Topic: BSB 2022 (incl. Silly Season) (51713 keer gelezen)

Kampioen Taz Mac mag rijden komend weekend.
2 Strokes 4 Ever!!

17e tijd in FP2 voor Taz Mac:
RG500IU
 Moderator

Kyle Ryde won zaterdag op het korte circuit van Donington een spannende sprintrace voor Jason O'Halloran op 0.038, teamgenoot Bradley Ray zorgde voor een volledig Yamaha podium.
4 Jackson, 5 Glenn Irwin 6 Iddon 7 Skinner 8 Bridewell 9 Hickman 10 MacKenzie, 11 Sykes 12 Buchan, 13 Brookes
Leon Haslam viel oa uit.

Bradley Perie was de eerste die de ongeslagen Jack Kennedy achter zich wist te houden in de Supersport race, van Sikkelerus werd 13e, Tomás de Vries was 5e in de GP2.

Kyano Veijer kwam in de Talent Cup in een duel om de leiding ten val na contact met een andere rijder.

Alles (live) via de ES Player te volgen natuurlijk
RG500IU
 Moderator

Dubbelzege voor O'Halloran op zondag, hieronder de uitslag van race 3, de Top 3 was hetzelfde als race 2 eerder op de dag:

Er was een safetycar in de baan na een stevige highsider van Leon Haslam (5e in race 2), Glenn Irwin was door ook bij betrokken omdat hij hem niet kon ontwijken, beide rijders ok. Wel flinke schade voor Haslam met een machine die zo op eerste oog total-loss leek.
Kampioen MacKenzie begint weer op dreef te raken, P6 in race 2 vandaag en nog even rust om aan te sterken voor de volgende race op Knockhill die pas in juni is.