2Chaz Davies
4Michael Rinaldi
5Alex Lowes

TRIVIA

Jonathan Rea (Kawasaki) had aan een vierde plaats in race 1 van 2015 genoeg om zijn eerste wereldtitel veilig te stellen.
Jeffry de Vries (Yamaha) is op 18 maart 1990 de eerste Nederlander die punten scoort in het WK Superbike met een 14e plaats in race 2.
Met een derde plaats in race 1 van 2015 werd Michael van der Mark (Pata Honda) de eerste Nederlands rijder die buiten eigen land een WSBK podium wist te behalen.
Na een tweede plaats in de Sprintrace haalde Dominique Aegerter (GRT Yamaha) in race 2 van 2023 met een derde plaats het podium om de eerste Zwitserse coureur te worden die dit presteerde.
Topic: Ronde 2 Jerez 2020 (8810 keer gelezen)