3Federico Caricasulo
4Thomas Gradinger
5Randy Krummenacher

TRIVIA

In een spannende race versloeg Parkalgar Honda rijder Eugene Laverty in 2009 Andrew Pitt, Cal Crutchlow en Kenan Sofuoğlu met miniem verschil om zijn eerste WSS zege op te eisen.
Winston Ten Kate Honda rijder Sébastien Charpentier wint de openingsrace van 2006 voor Kevin Curtain (Yamaha). Kenan Sofuoğlu maakte het Ten Kate succes compleet door met een derde plaats zijn eerste podiumplaats op te eisen.
Achter winnaar Michael van der Mark werd Ratthapark Wilairot (PTR Honda) tweede tijdens de laatste race van 2014. Wilairot werd hiermee de eerste coureur uit Thailand die in een wegrace WK wedstrijd het podium haalde.
Sandro Cortese (Yamaha) verzekerde zich met een tweede plaats bij de laatste race van 2018 van de wereldtitel nadat naaste belager Jules Cluzel ten val kwam. Cortese werd de eerste rijder met een Grand Prix en een Supersport WK titel.
Michael van der Mark (Pata Honda/Ten Kate) won hier ook de laatste race van het 2014 seizoen. Met zes overwinningen in een seizoen ging hij de geschiedenis in als de meest succesvolle Nederlands coureur in het WK Supersport!