Ronde 13: Misano 2018 favoriete topics

Moderator: RG500IU

Racetopic
13

Misano

9 september 2018
San Marino Misano World Circuit, Misano Adriatico

UITSLAGEN

STARTOPSTELLING

1Jorge Martín
2Gabriel Rodrigo
3Arón Canet
4Fabio Di Giannantonio
5Enea Bastianini
Volledige uitslag »

RACE

1Lorenzo Dalla Porta
2Jorge Martín
3Fabio Di Giannantonio
4Gabriel Rodrigo
5Jakub Kornfeil
Volledige uitslag »

TRIVIA

Na een grondige verbouwing wordt er in 2007 voor het eerst 'met de klok mee' gereden als hier de San Marino/Rimini Grand Prix wordt gehouden. Winnaars: Casey Stoner (MotoGP), Jorge Lorenzo (250cc) en Matia Pasini (125cc)
Door een tweede plaats bij de San Marinese GP van 2011 kwam Repsol Honda coureur Dani Pedrosa tot 95 Grand Prix podiums met Honda waarmee hij Mick Doohan evenaarde. Jim Redman's record (98) kwam voor de kleine Spanjaard in zicht!
Een zege bij de openingsrace voor het 2008 EWC kampioenschap bleek een goede basis te zijn voor Iris ten Katen (Honda) om haar 2007 titel te verdedigen. Met nog een tweede en derde plek prolongeerde ze de Supersport 600 titel.
Topic: Ronde 13: Misano 2018 (3205 keer gelezen)
Jarno
 Administrator

avatar
     Reageer met citaat 
Bij de uitslagen zie ik ineens een TM Racing fabrieksteam staan. Ik kende het hele merk niet.

Uitslag 1e vrije training
     Reageer met citaat 
Ziet er erg Honda-achtig uit.
     Reageer met citaat 
TM maakt crossers en enduro's sinds de jaren zeventig. Op hun website https://www.tmracing.it/racing/ staat niets over wegrace. Jammer dat Zannoni er al snel af lag, had in de vrije trainingen mooie dingen laten zien. Hij staat momenteel eerste in het CIV http://storicociv.perugiatiming.com/PuntiCampionato/CIVMO3/2018/P en heeft ook wat punten gepakt in het CEV http://www.fimcevrepsol.com/en/results/results?anyo=2018&type=1&categoria=124

Bezecchi er weer af door een eigen fout. De KTM heeft duidelijk meer vermogen maar op deze manier wordt hij geen kampioen.
Jarno
 Administrator

avatar
     Reageer met citaat 
TM Racing had plannen om in 2019 een volledig seizoen mee te draaien maar dat lukt niet want het budget is niet toereikend. Ze gaan nog wel met enkele wildcards meedoen.

http://www.speedweek.com/...M-2019-verpasst.html

Snelle navigatie: