10. Tommy Bridewell (Oxford Products Racing Ducati), +0,821

Vanaf donderdag a.s. is met actief op Donington, de weersverwachtingen daarvoor lijken minder gunstig.
RG500IU
 Moderator

Regerend kampioen Tarran Tarran MacKenzie zit het niet mee. Paar maand geleden nog onderbeen gebroken + schouderproblemen. Vandaag tijdens laatste test op Silverstone vermoedelijk zijn linkerenkel gebroken.. 17 april zijn de eerste wedstrijden daar..
RG500IU
 Moderator

fotoreportage (4) vd crash
Trax
ZAC #111 en #717

Mooi balen voor Taz Mac.
Goed verhaal! Lekker kort! Doen we niks mee!
RG500IU
 Moderator

P4 vanaf 5e startplek voor van Sikkelerus in de eerste Supersport race. Winst door regerend kampioen Jack Kennedy, 19e plaats voor Tomás de Vries (4e in de GP2).
RG500IU
 Moderator

13e Brookes, 14e Vickers, 15e Neave, Kent 17e. Leon Haslam was een vd uitvallers
RG500IU
 Moderator

Sikkelerus mist met P4 nét het podium waar Kennedy weer bovenaan stond. De Vries 15e (4e in GP2). En ik las net nog dat de jongste Veijer vanmiddag de Talent Cup won
RG500IU
 Moderator

Driedubbelzege en perfecte score voor Glenn Irwin / Honda met ook zeges in races 2 en 3 die ik vanmorgen even op de Player heb bekeken.

In race 2 had hij het moeilijkste en leek Bradley Ray (van BMW naar Yamaha overgestapt) er met de winst vandoor te gaan totdat Ray op 2/3 deel zijn voorwiel onder zich zag wegglijden. Zijn teamgenoot Kyle Ryde werd nu nipt 2e op 0,079 voor de FS3 Kawasaki's van Skinner en Jackson

Ray was echter weer terug in race 3 waar hij P2 opeiste voor Glenn's broer Andrew die 3e werd, Skinner 4e.

Grote namen als Haslam, Sykes (crash in 2e race) en Brookes reden op plaatsen waar alleen Bo Bendsneyder nog tevreden mee zou zijn. Met P16 en 18 de laatste 2 zelfs buiten de punten in race 3.