« Het groot, niet te vermijden Ergernissen-topic » part II favoriete topics

Moderator: RG500IU

Pagina's: 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... 64

Topic: « Het groot, niet te vermijden Ergernissen-topic » part II (220262 keer gelezen)
Johannes

Profiel Privébericht Facebook 
Geslacht: man
Locatie:
Lid sinds: 18-01-2005
     Reageer met citaat 
Optimate schreef 16-03-11 om 15:57:40
(...)


Tja, het is misschien wat flauw om te zeggen maar dat staat dus in een rapportage van de Groenen. Vind dat nou niet echt een onafhankelijke en onbevooroordeelde instantie op het gebied van kernenergie die op basis van feiten zo'n uitspraak doen.


Ja een beetje flauw is het wel.
De groenen zullen, ook al zijn het groenen, met deze info niet zo ver van de waarheid zitten. En ook al valt er wat op af te dingen dan nog is het niet zo dat er na twee maanden niets meer aan de hand was, zoals Fred stelde.

Maar er is wel wat aan de hand met alle informatie die er is.

Ik heb ook 's even rondgegeken en veel info gevonden en bij heel veel daarvan kunnen we ons af vragen wat nu echte onafhankelijke informatie is. Achter bijna alles kan wel een belang zitten en zit er vaak ook denk ik.

Als je voor kernenergie bent en er nagenoeg geen gevaar aan toekent, dan is er heel veel te vinden dat je daarin bevestigd.

Het tegenovergestelde is ook het geval.

Ik probeer me hier goed bewust van te zijn en zo objectief mogelijk te kijken, maar het blijft heel lastig.
t Is n kunst t aigenste pad te lopen en doch aalweg wat aans te zain.
fred
Alonso betekent spaans wijf!

Profiel Privébericht 
Geslacht: man
Locatie: Rotterdam
Lid sinds: 05-12-2005
     Reageer met citaat 
Johannes schreef 16-03-11 om 16:10:14
(...)


Ja een beetje flauw is het wel.
Enz.
Ik zeg niet dat er na 2 maanden niks meer aan de hand was. Natuurlijk is het zeer slecht voor de volksgezondheid als er iets dergelijks gebeurt. Maar ik lees vooral in die link dat de Russische autoriteiten niet hebben gemeld dat die ramp zich had voltrokken. Dat het weer (wind) er voor heeft gezorgd dat de uitval zo groot was. Dat de kennis niet groot genoeg was (mensen van de opruimploeg gewoon bloot stellen aan straling)

Mijn punt is dat de discussie eerlijker gevoerd zou moeten worden. Kern energie is de schoonste energie die er momenteel voorhanden is.

Ze zouden eens moeten komen met rapporten over hoeveel doden er jaarlijks vallen door luchtverontreiniging door kolen centrales. Hoeveel de kwaliteit van leven nog meer achteruit zou gaan als er nog meer geld zou worden gestopt in het ontplooien van alternatieve energie bronnen.

Je kunt je beter afvragen of het verstandig is dat landen zoals Japan, waar het risico op aardbevingen groot is, kerncentrales zouden moeten hebben. Al die foute onderbuik gevoelens van anti Borsele figuren dragen niets bij aan een betere wereld.
Smoke it, smoke it, smoke it if it's ready for replacement
The.Gambler
 
Profiel Privébericht Facebook 
Geslacht: man
Locatie: Amersfoort
Lid sinds: 24-06-2002
     Reageer met citaat 
fred schreef 16-03-11 om 17:32:39
(...)
... Maar ik lees vooral in die link dat de Russische autoriteiten niet hebben gemeld dat die ramp zich had voltrokken. Dat het weer (wind) er voor heeft gezorgd dat de uitval zo groot was.


...


Je kunt je beter afvragen of het verstandig is dat landen zoals Japan, waar het risico op aardbevingen groot is, kerncentrales zouden moeten hebben. Al die foute onderbuik gevoelens van anti Borsele figuren dragen niets bij aan een betere wereld.


