Supersport 300 TT Assen favoriete topics

Moderator: RG500IU

Pagina's: 1 2 3 4 5

Topic: Supersport 300 TT Assen (57497 keer gelezen)
     Reageer met citaat 
Chrissifumi schreef 26-06-17 om 09:14:18
(...)


Je geeft deze reactie op basis van de gehele quote van Bredebeier. Echter alle punten die Bredebeier opgeeft zouden niet anders zijn geweest bij elke andere willekeurige race (bijv. een SS600 race) met uitzondering van wellicht de volgende 2 punten (en zelfs die zijn nog te betwisten gezien de ONK SS600 races tijdens de TT waar ik zelf nog aan mee deed 3 en 4 jaar terug, met name door de Deense en Zweedse inbreng):

Er waren veel groepen waar wel 10-20 seconden tussen viel
Er reden rijders rond die ik had kunnen vervangen

Ik snap wel dat je een try-out niks vind, alleen ben ik het niet eens met die conclusie op basis van het stukje van Bredebeier


Dat snap ik wel.

Naar mijn mening en dat heb ik hier op verschillende plekken wel eerder gezegd, horen dit soort races eigenlijk niet op een WK podium. Is alleen leuk voor deelnemers en wat familie enzo.

Maar als je het wel doet, maak er dan ook wat van met een serieuze klasse, een introductie en een goede speaker. Neem jezelf dan ook serieus als organisatie.
t Is n kunst t aigenste pad te lopen en doch aalweg wat aans te zain.
     Reageer met citaat 
En misschien had de organistatie voor deze wedstrijd de db-killers moeten verbieden!
Ik zat tijdens de vrije training in Stekkewal, daar zat een groep kerels zich te verbazen over hoe weinig geluid ze maakten (vergeleken met de klassen ervoor)! Na enkele minuten was het al gebombardeerd tot de "Stofzuiger-klasse"!
"If everything seems under controle, you are not going fast enough!" - Mario Andretti

Pagina's: 1 2 3 4 5


Snelle navigatie: