Rob Hakvoort favoriete topics

Moderator: RG500IU

Pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Topic: Rob Hakvoort (218522 keer gelezen)
     Reageer met citaat 
Jarno schreef 12-06-09 om 13:30:25
Nee, maar dan gebeurt het een volgende keer misschien weer, bij iemand anders.

Je kan in ieder geval even een klacht indienen, zodat ze hopelijk daar hun zaken wat beter gaan regelen.


Wel eens gehoord van een ivoren toren en misplaatste arrogantie?
Volgens mij stamt de mentaliteit van de meeste artsen (incl die uit de klachtencommissies) nog uit de tijd dat ze gratis konden eten in een restaurant en vooraan in de rij kon gaan staan bij de bakker omdat hij/zij veel aanzien had.

Zoiets zie je ook bij een tandarts (of verloskundige!!!) waar je makkelijk 30 minuten langer kan wachten zonder een sorry. Moet jij eens 5 min te laat komen opdraven! Heb je meteen een factuurtje in de bus wegens niet nakomen van een afspraak.

Rob, super dat het meevalt en hopelijk ben je snel weer op de been (en de fiets)!!!
Rob_Hakvoort
C'est le ton qui fait la musique

     Reageer met citaat 
Oeff! Was prettig om weer op Assen te zijn, wel gesloopt einde van de dag..

Kort gesprekje met Bach, had haast, moest als Plu Girl bij Bas Winkel staan

http://vimeo.com/5156356
Rebecca
Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!

     Reageer met citaat 
Rob_Hakvoort schreef 15-06-09 om 15:14:02
Oeff! Was prettig om weer op Assen te zijn, wel gesloopt einde van de dag..

Kort gesprekje met Bach, had haast, moest als Plu Girl bij Bas Winkel staan

http://vimeo.com/5156356


prachtig en nu maar hopen dat JIJ ook weer snel een plugirl op de startgrid mag hebben!
kleppie
later als ik groot ben...

     Reageer met citaat 
Rebecca schreef 15-06-09 om 16:25:53
(...)


prachtig en nu maar hopen dat JIJ ook weer snel een plugirl op de startgrid mag hebben!

Bied je jezelf weer aan?
Rebecca
Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!

     Reageer met citaat 
kleppie schreef 15-06-09 om 17:38:36
(...)

Bied je jezelf weer aan?


altijd! haha... T was een hele belevenis.
     Reageer met citaat 
Rebecca schreef 15-06-09 om 20:20:25
(...)
T was een hele belevenis.


Foto's!
Rebecca
Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!

     Reageer met citaat 
superfrog schreef 15-06-09 om 20:35:15
(...)


Foto's!


, zal je nog vies tegenvallen
kleppie
later als ik groot ben...

     Reageer met citaat 
Rebecca schreef 15-06-09 om 20:38:39
(...)


, zal je nog vies tegenvallen

Valt mee, volgens mij had ik een donker viziertje
     Reageer met citaat 
Rebecca schreef 15-06-09 om 20:38:39
(...)


, zal je nog vies tegenvallen


I'll be the judge of that!
Rob_Hakvoort
C'est le ton qui fait la musique

     Reageer met citaat 
Rob Hakvoort positief over toekomst

Ruim 5 weken na zijn crash op Hengelo ziet Rob Hakvoort zijn toekomst en de toekomst met betrekking tot het racen positief tegemoet. De Racing Against Cancer coureur uit Amersfoort verteld hier zelf over:

Tja, ruim 5 weken geleden alweer. De tijd vliegt echt voorbij en de positieve vooruitgang die we boeken is heel bijzonder. Waar ik de dagen na de crash nog als een wrak in bed lag zonder enige beweging te mogen maken ben ik nu inmiddels alweer langzaam aan begonnen met werken. Af en toe moet ik daar wel in geremd worden, ik denk zelf dat het nadeel is dat de geest van een sporter soms (iets) verder is dan zijn lichaam. Ik wil heel graag alles alweer oppakken en volgas de sportschool induiken maar moet me er nog even bij neerleggen dat, zolang ik in het gips zit, dat nog niet kan. Ik lig nog in de huiskamer bij mijn ouders, simpel weg omdat ik door het gips nog niet bij mijn voeten kan. Strak in pak naar mijn werk en onder dat pak teenslippers is het ook niet helemaal dus tot 8 July, de dag dat het gips er af mag, blijf ik nog hier.

In de dagen, weken dat ik in bed lag heb ik natuurlijk veel nagedacht over hoe nu verder. Niet alleen prive en zakelijk, maar ook uiteraard met betrekking tot het racen. Ik kan honderduizend redenen bedenken om te stoppen met racen, maar de kick en al het enorme plezier wat je er van hebt kan je je eigenlijk niet wegdenken. In goed overleg met de mensen om me heen, en dan vooral mijn familie, monteurs en de mensen van Racing Against Cancer, hebben we besloten om er voor te knokken om met de Race of the Champions eind September aan de start te kunnen staan. Ook heb ik daar uiteraard over gesproken met mijn fysiotherapeut en artsen, en deze geven aan dat als alles meezit en we hard trainen het niet onmogelijk is. Door het korset wat ik nu draag neemt de spierkracht in borst, rug en buik echt enorm af. We hebben daarom een speciaal schema waarin ik nu al bezig ben om die 3 spiergroepen te trainen en dat gaat gewoon heel goed. Mijn spierkracht neemt alweer behoorlijk toe, alleen merk je dat je conditioneel heel snel achteruit gaat. Gelukkig is het zo dat dit ook snel weer op peil is zodra ik hiervoor weer mag gaan trainen. Na de Race Of the Champions zal ik definitief een besluit nemen voor volgend seizoen. Ik wil er gewoon voor de winterperiode zeker van zijn dat het rijden/racen op dit niveau nog gaat, en dat ik er nog plezier in heb.

De eerste keer op de motor zal echter al wat eerder zijn! De circuitdag voor de zieke kinderen van Racing Against Cancer in Augustus wil en kan ik gewoon niet missen. Aangezien dit geen racen is en het lichamelijk geen zware belasting is, heb ik ook hier toestemming voor gekregen.

Ik kijk er naar uit om weer te kunnen rijden, begin behoorlijk ontwenningsverschijnselen te krijgen!

Sportieve groet,

Rob Hakvoort

dagobert
dago rules

     Reageer met citaat 
goed om te lezen dat je er zo tegen aan kijkt
Succes met je laatste weken in het gips en je trainingen voor de rest van je lijf
groetjes
Elvera
Dus.

     Reageer met citaat 
Rob,je zult zien dat je je kracht ook weer snel op zult bouwen.
Op het moment van je crash was je getraind en in uitstekende conditie.Nu loopt dat hard terug,maar je bouwt het straks ook weer snel op.
Ik werk in een sportcentrum en zie dat getrainde mensen sneller herstellen.(Maar dat zijn ook de mensen die we het meest af moeten remmen )
Slow down to go faster ; in september ben je er weer bij .
If it`s stupid but it works,it ain't stupid.
Thundercracker

avatar
Thundercracker FotoGrafie

     Reageer met citaat 


Facebook: Rico Koemans
Youtube: Thundercracker79SF

*Fotograaf: Stichting Happy Smile*
*Fotograaf: Stichting Racen Tegen Kanker*
*Hobby Fotograaf: Thundercracker FotoGrafie*
Ferry_van_Rijn
Racecracks Trackdays & Racing School Mettet

     Reageer met citaat 
Ben blij dat het de goede kant op gaat!

Foto hierboven: knap hoor zo scheel kijken en dan ook nog de goede kant op gaan
Rob_Hakvoort
C'est le ton qui fait la musique

     Reageer met citaat 
De missie van Stichting Racen tegen Kanker is als volgt te formuleren: Door het uitoefenen van de motorsport gelden generen welke gebruikt wordt voor het steunen/helpen van gezinnen die getroffen zijn door de ziekte kanker.

Wij organiseren jaarlijks een aantal grote evenementen met zieke gezinnen. Wij proberen met deze evenementen de gezinnen een onvergetelijke dag te bezorgen en dat ze even de ellende vergeten die binnen hun gezin heerst. Door deze evenementen heeft Stichting Racen tegen Kanker een enorme band opgebouwd met de “zieke” gezinnen en wij zien het ook als eer om dit te kunnen en mogen doen. Verder hebben we in de afgelopen jaren verschillende gezinnen gesteund die door de ziekte kanker in de financiële problemen zijn geraakt. Het is Nederland nog niet dusdanig voor elkaar dat verzekeringsmaatschappijen alles vergoeden of dat er instanties bestaan die bepaalde (soms hele hoge) kosten vergoeden. Wij proberen bepaalde kosten te vergoeden voor deze gezinnen zodat ze zich volledig kunnen concentreren op het winnen van de race tegen kanker in plaats van zich ook te richten op de financiële aspecten. Wij kunnen (nog) niet alle aanvragen behartigen, maar we hopen met de steun van U steeds meer gezinnen kunnen helpen.

Helaas wordt niet iedereen genezen van deze vreselijke ziekte en vanaf de start van Stichting Racen tegen Kanker in 2004 zijn er aantal jongeren overleden door de ziekte kanker. Jongeren die wij hebben leren kennen door de evenementen en die we nog steeds bewonderen door hun enorme optimisme en levenslust. Deze mensen geven ons telkens weer heel veel kracht om door te gaan met onze missie. Ook houden wij contact met de gezinnen waarvan een familielid is weggevallen en we proberen ze ook nog te betrekken bij de evenementen.

12 en 13 Augustus 2009 is het weer tijd voor de circuitdag waarin alle coureurs van Racing Against Cancer en vele andere coureurs zelfs uit het Wereld Kampioenschap hun steentje bijdrage om deze dag tot een succes te maken.

Tijdens de vorige circuitdagen hebben wij verschillende keren de vraag gekregen of er een mogelijkheid was om iets te geven ter ondersteuning aan de stichting. De deelname voor de coureurs is namelijk geheel gratis. Wij hebben lang nagedacht en…… er is een online donatiemodule ontwikkeld. Alle tot op heden ingeschreven coureurs staan op de website www.racentegenkanker.nl , maar er komen dagelijks nog inschrijvingen bij.

De donatie gaat kinderlijk eenvoudig online via ideal en zal geheel ten goede gaan komen aan de gezinnen waar een kindje getroffen is door de ziekte kanker.

Om een idee te krijgen van zo'n circuitdag, klik op onderstaande link:

http://www.youtube.com/watch?v=jIN5dc36VZc

Bedankt voor uw bijdrage!

Sportieve Groet,

Rob Hakvoort
Racing Against Cancer

Pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Snelle navigatie: