Racen Tegen Kanker favoriete topics

Moderator: RG500IU

Pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 24

Topic: Racen Tegen Kanker (164362 keer gelezen)
sander
 
Profiel Privébericht Website 
Geslacht: man
Locatie: Amersfoort
Lid sinds: 06-02-2008
     Reageer met citaat 
Zoals sommige van jullie weten is ron afgelopen weekend hard onderuit gegaan op de 600.
Toevallig zijn daar foto's van.

Foto's bij Peter Koggel












keeping it fresh...
dagobert
dago rules

Profiel Privébericht Website 
Geslacht: vrouw
Locatie: duckstad
Lid sinds: 27-02-2003
     Reageer met citaat 
De srtk heeft een 30-jarige Honda Civic opgeknapt en wit geverfd. Daarmee trekken ze door Nederland, om handtekeningen van Bekende Nederlanders te verzamelen.
Er staan inmiddels al zo'n 30 'krabbels' op.
Komende woensdag zijn ze hier in Volendam, daar gaan Nick en Simon, Jan Keizer (BZN) en Marc Molenaar (10- jarige musicalster die jonge Tarzan speelt) hun handtekening op de auto zetten.
Als hij tijd heeft komt Jan Smit ook nog even langs.

zie meer info op:
http://www.racentegenkanker.nl/...n-kanker-270208.html
Marinho
 
Profiel Privébericht 
Geslacht: man
Locatie: Lijnden
Lid sinds: 04-01-2007
     Reageer met citaat 
Zwaar weekend Stichting Racen tegen Kanker
In Assen werd afgelopen weekend de 2e wedstrijd verreden in de strijd om de Nederlandse titel. Zowel hoofdteam als opleidingsteam waren aanwezig om de nodige punten binnen te gaan halen. Ondanks de kou was het prima weer in Assen, maar de wedstrijden verliepen voor ons niet allemaal even goed. In de Supersport maakte Ron een zware crash mee waarbij hij gelukkig niets heeft opgelopen, maar de Honda compleet is afgeschreven. Marcel werd keurig 6e (5e door gastrijders) en William wist ook prima 13e plaats te halen (11e door de Gastrijders). In de Superbikes was het voor Ron ( door de pijn) een hele zware wedstrijd, toch wist hij de Fireblade als 13e over de streep te rijden (9e door de gastrijders). Sepp reed een uitstekende wedstrijd en finishte als 8e (5e door de gastrijders) en Wesley kwam vroegtijdig ten val in de wedstrijd door een onschuldige glijpartij.

trainingen
Op zaterdag was het ijzig koud in Assen ondanks dat de zon strak aan de hemel stond. De kwalificatie was erg moeilijk door het groot aantal deelnemers op de baan en dan moet je net het geluk hebben van een vrije ronde.
Voor alle jongens was het een moeilijke kwalificatie training en in de Supersport mocht Ron vertrekken vanaf plaats 6, Marcel vanaf plaats 9 en William vanaf een 14e startplek. In de Superbikes was het Ron die op de 10e plaats stond getraind, Wesley stond op de 14e plaats en Sepp mocht starten vanaf plaats 15.

Supersportrace
In de korte warming-up trainingen werden de laatste veranderingen getest en vroeg in de middag waren het de jongens in de Supersport die als eerste mochten racen. Ron had een redelijke start, maar moest toezien dat in de 1e ronde Schouten en Veijer al een redelijk gat hadden geslagen. Ron moest dus gas geven om vanaf een 6e positie naar voren te komen. Dat lukte goed en hij kwam snel dichterbij aan het achterwiel van Jurjen Uiterdijk die op een 3e plaats lag. Maar in Ronde 6 ging het mis bij het uitkomen van de Strubben. Met een flinke highsider werd Ron meters door de lucht geworpen om hard neer te komen op het asfalt. Gelukkig was Ron ongedeerd, maar de Honda was compleet afgeschreven en natuurlijk ook geen punten.

Marcel van Niewenhuizen had een matige start en de eerste 6 ronden wilde het gewoon niet lukken. Na deze 6 ronden begon Marcel echt in vorm te komen en vanaf plaats 12 vocht hij zich door het veld naar voren om zo als 6e over de finish te komen en dat betekend een 5e plaats voor Marcel omdat er een gastrijder voor hem was geëindigd.

William had een goede start en bevond zich de hele race rond de 15e plaats. Het grote probleem was dat hij na 4 ronden achter weinig grip meer had en zo niet de aansluiting kon vinden met het voorliggende groepje. William reed een nette wedstrijd en kwam als 13e over de streep. Door de deelname van 2 gastrijders werd William dus officieel 11e.

Superbikerace
Voor Ron was het de vraag of hij kon starten in de Superbikes. Na de controles bij de dokter werd het groene licht gegeven en Ron werd op zijn motor gezet. De start van alle jongens was prima en ook Sepp en Wesley kwamen verder naar voren. Ron was de pijn aan het verbijten en reed nog uitstekende rondetijden. Hij kon zo nog als 13e over de streep komen maar doordat er 4 gastrijders voor zaten heeft Ron toch 7 belangrijke punten gehaald in het kampioenschap.

Sepp begint nu goed in zijn ritme te komen. Zijn rondetijden worden lager en lager en in de wedstrijd vocht hij zich vanaf plaats 15 naar een uitstekende 8e plaats in de wedstrijd. Ook voor Sepp zaten 3 gastrijders zodat Sepp uiteindelijk op een 5e plaats is gefinisht.

Voor Wesley was de race erg kort. Door ‘waarschijnlijk’ een te koude voorband ging hij al na 2 ronden onschuldig onderuit in de Bult. Weinig schade maar helaas geen punten dit weekend voor Wesley.

Ron zal komend weekend toch kunnen starten in de WK Supersport. Zijn fitheid laat het toe en dankzij de hulp van Honda en Dholda en een aantal andere mensen hebben we dit weekend gewoon de beschikking over een competitieve motor.
sander
 
Profiel Privébericht Website 
Geslacht: man
Locatie: Amersfoort
Lid sinds: 06-02-2008
     Reageer met citaat 
afgelopen zondag

keeping it fresh...
fuzzybear
600 CC Super Single!!

Profiel Privébericht Facebook Twitter 
Geslacht: man
Locatie: Sleen
Lid sinds: 14-03-2005
     Reageer met citaat 
sander schreef 22-04-08 om 13:48:50
afgelopen zondag

(afbeelding)


das voor de crash hij heeft zijn nieuwe helm nog op. deze heeft welgeteld een rondje of 10 mee gedraaid?

jammer maar je kan er vast gauw weer een nieuwe voor maken toch Sander?
TOET TOEEEEEEEEET!!!!! Bereboot racing team volle kracht vooruit!
sander
 
Profiel Privébericht Website 
Geslacht: man
Locatie: Amersfoort
Lid sinds: 06-02-2008
     Reageer met citaat 
fuzzybear schreef 22-04-08 om 14:52:46
(...)


das voor de crash hij heeft zijn nieuwe helm nog op. deze heeft welgeteld een rondje of 10 mee gedraaid?

jammer maar je kan er vast gauw weer een nieuwe voor maken toch Sander?


ja er komt wel een nieuwe alleen niet meer voor aankomend weekend dat is niet haalbaar omdat ron nieuwe helmen krijgt en die pas woensdag binnenkomen...

gelukkig is Sepp niet gevallen anders was het helemaal een zwaar weekend voor me
keeping it fresh...
Ben-Gunther
 
Profiel Privébericht 
Geslacht: man
Locatie: Edam-Volendam
Lid sinds: 23-06-2002
     Reageer met citaat 
Vandaag waren Aart van Meerveld en nog een lid van SRTK (naam ben ik alweer jammerlijk vergeten ) op bezoek in Volendam om de Civic te laten signeren.

klik hier voor een sfeerimpressie



Marinho
 
Profiel Privébericht 
Geslacht: man
Locatie: Lijnden
Lid sinds: 04-01-2007
     Reageer met citaat 
Knappe 1e trainingsdag Ron van Steenbergen ondanks de pijn.

Ron heeft vandaag tijdens de 1e trainingsdag in het WK Supersport te Assen zich weten te rijden naar een verdienstelijke 30e plaats met een tijd van 1:45,0. De Honda van Stichting Racen tegen Kanker is snel en stuurt uitstekend, alleen is coureur ‘Ron van Steenbergen’ aan het vechten tegen de pijn.

Na de zware valpartij van Ron afgelopen zondag, was het natuurlijk de vraag hoe het zou gaan op de Honda in de 1e vrije training. Met een gekneusde rug en been ging Ron de 1e vrije training. Zichtbaar had hij veel pijn en het liep niet zoals het zou moeten voor Ron. Zijn tijd in de 1e training was 1:46,8 en daar was Ron absoluut niet tevreden over.

In tussentijd is Ron bij Dr. Costa geweest om te bekijken of hij iets kon geven tegen de pijn voordat de 1e kwalificatie training begon in de middag. Hij kreeg wat pilletjes mee die hij voor de sessie moest innemen.

Ron heeft in deze 1e kwalificatietraining laten zien dat hij uit het goede ‘racehout’ is gesneden. Hij ging ervoor zitten en wist met en normale band een tijd van 1:45,0 neer te zetten welke goed is voor een 30e trainingstijd.

Natuurlijk wil Ron meer en op het moment van schrijven wordt hij weer behandeld door Dr. Costa. Ron is er van overtuigd dat hij een tijd kan rijden in de 1:43 als hij wat fitter is morgen, omdat de Honda perfect aanvoelt. Of dit gaat lukken dat zullen we morgen zien.
Marinho
 
Profiel Privébericht 
Geslacht: man
Locatie: Lijnden
Lid sinds: 04-01-2007
     Reageer met citaat 
Veel pijn op 2e trainingsdag WK Supersport Assen.

Coureur ‘Ron van Steenbergen’ van Stichting Racen tegen Kanker heeft een zware 2e trainingsdag achter de rug in het WK Supersport te Assen. Na 2 rondjes aanzetten werd telkens de pijn ‘als gevolg van de zware valpartij afgelopen weekend’ te hevig en moest hij weer even stoppen. Hij heeft zijn tijd ten opzichte van gisteren iets verbeterd tot 1:44.9, maar in plaatsen is hij terug gezakt tot plaats 35 op de grid.

Na een hevige regenbui vanochtend moest de vrije training in de supersport op regenbanden worden gestart en omdat het tempo in de regen wat lager ligt als op een droge baan, was het voor Ron beter te doen wat betreft het verdragen van de pijn. De baan werd droger en droger en aan het einde van deze vrije training werd er dan ook nog een droog weer band gestoken en deze vrije training sloot Ron af op een mooie 12e plaats.

Tussendoor was Ron telkens te vinden bij Dr. Costa om te proberen de pijn in zijn rug te verminderen. Voor de 2e kwalificatietraining had Ron weer een pilletje ingenomen tegen de pijn, maar het bleek na deze training maar weinig te helpen. Ron kon gewoon niet lekker aanzetten en reed op nog geen 70an zijn kunnen dit terwijl de Dholda Honda perfect aanvoelde. De pijn heeft verhinderd dat Ron zijn PR in Assen heeft gereden en na deze training was Ron teruggezakt naar een 35e plaats op de grid.

Voor de zekerheid is Ron nog foto’s wezen maken in het ziekenhuis van Assen, waaruit ‘gelukkig’ bleek dat er niets in zijn rug kapot is, maar dat alles zwaar is gekneusd. Morgen zal Ron van Dr. Costa een injectie krijgen om zo te proberen een zo goed mogelijke wedstrijd te rijden. Vele partners/sponsors zullen morgen aanwezig zijn om de verrichten van Stichting Racen tegen Kanker te volgen, en we hopen dat Ron een goede wedstrijd zal rijden.

Aan zijn inzet zal het niet liggen.
Marinho
 
Profiel Privébericht 
Geslacht: man
Locatie: Lijnden
Lid sinds: 04-01-2007
     Reageer met citaat 
Ron toont karakter tijdens WK Superbike-weekend Assen.

Na een moeizame vrijdag en zaterdag was de zondag er één die de moeizame dagen snel doet vergeten. In de WK Supersport race wist Ron zich te vechten naar een zeer verdienstelijke 24e plaats in het grote deelnemersveld. Een prestatie die gezien zijn lichamelijke conditie uitzonderlijk te noemen is. En aan het einde van de dag werd er ook nog een race gereden in de Dutch Superbikes. Omdat Ron niet heeft mogen trainen moest hij starten vanaf een 31e en laatste plaats. In deze race wist Ron zijn Honda Fireblade als 2e over de finish te sturen en was het weekend voor Stichting Racen tegen Kanker zeer geslaagd te noemen.

S’morgens tijdens de warm-up in de supersport heeft Ron een aantal ronden gereden om te bekijken of het haalbaar was om de race te beginnen. Het antwoord van Ron stond vast: Hij ging starten in de race met wat pijnstillende middelen van Dr. Costa.

Om half 2 was de start van de race en Ron was uitstekend weg vanaf een laatste positie. Hij knokte zich gelijk langs een aantal gevestigde namen en met rondetijden van 1:44 wist hij aan te sluiten bij een groepje van 4 rijders. Het achtervolgende groepje was al op een redelijke afstand gereden en dat was maar goed ook, want halverwege de race moest Ron ‘door de pijn’ het gas iets dichtdraaien en moest hij het groepje voor hem laten gaan. Ook van achteren kwamen de rijders dichterbij, maar Ron wist ze nog voor te blijven en kwam vermoeid maar blij als 24e over de streep.

Na 5 uur was er ook nog een wedstrijd in de Dutch Superbikes. Ron heeft niet mogen trainen maar kreeg toestemming om mee te rijden van de KNMV, maar dan moest hij achteraan het veld starten. Om wat extra meters te maken op de nieuwe fireblade ging Ron toch van start en dat is zeker niet onopgemerkt gebleven. Vanaf plaats 31 schoot hij naar voren en na de 1e ronde lag hij al op plaats 16. Zijn rondetijden waren uitstekend en de Dholda Honda liep als een kogel. Na 7 ronden lag Ron al op een 5e plaats in de race en hij was nog niet klaar. Ook Rik Lenters en Harry van Beek konden de ontketende Ron geen antwoord geven en met nog 1 ronde te gaan lag Ron op plaats nummer 2. Ghisbert van Ginhoven was te ver weg, maar Ron stuurde de Honda als 2e over de streep wat natuurlijk een opmerkelijke prestatie te noemen is.

Een moeizaam begin met een prima einde laten we maar zeggen. Ron zal deze week veel rust houden om zo te zorgen dat hij weer een stuk fitter is aankomende weekend op Eemshaven. En hij heeft laten zien dat hij klaar is voor de strijd vooraan.
allard
Putoline Oil Racing

Profiel Privébericht Website Facebook Twitter 
Geslacht: man
Locatie: Alphen (Gld)
Lid sinds: 09-02-2005
     Reageer met citaat 
Kan zijn dat ik iets gemist heb, maar Wesley had toch ook een wildcard voor de FIM Cup??
http://www.allardracing.com
Dutch Superbike # 35
Marinho
 
Profiel Privébericht 
Geslacht: man
Locatie: Lijnden
Lid sinds: 04-01-2007
     Reageer met citaat 
Yep, dat klopte.

Maar de tijd en de middelen was te kort om alles goed voor elkaar te krijgen bij het opleidingsteam.

Hij had de wildcard al een tijdje ingeleverd.
Ben-Gunther
 
Profiel Privébericht 
Geslacht: man
Locatie: Edam-Volendam
Lid sinds: 23-06-2002
     Reageer met citaat 
Ron heeft absoluut een topprestatie geleverd, hij had zichtbaar last van zijn valpartij een week eerder. Heel wat mensen hadden twijfels over deelname aan de Super Sport.

De 2e plaats in de Superbike wedstrijd moet absoluut een boost voor zijn zelfvertrouwen zijn en geeft de concurentie stof tot nadenken.

Ik vond het geweldig om mijn steentje bij te kunnen dragen afgelopen weekend als sidekick van Dagobert.

Veel succes in de Eemshaven
Marinho
 
Profiel Privébericht 
Geslacht: man
Locatie: Lijnden
Lid sinds: 04-01-2007
     Reageer met citaat 
Stichting Racen tegen Kanker staat er goed bij in Eemshaven
Stichting Racen tegen Kanker heeft goed gepresteerd tijdens de trainingen in het Noordelijke Eemshaven. In zowel de Supersport als de Superbikes komen 3 coureurs in Aktie en allemaal staan ze in de top 9 van de startopstellingen. Een mooie prestatie van zowel Hoofdteam als opleidingsteam wat goede perspectieven biedt voor de racedag van morgen

Onder prachtige weersomstandigheden werden vandaag de trainingen verreden voor de ONK Races te Eemshaven. Het deelnemersveld in de Supersport is zo groot dat ‘verstandig’ is besloten om in 2 groepen te trainen. In de Supersport wist Ron te rijden naar een 4e startplaats, Marcel naar een prima 6e plek en William reed naar een zeer verrassende 9e positie op de startgrid. In de Superbikes staan de coureurs van Stichting Racen tegen Kanker ook dicht bij elkaar. Ron staat op plaats 5, Sepp op plaats 6 en Wesley reed naar startplek nr. 9. Alle coureurs zullen morgen proberen om hun goede prestaties van de trainingen om te zetten naar een goede raceklasseringen en daarbij hopen we zeker op podiumplaatsen.
Marinho
 
Profiel Privébericht 
Geslacht: man
Locatie: Lijnden
Lid sinds: 04-01-2007
     Reageer met citaat 
Veel punten Stichting Racen tegen Kanker in Eemshaven
De races in Eemshaven zijn voor alle coureurs van Stichting Racen tegen Kanker prima verlopen. In zowel de Supersport als de Superbikes wist iedereen zich bij de eerste 9 te rijden. In de Supersport reed Ron naar een 5e plek, Marcel naar een 6e plaats en William naar een uitstekende 9e plaats. In de Superbikes is Ron op plaats 4 gefinisht, Sepp op plaats 5 en Wesley kwam als 9e over de streep (door de gastrijders op plaats 7). Zo wist Stichting Racen tegen Kanker veel punten mee naar huis te nemen vanuit Eemshaven.

De Supersport was de 1e race voor onze heren en deze was aan het begin van middag onder stralende omstandigheden. De start van Ron was zeer slecht en Marcel en William waren zeer goed weg. Helaas was het na 1 km al een rode vlag door een valpartij van een collega-rijder en daardoor moest de start opnieuw plaatsvinden en werd de race met 4 ronden ingekort. Ook de 2e start van Ron was om snel te vergeten en weer waren Marcel en William prima weg. Na de eerste ronde lag Marcel op plaats 5, Ron op plaats 7 en William kwam als 11e door. Ron kwam na een aantal ronden goed op gang, maar de eerste 3 rijders waren al ver weg. Halverwege de race was Ron langs Marcel en kon hij proberen het gat naar Jurjen Uiterdijk dicht te rijden. Marcel kon uitstekend volgen op plaats 6 en William was druk aan het vechten in een groep van 4 rijders. Ron reed uitstekende rondetijden en hij kwam per ronde een seconde dichterbij aan Jurjen en bij de finish van de race was dit nog 0,1 seconden zodat hij als 5e over de streep kwam. Op kleine achterstand van Ron kwam Marcel over de streep als 6e en William was van het groepje weggereden en kwam als 9e over de streep.

De Superbikerace was om kwart over 3 en de start van Ron was een stuk beter als in de 600, Sepp was uitstekend weg en ook Wesley had een goede start. Na ronde 1 kwam Sepp als 4e over de streep, Ron als 5e en Wesley als 12e. In de wedstrijd die volgde was het een spannende strijd om plaats 3 tussen Ron, Sepp en Bob Withag. Met nog 4 ronden te gaan lag Bob op plaats 3 en Ron kort daarachter, helaas moest Sepp een gaatje laten liggen naar deze 2 rijders. Wesley was aan het vechten voor plaats 9 en 10 en had het goed naar zijn zin op de Honda. Weer was de finish een spannende en Ron kwam weer een paar tiende van een seconde te kort voor een 3e plaats. Dus Ron op plaats 4, Sepp op plaats 5 en Wesley kwam als 9e over de streep, maar eindigde als 7e in de eindstand door de deelname van 2 gastrijders.

Veel punten mee naar Huis voor Stichting Racen tegen Kanker en komende weekend in Oss gaan we proberen de stijgende lijn door te trekken. In de tussenstand van de Supersport staat Ron op plaats 5, Marcel op 6 en William verrassend op plaats 11. In de Superbikes staat Ron op plaats 3, Sepp op een gedeelde 4e plaats en Wesley staat op plaats 9.

Tot in Oss.

Pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... 24


Snelle navigatie: