Topic: WK Supersport 300 seizoen 2020 (29192 keer gelezen)
Plaggie
Het WF brekebeentje

Reageer met citaat
Race van 10 ronden werd na ronde 6 afgebroken door een rode vlag. Nare crash van Ieraci op het rechte stuk. Hij ging onderuit midden in een grote groep op volle snelheid. Iedereen kwam daar gelukkig goed bij weg.

Carrasco won de race.

Jeffrey Buis pakt een fantastische 2e plaats!!

Deroue 4e
RG500IU
 Moderator
2 Strokes 4 Ever!!

Ook nu weer een afgebroken race Deroue wordt winnaar en is de nieuwe WK leider, alle Nederlanders netjes in de punten
Way to go!
Plaggie

Deroue doet goede zaken

Buis lekker bezig weer! Een 2e en een 4e plaats
RG500IU
 Moderator

Eerste zege voor Jeffrey Buis Helaas crash voor Deroue.
Zit eens in die uitslagen te bekijken, het is alleen maar Kawasaki en Yamaha er zit nog in KTM bij en Honda is volledig van het toneel verdwenen
RG500IU
 Moderator

En hoppa ook gelijk winst in race 2 voor Buijs, Deroue 3e
Plaggie

Wat een knappe prestatie van Jeffrey Buis

Pakt even de dubbel op Aragon! Race 1 was indrukwekkend hoe hij het hele veld op een hoop wist te rijden. En in race 2 liet hij zien ook in een grote groep te kunnen vechten en winnen.

En volgend weekend......weer Aragon!

Deroue zat er ook dit weekend weer goed bij. Jammer van die crash in de eerste race, maar goed herstelt in race 2 met P3.
Plaggie

En laten we Koen Meuffels niet vergeten. Die kwam van P36 op de grid naar P9 op de finish in race 2
fuzzybear
600 CC Super Single!!

RG500IU schreef 02-08-20 om 18:57:21
Turkije is na Nederland, Spanje, Italië en Duitsland het 5e land met zeges in WSB, WSS, WSSP300
(afbeelding)
(@MotoGP_Data)

Misschien een leuke voor Triviant wie was de braziliaan die een WSBK wedstrijd won? Of is dat algemeen bekent en weet ik het gewoon niet?
TOET TOEEEEEEEEET!!!!! Bereboot racing team volle kracht vooruit!