Zijspannen ONK favoriete topics

Moderator: Jarno

Pagina's: 1 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Topic: Zijspannen ONK (44967 keer gelezen)
fuzzybear
600 CC Super Single!!

Profiel Privébericht Facebook Twitter 
Geslacht: man
Locatie: Sleen
Lid sinds: 14-03-2005
     Reageer met citaat 
ook vanaf hier sterkte!
TOET TOEEEEEEEEET!!!!! Bereboot racing team volle kracht vooruit!
Ben-Gunther
 
Profiel Privébericht 
Geslacht: man
Locatie: Edam-Volendam
Lid sinds: 23-06-2002
     Reageer met citaat 
Komend weekend gaan de zijspannen verder in de ONK competitie, helaas zonder het Sidecar Xperience Team van D.S.R.A. De combinatie van Jarno Bouius en Erik Günther is tijdens de crash zwaar beschadigd, in de afgelopen weken was er niet voldoende tijd om een vervangende combinatie te realiseren.Op de achtergrond wordt bekeken welke parts van de combinatie nog bruikbaar zijn om vervolgens een "nieuwe" op te bouwen waar hopelijk tegen het einde van het seizoen nog mee gereden kan worden.

Jarno is afgelopen weekend als monteur met Team Nijland/Steenbergen mee geweest voor een wedstrijd in de Sidecar Trophy competitie en zal later dit seizoen een wedstrijd als bakkenist meegaan om de vaste bakkenist te vervangen. Op deze manier kan hij toch nog wat circuit meters meepakken.

Ondertussen gaat Erik goed vooruit, er is echter nog wel een lange weg te gaan. Het heeft er lange tijd naar uitgezien dat de enkel vastgezet zou moeten worden, maar gisteren was er onverwacht toch nog goed nieuws te melden. De specialisten van UMC Radboud en het AMC zien toch nog mogelijkheden om hersteloperaties aan de enkel uit te voeren. Begin augustus worden hierover de eerste gesprekken gevoerd en daarna een kijkoperatie om de CT scans en foto's die gedurende de afgelopen periode zijn gemaakt te vergelijken met de huidige situatie.

Voor nu ligt bij Erik de focus verder te werken aan zijn conditie zodat hij weer op AT basis kan beginnen met werken. Voorlopig kan hij nog niet langer dan een half uur tot drie kwartier helemaal rechtop zitten, zodra dat richting de twee uur gaat zijn er mogelijkheden om weer iets te gaan doen.
crosser78
Remco

Profiel Privébericht 
Geslacht: man
Locatie:
Lid sinds: 23-10-2005
     Reageer met citaat 
Streuer in 2017 met een nieuwe bakkenist en van start met een nieuw span!

https://www.racesport.nl/...nist-bennie-streuer/
RG500IU

2 Strokes 4 Ever!!

Profiel Privébericht Website Twitter 
Geslacht: man
Locatie: Ezinge
Lid sinds: 14-05-2004
     Reageer met citaat 
Nieuw zijspanduo: Ilse de Haas jarenlang bakkeniste, gaat het nu zelf proberen. In dit filmpje van RTV Drenthe zien we de vriendin van Bennie Streuer haar eerste meters maken op het TT circuit.

Pagina's: 1 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Snelle navigatie: