Racen Tegen Kanker favoriete topics

Moderator: Jarno

Pagina's: 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

Topic: Racen Tegen Kanker (86214 keer gelezen)
Marinho
 
Profiel Privébericht 
Geslacht: man
Locatie: Lijnden
Lid sinds: 04-01-2007
     Reageer met citaat 
22-23-24-25 oktober gaan de Racing Against Cancer rijders weer op pad met gezinnen met kinderen die getroffen zijn door de ziekte kanker.
Het zullen weer vier top dagen worden.

Hierover later meer.
Ben-Gunther
 
Profiel Privébericht 
Geslacht: man
Locatie: Edam-Volendam
Lid sinds: 23-06-2002
     Reageer met citaat 
Hoe is het afgelopen jaar bevallen? Vorig jaar was er een hoofd team met daarnaast een aantal junior rijders. Dit jaar was er één groot team, wat zowel aktief was in het ONK als IDM. Heeft deze opzet goed gewerkt en gaat dit volgend jaar een vervolg krijgen?
Ferry_van_Rijn
Racecracks Trackdays & Racing School Mettet

Profiel Privébericht Website Facebook Twitter 
Geslacht: man
Locatie: Den-Haag
Lid sinds: 01-08-2004
     Reageer met citaat 
Met een podium op zak zit je goed toch?
geintje!

Veel succes heren komende winter en hopelijk heb ik VEEL tegenstand van jullie volgend jaar.
Veel mag, maar niet TEveel he
Marinho
 
Profiel Privébericht 
Geslacht: man
Locatie: Lijnden
Lid sinds: 04-01-2007
     Reageer met citaat 
Binnen een paar weken zal duidelijk gaan worden hoe de opzet van 2010 zal zijn. natuurlijk zullen er zaken gaan veranderen maar dat is elk jaar bij een team.
De opzet in 2009 is zeker geslaagd al vinden we zelf dat het doel waarvoor we rijden nog velen malen duidelijker naar voren moet worden gebracht en dat zal ook nog veel meer gaan gebeuren in 2010.

Het zal weer een combinatie van IDM en ONK gaan worden.

Hoe verder de opzet zal zijn qua team hierover berichten we later, daar is het nu nog veel te vroeg voor.

Eerst de vier dagen weg 22-23-24-25 okt met de gezinnen heeft nu onze aandacht en daarna zullen we dan wel weer met verrassende mededelingen/persberichten komen.

Dat doen we elk jaar en dat zullen we nu ook weer doen.

En/of we voor vele podium plaatsen of een titel kunnen gaan is afhankelijk van de race kalenders. De IDM kalender is al bekend het is nu wachten op de ONK kalender.
Ben-Gunther
 
Profiel Privébericht 
Geslacht: man
Locatie: Edam-Volendam
Lid sinds: 23-06-2002
     Reageer met citaat 
Over de IDM rijders kan ik niet zoveel zeggen, behalve dat Ronald volgens mij titelkandidaat zou zijn geweest in het ONK.

Ik had zelf wat meer verwacht van Sepp, in 2008 was hij volgens mij net een tandje scherper.

Het duurde ook behoorlijk lang voordat William echt lekker begon te draaien, wat hem betreft, had het seizoen nog wel wat langer mogen duren denk ik.

Bas, een strak georganiseerd team, met wisselend succes.

Rob, de klapper aan het begin van het seizoen heeft zijn jaar verpest, gelukkig heeft hij een puntje kunnen pakken in de laatste wedstrijd. .

Ik ben héél benieuwd naar de line-up van 2010.
Rob_Hakvoort
C'est le ton qui fait la musique

Profiel Privébericht Website 
Geslacht: man
Locatie: Amersfoort
Lid sinds: 15-05-2008
     Reageer met citaat 
Goedenavond

Ik vind mijn seizoen uiteindelijk alles behalve van verpest. Wel heeft de crash onwijs roet in het eten gegooid voor de progressie en stijgende lijn natuurlijk!

We hadden als doelstelling voor dit seizoen om binnen het jaar bij de top 15 te kunnen komen en in Spa Francorchamps, eigenlijk pas ons 2e weekend in de Superbikes, werden we al 14e en pakte we dus 2 punten.

Hengelo was zowel geestelijk als lichamelijk heel heftig. Helemaal nadat er werdt gezegd dat dit seizoen nog rijden uitgesloten was. Om dan toch binnen enkele weken je kop en lichaam weer voldoende fit te krijgen, tegen de stroming in toch nog 2 wedstrijden rijden en zelfs weer sneller zijn dan je was voelde als een overwinning voor ons.

We hebben het rijden in de top 15 gehaald, we hebben 3 punten weten te scoren, en ondanks het breken van mijn rug ben ik elk weekend dichter bij de topmannen gekomen! We kijken terug op een zwaar, leerzaam maar vreselijk mooi seizoen en gaan ervoor om voor seizoen 2010 richting de top 10 te knallen!

Gr. Rob
Ben-Gunther
 
Profiel Privébericht 
Geslacht: man
Locatie: Edam-Volendam
Lid sinds: 23-06-2002
     Reageer met citaat 
Hoi Rob,

Jou prestatie in Spa, wat een lastig weekend met veel wisselende omstandigheden was, was zonder meer een goede prestatie. Zo ook terugkomen met een 15e plaats aan het einde van het seizoen.

Het is natuurlijk super dat je, je voorafgestelde doelstelling gehaald hebt en je zo snel weer op raceniveau gekomen bent.
Marinho
 
Profiel Privébericht 
Geslacht: man
Locatie: Lijnden
Lid sinds: 04-01-2007
     Reageer met citaat 
We gaan weer op reis!!
Donderdag 22 oktober is het weer zover: de reis van Stichting Racen tegen Kanker samen met veel gezinnen. Voor de 3e keer gaan we op reis en ook dit jaar zullen we weer vertrekken naar Duitsland voor een 4-daagse vakantie, waarbij we iedere dag een fantastisch park gaan bezoeken. Ook dit jaar gaan er weer veel gezinnen mee op reis en zullen we met 3 grote touringcars en een klein busje vertrekken om te gaan genieten met zijn allen. De gezinnen hebben soms al lange tijd uitgekeken naar deze reis en zij verdienen het meer dan wie ook, om even niet te denken aan die vervelende ziekte ‘kanker’.

Donderdagmorgen om 6 uur zullen de 3 bussen vertrekken om alle gezinnen te gaan halen door heel het land. Om 11 uur in de morgen zullen we samenkomen en gaan genieten van een bakje koffie met gebak. Vanuit daar zullen we richting Dusseldorf vertrekken waar we de Rheinturm zullen gaan bezoeken. Een prachtig uitzicht over de stad en ieder uur draait deze toren om zijn as. Vanuit hier rijden we naar het hotel in Gladbeck waar de kamers verdeeld zullen worden. Tegen de avond gaan we samen genieten van een heerlijk diner.

De 2e dag gaan we na het gezamenlijke ontbijt vertrekken naar Phantasialand waar ieder gezin kan genieten van de vele attracties. Het diner wordt weer gezamenlijk genuttigd in het hotel waarna ieder kan genieten van een verdiende nachtrust.

Op de 3e dag gaan we na het ontbijt richting Movie Park Germany. Een prachtig park bekend van Dora en Spongebob. Op dit park zullen we tegen de avond gaan genieten van een uitgebreid diner en voor de echte bikkels is het ook nog Halloween in Movie Park.

De 4e dag zullen we na het ontbijt uitchecken bij het hotel en gaan we naar Zoom Erlebniswelt. Een prachtige dierentuin waar de dieren echt leven in een prachtig natuurgebied. Aan het einde van de middag zullen we weer vertrekken naar Nederland waar we onderweg nog een speciaal afscheidsdiner zullen nuttigen. Na dit diner wordt ieder gezin weer terug gebracht en kunnen ze hopelijk terug kijken op een zorgeloze vakantie.

Wij van Stichting Racen tegen Kanker hebben er heel veel zin in en het reisproject behoort tot één van de hoogtepunten van het jaar. We zijn trots en blij dat we ondanks de crisis het toch voor elkaar hebben gekregen om het reisproject te kunnen voortzetten. Dat hebben we aan vele bedrijven te danken maar vooral wil ik noemen: Dobla, Coil Services, PNS, Vink Rallysport en SysQa, welke allemaal vreselijk veel gedaan hebben voor het slagen van het project. Bedankt voor jullie steun!!!
Marinho
 
Profiel Privébericht 
Geslacht: man
Locatie: Lijnden
Lid sinds: 04-01-2007
     Reageer met citaat 
De reis met onze ‘HELDEN’Racen is heel erg leuk, maar racen om gezinnen te helpen is nog vele malen leuker. Voor de 3e keer zijn we met maar liefst 34 gezinnen voor 4 dagen op vakantie geweest naar Duitsland. Op reis met veel zieke kinderen welke de echt race tegen kanker aan het strijden zijn. Het waren fantastische dagen om nooit meer te vergeten. Die lachende gezichten vol strijdlust doen ons telkens beseffen dat dit echte helden zijn. Normaal horen wij als volwassen de kinderen dingen te leren en bij te brengen, maar na dit weekend is weer gebleken dat dit andersom is. Wat hebben wij weer veel geleerd van al deze helden. Jullie staan bij ons telkens weer op het hoogste podium !!!!

Dag 1: Donderdag om 6 uur vertrokken de bussen van Van Delen door het hele land om de gezinnen op te halen. Vanuit alle provincies werden de gezinnen opgehaald en nadat alle bussen compleet waren verzamelden we ons in Beek waar we even de benen konden strekken en lekker konden genieten van gebak en frisdrank/koffie. Vanuit daar zijn we vertrokken naar de Rheinturm waar we met zijn allen werden vervoerd naar 170 meter hoogte. Een prachtig uitzicht en vele bange ouders waren wel de sleutelwoorden bij dit bezoek. Na dit prachtige uitzicht vertrokken we naar het van der Valk hotel in Gladbeck waar iedereen de kamers kreeg toegewezen. Even lekker douchen en daarna aan het diner met zijn allen. De kinderen werden vermaakt door 2 fantastisch clown waarvan er één werkelijk een meester was in maken van figuren met ballonnen. Na het eten werden de kinderen getrakteerd op een prachtige show van beide clowns. Na deze show ging iedereen genieten van een welverdiende nachtrust.

Dag 2: Gezellig met de hele groep ontbijten en daarna de bussen in want we gingen naar Phantasialand. Na de busreis werden aan ieder gezin de lunchpakketten uitgedeeld en mocht iedereen het park op. Het was prachtig weer en de gezinnen genoten optimaal van de heerlijke attracties op het park. Na deze vermoeiende dag gingen we weer terug naar het hotel waar we weer gezamenlijk konden genieten van het uitgebreide diner. Vermoeid maar voldaan konden we terug kijken op dag 2.

Dag 3: Ook op dag 3 weer heerlijk ontbijten met de verrassing dat in het hotel de kinderen werden verrast met een bezoek van 2 zeer bekende gasten. Spongebob en Patrick waren speciaal voor de kinderen van Stichting Racen tegen Kanker langs gekomen om met deze kinderen op de foto te kunnen. Na dit bezoek vertrokken we naar het park waar de speciale gasten wonen namelijk: Movie Park Germany . Onze helden genoten van de meest ‘gevaarlijke’ attracties en de verschillende shows op het park werden druk bezocht. Om half 5 gingen we op het park gezamenlijk eten in een groot restaurant en na het eten vertrok de eerste bus naar het hotel, maar de echte stoere bikkels konden nog het park in om Halloween te vieren. Om 8 uur vertrok de laatste bus terug naar het Hotel waar we de laatste nacht gingen doorbrengen.

Dag 4: Na het pakken van de koffers en het ontbijt vertrokken we naar het prachtige dierenpark Zoom Erlebniswelt. Een prachtig park waar de dieren niet in kooien leven, maar echt in een zo natuurlijk mogelijke omgeving. Er konden verschillende routes worden gelopen en ook deze dag was het prachtig weer in Duitsland. Om half 3 waren de bussen weer compleet en vertrokken we weer naar Beek. In Beek hebben we genoten van het afscheidsdiner en na deze heerlijke maaltijd werden de bussen weer gevuld en zijn de gezinnen weer terug gebracht naar de opstapplaatsen door het gehele land.

Voor Stichting Racen tegen Kanker was het een fantastische vakantie en we zijn dankbaar dat we dit alles mogen doen. Wij doen het allemaal vrijwillig, maar wat we er voor terug krijgen is niet in geld uit te drukken. Wij willen alle families hartelijk danken voor hun vertrouwen en positieve inbreng dit weekend, en we hopen dat iedere held zijn race tegen kanker snel zal overwinnen. Wij zijn jullie grootste fans!!!!
Thundercracker

Thundercracker FotoGrafie

Profiel Privébericht 
Geslacht: man
Locatie: Zeewolde
Lid sinds: 24-08-2008
     Reageer met citaat 
http://www.racesport.nl/nieuwsbericht.php?id=22822

Ghisbert van Ginhoven maakt in 2010 op een BMW S 1000 RR zijn opwachting in het Duitse IDM en het Dutch Superbike kampioenschap. De coureur uit Leidschendam komt uit voor het nieuw opgerichte RAC Racing team.
Facebook: Rico Koemans
Youtube: Thundercracker79SF

*Fotograaf: Stichting Happy Smile*
*Fotograaf: Stichting Racen Tegen Kanker*
*Hobby Fotograaf: Thundercracker FotoGrafie*
Paul17
 
Profiel Privébericht Website 
Geslacht: man
Locatie: Groessen
Lid sinds: 22-06-2002
     Reageer met citaat 
Thundercracker schreef 24-03-10 om 22:00:31
http://www.racesport.nl/nieuwsbericht.php?id=22822

Ghisbert van Ginhoven maakt in 2010 op een BMW S 1000 RR zijn opwachting in het Duitse IDM en het Dutch Superbike kampioenschap. De coureur uit Leidschendam komt uit voor het nieuw opgerichte RAC Racing team.


Heb deze vraag al eerder gesteld maar waarom weer een nieuwe naam voor Racen tegen kanker?
Dit is al de 3e nieuwe naam in 3 jaar!
Marinho
 
Profiel Privébericht 
Geslacht: man
Locatie: Lijnden
Lid sinds: 04-01-2007
     Reageer met citaat 
Racen Tegen Kanker is het hoofd item, daar doen we alles voor. Andere teams zijn eraan gelinkt zoals Dobla Racing, SWPN en RAC Racing Team. Alle gelinkte teamswerken zelfstandig maar steunen allen het goede doel Racen Tegen Kanker.
fuzzybear
600 CC Super Single!!

Profiel Privébericht Facebook Twitter 
Geslacht: man
Locatie: Sleen
Lid sinds: 14-03-2005
     Reageer met citaat 
Marinho schreef 26-03-10 om 08:14:17
Racen Tegen Kanker is het hoofd item, daar doen we alles voor. Andere teams zijn eraan gelinkt zoals Dobla Racing, SWPN en RAC Racing Team. Alle gelinkte teamswerken zelfstandig maar steunen allen het goede doel Racen Tegen Kanker.


het team is gesitueerd in Emmen, Marinho ik voel een promo dag samen met de omroep opkomen Doe je mee?
TOET TOEEEEEEEEET!!!!! Bereboot racing team volle kracht vooruit!
sander
 
Profiel Privébericht Website 
Geslacht: man
Locatie: Amersfoort
Lid sinds: 06-02-2008
     Reageer met citaat 
Marinho schreef 26-03-10 om 08:14:17
Racen Tegen Kanker is het hoofd item, daar doen we alles voor. Andere teams zijn eraan gelinkt zoals Dobla Racing, SWPN en RAC Racing Team. Alle gelinkte teamswerken zelfstandig maar steunen allen het goede doel Racen Tegen Kanker.


volgens mij gaan jullie toch met ducati rijden met de ducati club races.

http://www.rac-racing.nl/

niet echt heel slim om een naam aan te nemen die al bestaat met ongeveer een beetje het zelfde doel...

« Gewijzigd: 26-03-2010 om 11:42:23 door sander »

keeping it fresh...
Marinho
 
Profiel Privébericht 
Geslacht: man
Locatie: Lijnden
Lid sinds: 04-01-2007
     Reageer met citaat 
Had ik al doorgegeven aan het management.
Is inderdaad niet zo handig. Maar omdat ze beide
een goed doel steunen komen ze daar wel uit verwacht ik.

« Gewijzigd: 26-03-2010 om 16:41:51 door Marinho »

Pagina's: 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24


Snelle navigatie: