Droomteam Competitie

Droomteam Competitie 2022

Hoe werkt het?
De Droomteam Competitie van Wegraceforum is een spel waarbij je met een beperkt virtueel budget een fantasie Grand Prix-team mag samenstellen. Op basis van de echte raceuitslagen krijg je punten voor de coureurs die jij gekozen hebt. De winnaar is degene die het sterkste team heeft samengesteld en aan het eind van het seizoen de meeste punten heeft!

Mag ik meedoen?
Iedereen die lid is van Wegraceforum mag meedoen. Deelname is gratis.

Wat kan ik winnen?
De competities op Wegraceforum zijn een extraatje en spelen we voor de lol. Er zijn dus geen prijzen mee te winnen.

Spelregels
Gedurende de inschrijfperiode voorafgaand aan het seizoen kan worden ingeschreven voor de competitie. Door het inschrijfformulier in te vullen kies je, voor een maximaal virtueel budget van 170.000 credits, zes rijders. Je team moet bestaan uit twee rijders uit de MotoGP-klasse, twee uit Moto2 en twee uit Moto3. Het budget mag niet worden overschreden.

Je inschrijving moet uiterlijk voor afloop van de inschrijfperiode binnen zijn. Later binnengekomen inzendingen worden niet meer geaccepteerd. Een ingeschreven team kan na de sluitingdatum voor inschrijving niet meer worden gewijzigd! Mocht een rijder van klasse verwisselen, van team wisselen, uitvallen of wat dan ook, dan is het niet mogelijk om het team te wijzigen.

Wel mag je gedurende het seizoen vier keer een rijder naar keuze wisselen voor een andere rijder. Uiteraard moet je hierbij wel binnen het budget blijven. Rijders die je al een keer hebt ontslagen mag je niet weer terugnemen. Om een rijder te wisselen ga je naar 'Mijn team' en klik je op het linkje naast de naam van de rijder die je wilt vervangen. Wisselen kan tot en met de vrijdag vóór een Grand Prix. Ben je later dan geldt je wissel voor de volgende Grand Prix.

De punten die de door jou gekozen rijders gedurende het seizoen in werkelijkheid scoren tellen mee voor jouw score. De stand kun je gedurende het seizoen zien op deze website.


De organisatie behoudt zich het recht voor om te allen tijde de spelregels te wijzigen.
Bij onenigheid, twijfelgevallen en/of onvoorziene omstandigheden beslist de organisatie.