Topic: BSB 2019 (incl. Silly Season) (66312 keer gelezen)
     Reageer met citaat
RG500IU schreef 18-08-19 om 22:46:53
..........
Brookes werd de winnaar van race 3 en de nieuwe leider in het kampioenschap.............

Waren er echt drie races?
t Is n kunst t aigenste pad te lopen en doch aalweg wat aans te zain.

Tuesday: @tarranmac95 can’t do the dishwasher sorry
Sunday: @tarranmac95 2 X 18 lap races at Cadwell Park.
Tuesday: Taylor breaks Tarran’s other wrist.

(Taylor rijdt overigens niet onverdienstelijk in de Superstock 1000)
RG500IU schreef 19-08-19 om 10:36:34
(...)

O maakt niet uit.
Vroeg het me af.

Heb alleen stock 600 of zoiets gezien, met rode vlag na rode vlag. De rest kijk ik deze week nog.
Trax
ZAC #111 en #717

RG500IU schreef 19-08-19 om 10:49:15

(...)

Tarran stond bij de signeersessie van Monster (samen met O'Halloran en Redding). Ik vroeg hem hoe het met zijn pols ging, hij liet even zien dat zijn hele onderarm nog in een (roze!) cast zat. Maar het was wel OK zei hij.....
Goed verhaal! Lekker kort! Doen we niks mee!
RG500IU
 Moderator

Tweet van Eurosport UK met on board beelden van zowel Redding als Irwin van hun gezamenlijke crash in race 2.
RG500IU
 Moderator

Redding laat nog eens duidelijk weten wat hij vond van de actie van Irwin
RG500IU
 Moderator

James Ellison keert dit weekend ook weer terug op Oulton Park. Hij zal deze triple header en de resterende races op de MV Agusta rijden die door Gino rea naar de eerste punten werd gereden op Cadwell. Zal wel wat meer sponsorgeld meenemen
RG500IU
 Moderator

Dit weekend de Showdown decider op Oultan Park waar 3 races zijn, de eerste 3 zijn al zeker daarvan:

9 Christian Iddon (Tyco BMW)

Buchan was het slachtoffer van technische problemen voor Ryan Vickers in Q1, door een crash kon hij niet verder en start van P24 in race 1. Iddon schuift 1 plaats op vanwege de straf voor A Irwin na de vorige wedstrijd.
RG500IU
 Moderator

Winst in race 1 voor Brookes voor Bradley Ray (Suzuki) die lang goed partij gaf en uiteindelijk bijna 5 seconden toe moest geven. Redding werd 3e na een matige start voor Danny Buchan op P4 die nu ook verzekerd is voor de Showdown.
5 Iddon
6 O'Halloran
7 G Irwin
8 MacKenzie
9 Alex Olson (debutant )
10 Vickers

In de beginfase waren er crashes voor Hickman, Andrew Irwin en en ook Dan Linfoot waarna de rode vlag uitging. Bridewell viel uit in de beginfase na technische problemen na de herstart, Xavi Forés kwam met P16 niet in de punten.

P5 in de stand voor MacKenzie (159). 6 A Irwin (146). 7 Hickman (145), 8 Forés (141). 9 Iddon (136)
RG500IU
 Moderator

1-2 voor Be Wiser Ducati in race 2 met Redding voor Brookes die op de streep de 3e Ducati van Bridewell nog wist te pakken. Bradley Ray, die de openingsfase de leider was, werd 4e en staat met de snelste ronde op pole voor race 3 later vanmiddag.
Buchan werd 5e voor O'Halloran, Iddon, Hickman (vanaf P21) en MacKenzie. Forés werd 11e en pakte 5 puntjes

Er was in de beginfase een safetycar voor een paar ronden na een crash van Ellison met de MV. Andrew Irwin (die gisteren al een straf had in race 1) mocht vandaag niet starten in race 2, ik vermoed dat hij verantwoordelijk werd gehouden voor de crash in race 1 met Hickman. Hij is er straks in race 3 weer bij.

5e in de stand MacKenzie (166), 6 Hickman (153) en de grote winnaar van race 2 voor de showdownposities, 7e gedeeld A Irwin/Forés (146), Iddon op P9 heeft 145.
RG500IU
 Moderator

Eerste overwinning van het seizoen voor Bridewell in race 3. De zege leek in eerste instantie naar Brookes te gaan, maar die ging onderuit in de Shell Oils Hairpin. Brad Ray weer 2e voor Redding die veel terrein prijs moest geven, maar toch overall winnaar werd van dit weekend omdat hij alle races het podium wist te halen.
P4 voor Buchan, voor Glenn Irwin en O'Halloran, MacKenzie en Hickman als 8e die zich hiermee als laatste voor de Showdown verzekerde.
A Irwin werd 10e, Forés 14, Iddon viel uit.