Zat ik vanavond nog te denken, dat rampen tegenwoordig veel groter 'zijn' door internet en de communicatiemiddelen van tegenwoordig.
Volgens wiki-leaks hadden de centrales in Furushima al lang gesloten moeten worden. We weten nu binnen 5 dagen zoveel malen meer dan toendertijd met Tjernobyl.

Japan heeft zoveel centrales omdat ze bijna geen grondstoffen hebben voor energie. Maar nee, slim is het idd niet om dat bij de randen van platen te bouwen...
Mugello never sleeps!
fuzzybear
600 CC Super Single!!

Profiel Privébericht Facebook Twitter 
Geslacht: man
Locatie: Sleen
Lid sinds: 14-03-2005
     Reageer met citaat 
Een organisatie waar je een sollicitatiebrief naar toe stuurt, waar je dan zelf later achter aan moet bellen of ze hem in behandeling hebben genomen.( wat op zich wel te begrijpen is) Dan na 4 dagen bellen eindelijk de verantwoordelijke "recruitment manager" te pakken krijgen en horen dat de desbetreffende regiomanager hem wel onder ogen heeft gehad maar denk dat ik te goed ben voor de desbetreffende functie. Dat hij het waarschijnlijk wel interessant vind om eens een keer in gesprek te gaan om te kijken of er andere mogelijkheden zijn.

De desbetreffende manager is echter net voor 3 en halve week op vakantie. Meneer de recruitment manager vraagt mij dan ook of ik hem over 4 weken terug wil bellen omdat hij het anders vergeet. ( Klinkt misschien onprofessioneel maar ik vergeet je waarschijnlijk te bellen zijn zijn letterlijke woorden)

Na 4 weken stipt gebeld is meneer in bespreking maar er word een terugbel notitie gemaakt. 2 dagen later nog niks gehoord ik bel zelf maar weer. Meneer is in gesprek wilt u wachten? ja graag! 10 minuten later hang ik nog. Wilt het anders later nog even proberen? Ja hoor en laat ook nog even een terugbel notitie achter! ja ik stuur hem ook nog even een mail dat hij u belt.

2 dagen later geen reactie, zelf maar weer gebeld. Nee meneer de recruitment manager is in gesprek tot vanmiddag. En daarna heeft hij een bespreking...

Wilt u hem nog even een mail en een terugbel notitie achterlaten?

week erop geen bericht weer zelf gebeld weer 7 minuten in de wacht gehangen, of ik dan later weer even terug wilde bellen...

Heb net nog even gebeld en wat denk je? hij was in gesprek....

Heb ze maar te kennen gegeven dat ik er van uit ga dat de interesse in mijn CV waarschijnlijk toch niet zo serieus was, en dat ik heb besloten dat ik geen contact meer opneem. Ik heb maar aangegeven dat ik ook mijn trots heb en dat ik heel graag aan het werk wil maar als een organisatie zo met mensen omgaat die geïnteresseerd zijn om voor ze te werken dat ik daar geen onderdeel van uit wens te maken!

na bijna anderhalve maand twee dagen per week twee keer per dag bellen en beleefd zijn heb ik mijn grens maar gesteld. Stick it where the sun don't shine! en zoek het lekker uit met je fijne organisatie.

kan het woord recruitment manager niet meer horen. incompetente teveel verdiende kwakbol is het!Ik ben er gewoon zo boos over! Ik wil gewoon enorm graag weer aan het werk doe alle moeite die er bestaat om dingen te ondernemen om ergens aan de bak te komen, en dan word je zo behandeld!

Als je dan bedenkt dat mijn tante als re-integratie coach voor vroegtijdige school verlaters werkt. En die gasten alles in hun schoot geworpen krijgen om maar aan het werk te komen.. Krijgen ze ergens een plekje komen ze na een paar dagen niet meer opdagen. "omdat het wel heel vroeg opstaan was"en ik vond het niet tof daar..."

Ga dan maar weer lekker brommers jatten.. ruggegraatloze zak hooi dat je er bent Ze moeten dat soort types verdomme in een werkkamp kwakken. verwende arrogante x-box slapjannussen.

pffffff nou dat is er even uit. hoop dat ik me nu wat beter ga voelen dan kan ik nog iets van mijn dag maken vandaag. :'(

« Gewijzigd: 17-03-2011 om 09:55:25 door fuzzybear »

TOET TOEEEEEEEEET!!!!! Bereboot racing team volle kracht vooruit!
zelhemboy

Profiel Privébericht Facebook Twitter 
Geslacht: man
Locatie: niet meer in zelhem
Lid sinds: 12-05-2010
     Reageer met citaat 
balen....
Elvera
Dus.

Profiel Privébericht 
Geslacht: vrouw
Locatie: voor de PC
Lid sinds: 29-01-2003
     Reageer met citaat 
@Fuzzybear;ik kan me je frustratie goed voorstellen.
In NL wordt inzet & eigen verantwoordelijk jammer genoeg niet zo beloond als in een hoekje gaan zitten jammeren & er zelf geen zak voor doen.
If it`s stupid but it works,it ain't stupid.
Wim_Kwanten
 
Profiel Privébericht 
Geslacht: man
Locatie: Overpelt, België
Lid sinds: 09-09-2008
     Reageer met citaat 
Dat is niet alleen in Nederland zo, Elvera. Ik heb de situatie van Fuzzybear ook meegemaakt en niet alleen dat is heel frustrerend, ook dat brieven en e-mails in 99 % van de gevallen niet eens worden beantwoord.
Ben-Gunther
 
Profiel Privébericht 
Geslacht: man
Locatie: Edam-Volendam
Lid sinds: 23-06-2002
     Reageer met citaat 
Wordt het niet eens tijd dat je zelf iets voor jezelf gaat doen?

Je bent g.v.d. heel creatief, enthousiast en wat al niet meer. Ik heb toen ik bij mijn vorige werkgever weg moest ook iets voor mijzelf opgestart.

Het gaf me aan de ene kant iets concreets om handen en aan de andere kant heel veel voldoening en zelfvertrouwen. Als je voor klanten aan het werk gaat en ze geven aan tevreden te zijn over je werk, dan is dat echt een geweldig gevoel.

Ik had een half jaar nadat ik voor mijzelf was begonnen een goede aanbieding op zak, waar ik nu alweer 4 jaar met veel plezier werk. Mijn eigen toko heb ik altijd aangehouden. Heb niet heel veel klanten, maar verdien er toch leuk bij waarmee ik Erik weer kan helpen bij het racen.

Af en toe denk ik wel eens dat ik misschien beter helemaal voor mijzelf kan werken. Als ik de helft van de uren kan genereren die ik voor mijn werkgever werk, heb ik netto al een hoger salaris. De overige uren zou ik dan kunnen gebruiken voor studie en werving van nieuwe klanten.

Erik doet een opleiding in dezelfde branche, als hij hier ook echt zijn beroep van gaat maken durf ik het in de toekomst wel aan om mijn bedrijfje samen met hem te gaan runnen.
Elvera
Dus.

Profiel Privébericht 
Geslacht: vrouw
Locatie: voor de PC
Lid sinds: 29-01-2003
     Reageer met citaat 
Wim_Kwanten schreef 17-03-11 om 10:54:27
Dat is niet alleen in Nederland zo, Elvera. Ik heb de situatie van Fuzzybear ook meegemaakt en niet alleen dat is heel frustrerend, ook dat brieven en e-mails in 99 % van de gevallen niet eens worden beantwoord.

Ok,niet iets typisch Nederlands dus.
Maar wel tenenkrommend dat er wél geïnvesteerd wordt in de mensen die er willens & wetens een zooitje van maken,en niet in de mensen die voor hun eigen boterham willen zorgen en hun eigen broek op willen houden.
If it`s stupid but it works,it ain't stupid.
fuzzybear
600 CC Super Single!!

Profiel Privébericht Facebook Twitter 
Geslacht: man
Locatie: Sleen
Lid sinds: 14-03-2005
     Reageer met citaat 
thnx for the support mensen. voel me al weer wat beter. heb net twee vacatures opgeduikeld waar ik op zou kunnen solliciteren. morgen maar weer fris aan de bak.
TOET TOEEEEEEEEET!!!!! Bereboot racing team volle kracht vooruit!
Paul17
 
Profiel Privébericht Website 
Geslacht: man
Locatie: Groessen
Lid sinds: 22-06-2002
     Reageer met citaat 
fuzzybear schreef 17-03-11 om 15:18:41
thnx for the support mensen. voel me al weer wat beter. heb net twee vacatures opgeduikeld waar ik op zou kunnen solliciteren. morgen maar weer fris aan de bak.


Sla het schrijven eens over en pak meteen de telefoon. Zo is je naam meteen bekend bij de verantwoordelijke en valt je naam altijd op tussen de tientallen brieven.
RG500IU
 Moderator

2 Strokes 4 Ever!!

Profiel Privébericht Website Twitter 
Geslacht: man
Locatie: Ezinge
Lid sinds: 14-05-2004
     Reageer met citaat 
Paul17 schreef 17-03-11 om 21:45:03
(...)
Sla het schrijven eens over en pak meteen de telefoon. .

Precies, meteen in de aanval! Tijdens gesprek merk je vast wel of brief schrijven zinvol is. Zo ja, dan kennen ze je naam al en heb je streepje voor! Zal voor je duimen
Paul17
 
Profiel Privébericht Website 
Geslacht: man
Locatie: Groessen
Lid sinds: 22-06-2002
     Reageer met citaat 
RG500IU schreef 18-03-11 om 01:26:53
(...)

Precies, meteen in de aanval! Tijdens gesprek merk je vast wel of brief schrijven zinvol is. Zo ja, dan kennen ze je naam al en heb je streepje voor! Zal voor je duimen


Het is overigens wel belangrijk dat je enkele stevige vragen klaar hebt voor de persoon aan de telefoon. Geef aan dat je, voordat je een sollicitatiebrief wil sturen, eerst wat informatie wil hebben over de functie. Vuur daarna je vragen af en vraag door. Je merkt dan zelf of het klikt.

Heeft mij als 25 jarig broekie een keer binnen gekregen bij een bedrijf dat een senior inkoper zocht

Werd na 5 gesprekken afgewezen ivm een overname en dus gebrek aan tijd om mij te begeleiden
fuzzybear
600 CC Super Single!!

Profiel Privébericht Facebook Twitter 
Geslacht: man
Locatie: Sleen
Lid sinds: 14-03-2005
     Reageer met citaat 
Dat is over het algemeen wel de methode die ik hanteer. Eerst bellen. blijft echter soms lastig om de goede vragen te stellen. maar we zullen zien wat ons de volgende 3 sollicitaties brengt.
TOET TOEEEEEEEEET!!!!! Bereboot racing team volle kracht vooruit!
valraven
NK Supercup #11

Profiel Privébericht 
Geslacht: man
Locatie:
Lid sinds: 12-06-2005
     Reageer met citaat 
fuzzybear schreef 17-03-11 om 09:43:54

Ga dan maar weer lekker brommers jatten.. ruggegraatloze zak hooi dat je er bent Ze moeten dat soort types verdomme in een werkkamp kwakken. verwende arrogante x-box slapjannussen.


Ik voel mij in deze quote als jonge xbox bezitter behoorlijk benadeeld...

Pagina's: 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... 64


Snelle navigatie: