gisteren was Erik's accu compleet leeg. Op die momenten zie je eigenlijk pas hoe hij er aan toe is. Hij balanceert op een flinterdun lijntje van wilskracht en conditie.

Ondertussen is hij begonnen met het verkopen van zijn race gerelateerde spullen. Het komende jaar kan hij in ieder geval helemaal niets wat met racen te maken heeft. Zijspanpassagier kan fysiek niet meer en competitie racen op twee wielen is nog niet te voorspellen. Los van de vraag of hij dit nog wil.

Het doet mij best wel iets om op deze manier afscheid te nemen van wat we al die jaren samen hebben gedaan. Racen was ruim zeven jaar lang iets, waar we alles zowel financieel als in tijd volledig voor aan de kant hebben gezet.
Hier staat nu een dikke streep doorheen.

Op straat vragen veel mensen of het racen nu klaar is, met als ondertoon, je wil toch niet dat hij daar nog mee door gaat. Het antwoord daarop is, ja het is nu klaar, maar niet omdat hij niet meer wil, maar omdat het niet meer kan.
     Reageer met citaat 
Ben-Gunther schreef 01-06-16 om 13:01:55
Het doet mij best wel iets om op deze manier afscheid te nemen van wat we al die jaren samen hebben gedaan. Racen was ruim zeven jaar lang iets, waar we alles zowel financieel als in tijd volledig voor aan de kant hebben gezet.
Hier staat nu een dikke streep doorheen.


Dat klinkt bekend. Ik vrees dat het ook nog wel even zal duren voordat die "wond"geheeld is...

Sterkte en beterschap toegewenst!
"If everything seems under controle, you are not going fast enough!" - Mario Andretti
     Reageer met citaat 
Thanks Ron!

Gisteren weer met Erik naar het AMC geweest, kleinigheidje met het gips om zijn enkel. Omdat het zo'n happening is met de ambulance, hebben we in overleg met de arts besloten om Erik voorzichtig achter in de auto te zetten en rustig aan die kant op te rijden.

In het AMC was er meteen een bed voor hem beschikbaar waar hij op kon wachten tot hij aan de beurt was. in 3 uurtjes uit en thuis dat scheelde de helft in tijd ten opzichte van heen en weer met de ambulance.

Voor Erik is het een enorme opsteker dat we zelfstandig naar het ziekenhuis kunnen.

Pagina's: 1 ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47


Snelle navigatie: