Wijziging forumindeling favoriete topics

Moderator: Jarno

Topic: Wijziging forumindeling (7312 keer gelezen)
Jarno
 Administrator

Profiel Privébericht 
Geslacht: man
Locatie:
Lid sinds: 21-06-2002
     Reageer met citaat 
De oplettende kijker had het al gezien: er is wat geschoven met de subforums.

De wijzigingen

- De hele categorie EK is verplaatst naar één enkel subforum in Overige Kampioenschappen. De Superstock 1000 en Superstock 600 vind je zoals gebruikelijk in de categorie Superbikes.

- Nieuw in Overige Kampioenschappen is het Belgisch Kampioenschap (BK).

- In de categorie ONK is het subforum 250cc vervallen (oude topics verplaatst naar ONK Algemeen), en om het geheel compleet te maken zijn toegevoegd de subforums Junior Cup, Supermono, Zijspannen en Classics.
The.Gambler
 
Profiel Privébericht Facebook 
Geslacht: man
Locatie: Amersfoort
Lid sinds: 24-06-2002
     Reageer met citaat 
Whoohoo! Ik hoor bij de oplettende kijkers!!
Mugello never sleeps!
Giacomo
ZAC #905

Profiel Privébericht Website 
Geslacht: man
Locatie: Bij Zutphen
Lid sinds: 29-08-2005
Jarno
 Administrator

Profiel Privébericht 
Geslacht: man
Locatie:
Lid sinds: 21-06-2002
     Reageer met citaat 
Ik heb weer wat zitten schuiven met de forumindeling. Het volgende is gewijzigd:

OW Cup
Zoals eerder besproken heeft de OW Cup een apart forumgedeelte gekregen. Je vindt deze onder Overige kampioenschappen. Het gedeelte is gekoppeld aan de Supercup raceklasse, waardoor de kalender en tijdschema's zichtbaar worden en er indien gewenst ook aparte racetopics gemaakt kunnen worden.

Superstock 1000 en Superstock 600
Omdat hier veel Nederlanders aan meedoen heb ik ook deze subforums "gekoppeld", zodat kalenders, tijdschema's, countdown, etc. zichtbaar worden en er aparte racetopics gemaakt kunnen worden. Ik kijk nog even of het lukt om ook uitslagen en standen te publiceren van deze klassen.

Overige kampioenschappen
Enkele buitenlandse nationale kampioenschappen waar weinig interesse voor was zijn verplaatst naar een nieuw verzamelgedeelte genaamd "Overig". Het gaat om BK, CIV, ASB en AMA. Hier kunnen dus gewoon nog topics voor gemaakt worden, ze staan nu alleen bij elkaar in plaats van in een eigen gedeelte.
Het EK-subforum heb ik inactief gemaakt; deze staat nu in kleine letters onderaan Overige kampioenschappen. Ook hier kan gewoon nog in gereageerd worden, het staat alleen niet meer prominent in de indexlijst.

Diversen
De subforums Showroom en Techniek zijn samengevoegd. De "te koop" en "gezocht" topics hebben een eigen gedeelte gekregen, genaamd Aangeboden/gezocht. Lijkt me duidelijk.
Er is een nieuw subforum genaamd Historie, voor alle onderwerpen over de historie van motorsport, verhalen uit de oude doos, enzovoort.


Volgens mij kunnen we zo weer een tijd vooruit. Ik zal over enige tijd nog een keer een evaluatie houden om te kijken of het zo werkt.
Als jullie nog vragen, opmerkingen of suggesties hebben, roep gerust!

Snelle navigatie: