Topic: BSB 2022 (incl. Silly Season) (51791 keer gelezen)
Trax
ZAC #111 en #717

Reageer met citaat
Werkelijk een prachtig race weekend voor de BSB op Thruxton. 3 ongelofelijk spannende races met 3 foto finishes.
Race 1 was voor O’Halloran, voor MacKenzie en Ray.
Race 2 had dezelfde uitslag, de laatste 3 ronden zijn briljant
Race 3 was voor MacKenzie, voor Ray en O’Halloran en opnieuw schitterende laatste ronden
Goed verhaal! Lekker kort! Doen we niks mee!
Trax schreef 14-08-22 om 22:19:32

Race 2 …….de laatste 3 ronden zijn briljant

Nou zeg dat wel. Fantastisch
t Is n kunst t aigenste pad te lopen en doch aalweg wat aans te zain.
RG500IU
 Moderator
2 Strokes 4 Ever!!

Gisteravond even op de ES Player gekeken: geweldig!

Er begint tekening in het kampioenschap te komen met betrekking tot de Showdown (eerste 8 ) waar een aantal prominente (oa Brookes, Hickman, Haslam) namen zich niet voor lijken te plaatsen.

Hickman was achter de Yamaha's eigenlijk best of the rest op Thruxton, maar moest in race 3 naar de kant, heeft inmiddels 40+ punten achterstand op P8, Haslam bijna 50, Brookes meer dan 60.

Brookes grote verliezer afgelopen weekend, reed op plekken buiten de punten en in race 3 ook nog eens DNF. Het hele PBM Ducati team (Sykes dus ook nog) speelt een bijrol dit jaar, de druiven zullen daar echt zuur zijn.

MacKenzie lijkt aardig veilig voor de Showdown te zijn, hij staat nu 7e. Op basis podiumcredits zou echter al 3e staan achter O'Halloran en Ray!
Trax

Ik denk dat de titel zal gaan tussen O’Halloran, Ray en Taz Mac. Het zou mij niet verbazen als die laatste er mee aan de haal gaat. Taz gaat altijd goed op Brands.

Overigens worden hier de plannen al gesmeed om weer naar de finale races op Brands te gaan. Kan het echt iedereen aanbevelen. Het kost even een paar centen, maar ik sla de TT en de WSBK er met plezier voor over.
Donderdag weg, zondagnacht weer terug.
Trax

Het BSB bewijst wel zijn eigen gelijk met de opzet van het kampioenschap en het technisch reglement.
De races zijn close, alle merken kunnen zich mengen in de strijd om de podiumplaatsen en het kampioenschap blijft tot de laatste dag spannend.
Trax

Tickets voor finale geboekt!
Samen met mijn zoons vrijdag, zaterdag en zondag op het circuit!
Zin in!
RG500IU
 Moderator

Dit weekend Cadwell Park met morgen de races (het is Bank Holiday in Engeland). Tito Rabat en TAG Honda zijn na twee vrije trainingen (waar hij ook weer stijf achteraan stond) uit elkaar gegaan.

Shaun Winfield (die voor het team in de Stock 1000 klasse rijdt) doet nu een dubbel programma.