Topic: CEV 2020 / Junior WK Moto 3 (30627 keer gelezen)
midstar

Reageer met citaat
Goede race vab Zonta, snelheid zat er goed in
Midstar racing
En nog een overwinning van Zonta! Wederom super sterk gereden en 3 sec weggereden!
Mooie Junior WK race.
Leider in de tussenstand Artigas (Leopard) kreeg een long lap penalty maar wist het gat met de kopgroep weer dicht te rijden om 5e te finishen. Gaat volgend jaar naar Moto3 met Leopard.
2e in de tussenstand Izan Guevara (Aspar) won de race en verkleinde daarmee zijn achterstand tot 15 punten.
Pedro Acosta van het het kleine Team MT -Foundation77 deed weer goede zaken met een tweede plaats. Gaat volgend jaar naar Moto3 met team PrüstelGP.