Isle of Man TT 2010 favoriete topics

Moderator: RG500IU

Pagina's: 1 2 3 4

Topic: Isle of Man TT 2010 (10650 keer gelezen)
RG500IU
 Moderator
2 Strokes 4 Ever!!

     Reageer met citaat 
Eerste winnaars bekend: Ian Hutchinson wint de Superbikes nadat Conor Cummins, de leider in de beginfase, uitviel door technische problemen. Michael Dunlop 2e, Cameron Donald 3e, gevolgd door Guy Martin, Adrian Archibald & Keith Amor als 6e.

Klaus Klaffenböck wint zijn eerste zijspan TT met passagier Dan Sayles (5e TT zege als bakkenist), voor TT veteraan (voorsprong 2,63 sec.) Dave Molyneux en Tim Reeves als 3e voor Simon Neary

« Gewijzigd: 06-06-2010 om 01:52:32 door RG500IU »

RG500IU
 Moderator
2 Strokes 4 Ever!!

     Reageer met citaat 
McGuinness was halverwege ronde 1 op 2e plek (nét achter Cummins) en moest opgeven wegens pech. Guy Martin kreeg een tijdstraf wegens te snel rijden bij zijn 2e pitsstop. Cummins viel in de 5e ronde uit.. (info via IOM twitter)
     Reageer met citaat 
Man man, crazy stuff vandaag, ITV4 heeft een eyemotion camera ingezet bij enkele jumps, de klappen dat die banden krijgen dat die niet gewoon spontaan van de velg vliegen.

Cummins heeft wel heel veel problemen gehad, bocht gemist rechtdoor gegaan en een slechte herstart na de pitstop, moto sloeg af duwen ze hem terug aan trapt hem die brutaal in vitesse, even later valt hem uit met motorsche problemen, hij zat echt opgefokt op de Macaroo kawa, wellicht beter zo uit te vallen dan te crashen op de mountain of zo.
     Reageer met citaat 
Btw vandaag effe met Victor Gilmore gebabbeld. Sympha kerel, heeft dit week-end in 3 klasse's gereden tijdens de Ostend GP afgelopen week-end.....met een gebroken pols opgelopen op vrijdagnacht na een night @ the town, het zijn Ieren voor iets hé.
Victor Gilmore heeft 10x de IOM TT gereden en was het slachtoffer van Michael Weynand zen laat ons zeggen redelijk spectaculair ongeval tijdens de IOM TT 2008

Effe een foto'ke van de Belgische Tak van de Victor Gilmore fanclub en de pitcrew

RG500IU
 Moderator
2 Strokes 4 Ever!!

     Reageer met citaat 
Ian Hutchinson boekt zijn 2e zege deze week met winst in Supersport race 1. Voorsprong op Guy Martin 3,03, Michael Dunlop 3e. Keith Amor op een Ten Kate Honda, zet met 126.909mph (204.24kph) nieuw ronderecord neer...toch makkelijk dat twitter
     Reageer met citaat 
yeah twitter en TT radio, was live het verslag aan het horen.
Michael Dunlop zeer teleurgesteld.
Guy Martin felt like a dog afterwards, maar hij kon nog lachen

Er zou ook een incident gebeurd zijn net, meer news to come.
     Reageer met citaat 
btw deze overwinning van Hutchinson is Honda's 149e TT IOM overwinning....wellicht later deze week de 150e overwinning voor Honda?
RG500IU
 Moderator
2 Strokes 4 Ever!!

     Reageer met citaat 
Voornaamste uitvallers: Adrian Archibald (had eerder al tijdstraf in de pits gekregen), Bruce Anstey & Carl Rennie
     Reageer met citaat 
Het slachtoffer zou Karsten Schmidt zijn, afgevoerd met heli en zijn toestand is ernstig
     Reageer met citaat 
ivm tijdpenalty's ...

Heb je het hilarisch interview met Guy Martin gehoord ivm de tijdpenalty die hem gekregen heeft?
Was vlak na de supersport race van vandaag.

Hij trekt de snelheidsmeting in pitlane in twijfel tenslotte is een mogelijk podium plek hem ontnomen omdat hij .6mph te hard reed en zijn speedlimiter is wel gecalibreerd, ondertussen was hij nog een broodje aan het eten en vielen de woorden weer vlotjes op zen Martin's.
I'm off 4 a cup of tea now, was zen besluit.

Gaat weer yumi zijn vanavond op ITV4

uitzending om 22u op ITV4
en herhaald om 23u op ITV4+1
     Reageer met citaat 
het is nog erger....0,1mph snelheidsovertreding voor Guy Martin in pitlane.
Waar ben je dan mee bezig, die gasten wagen hun leven op de mountain course en dan flikken ze je zoiets.
Ik had al lang men biezen gepakt en never returned again.
     Reageer met citaat 
Hmmn, dat is zuur. Is ook een kwestie van gewenning, het is het eerste jaar dat er snelheidslimieten zijn in de pitstraat aldaar.

Voorheen was het zo dat de coureurs aan het begin van de pitstraat de motor tot stilstand moesten brengen, een voetje aan de vloer, en daarna naar de pitcrew. Was ook best een gevaarlijke situatie.

Jammer dat het telkens Guy moet overkomen..
     Reageer met citaat 
voor alle duidelijkheid, het ging over de time penalty van in de superbike race zaterdag.
Vandaag was hem overigens 2e tijdens de superspots... en ook dat zal weer hard aankomen bij hem.
Er staat geen maat op Ian Hutchinson, heeft nu al 5 races gewonnen.


Hij debuteerde tijdens de Manx GP als snelste Rookie ooit in 2003 als ik me niet vergis.
     Reageer met citaat 
Tja vortex, ik ben eigenlijk al blij dat de mechanische gebreken Guy bespaard zijn gebleven, maar hoeveel tijd heb je nodig om je belofte waar te maken? Duurt bij Guy nét iets te lang. 2003 was zijn debuutjaar op de TT waarin hij ook snelste rookie werd. Hutchinson heeft er in ieder geval minder tijd voor nodig gehad om te winnen.

Toch blijft Guy mijn favoriete coureur, 15 keer meer karakter als zijn directe collega's. Kijk maar eens naar die foto's op z'n site waar hij de Ronde van Vlaanderen fietst. Niks geen wielrenbroek, maar een korte broek die hij vorig jaar met de TT ook droeg. En een helm die hij, zo lijkt het, bij een rommelmarkt gekocht heeft. Even van de stress van de IOM bijkomen? Betekend deelnemen aan de grootste downhillwedstrijd in Frankrijk. Martin is wat anders, en het blijft mooi om hem te volgen. Go Guy...
     Reageer met citaat 
Heb net de beelden van vandaag gezien, Guy Martin was geen happy fellow, nog steeds zwaar pissed off van afgelopen zaterdag. Probleem met Guy Martin is dat de tijd knaagt en hij weet het zelf ook natuurlijk. Wat ben je met al die 2e en 3e plaatsen hij wil de TT winnen dat is het enige wat telt. Vandaag had zijn dag moeten zijn maar hij kwam 3seconden te kort. Keith Amor heeft daar ergens wel voor bijgedragen. Guy Martin ging over hem, Amor heeft Martin dan gebruikt als haas om vervolgens terug Martin voorbij te gaan. Amor heeft wel die ronde de snelste lap van de dag gedraaid, maar ondertussen Guy Martin ook uit zijn concentratie gehaald en zo is het altijd wel iets.

Om het in wielertermen te zeggen, hij is gedoemd om de Poulidor van de TT te worden.


Btw hij had vandaag bijna een collision met Adrian Archibald bij een inhaalmaneuvre van Martin. Hij was verstandig genoeg to bail off en te wachten na de bocht om Archibald te pakken anders had vandaag de IOM TT zwaar ontsierd geweest.

Ik ben ook een Guy Martin fan overigens

Pagina's: 1 2 3 4


Snelle navigatie: