Topic: BSB 2021 (incl. Silly Season) (55230 keer gelezen)

De showdown begint dit weekend op Oulton Park, zo zien de nrs 1 en 2 er uit:
RG500IU
 Moderator

Oulton op zaterdag net even gekeken en direct al weer sensatie:
Brookes leidde het grootste deel van race 1, O 'Halloran passeerde hem op 4 ronden van de finish en ging toen op 2½ ronde van het einde. MacKenzie passeerde Brookes in de laaste ronde en won.

Moderator

In de door Jack Kennedy gewonnen Supersport/GP2 race eindigde Jamie van Sikkelerus als 10e vanaf een 4e startplaats. Met 4 GP2's voor hem dus 6e in de Supersport, zijn beste seizoenresultaat volgens mij, P10 in de tussenstand.
RG500IU
 Moderator

Bridewell was de man vd zondag met dubbele winst in race 2 en race 3. Beiden heel knap. In race 2 verremde hij zich en moest omleiding nemen om terug te keren op de baan. Reed de snelste ronde en had pole voor race 3, uitslag race 2: