Team Streuer favoriete topics

Moderator: RG500IU

Topic: Team Streuer (17376 keer gelezen)
Ben-Gunther
 
Profiel Privébericht 
Geslacht: man
Locatie: Edam-Volendam
Lid sinds: 23-06-2002
     Reageer met citaat 

Team streuer 2011

Woensdag 23 april heeft Team Streuer, met rijders Benny Streuer en bakkenist Kees Endeveld de
plannen voor het race seizoen 2011 bekend gemaakt.

Dagobert en ik waren daar aanwezig namens WRF. Vanavond zullen we een verslag van de
teampresentatie op het forum zetten, hier alvast twee plaatjes.


Vader & Zoon Streuer in gesprek met Dagobert
RG500IU
 Moderator

2 Strokes 4 Ever!!

Profiel Privébericht Website Twitter 
Geslacht: man
Locatie: Ezinge
Lid sinds: 14-05-2004
     Reageer met citaat 
Little Streuer ziet er nog echt als een kwajongen uit
RG500IU
 Moderator

2 Strokes 4 Ever!!

Profiel Privébericht Website Twitter 
Geslacht: man
Locatie: Ezinge
Lid sinds: 14-05-2004
     Reageer met citaat 
Vandaag ook een artikel over de presentatie in Dagblad vh Noorden. Mannetje heeft wel ambities lees ik zo
Ben-Gunther
 
Profiel Privébericht 
Geslacht: man
Locatie: Edam-Volendam
Lid sinds: 23-06-2002
     Reageer met citaat 
Team presentatie Team Streuer.


In het goedgevulde Cafe Restaurant Hofsteenge in Grolloo vond afgelopen woensdag de team presentatie van Team Streuer plaats. Voor pers, vrienden en genodigden was dit dé gelegenheid om het gloednieuwe LCR span te bewonderen. Benny en Kees namen volop de tijd alle vragen van de belangstellenden te beantwoorden.


Kees Endeveld vertelde over het vorig jaar binnen gehaalde Nederlands kampioenschap, de bevindingen op de internationale circuits en zijn taak als bakkenist. Heel interessant was te horen, hoe de juiste balans moet worden gezocht, in het trainen van de juiste spieren en het behouden van het juiste gewicht. Te veel spiermassa kan zorgen voor verzuring en teveel gewicht is natuurlijk nadelig voor de topsnelheid en wendbaarheid, te weinig gewicht zorgt voor problemen bij het op het asfalt houden van het zijspan wiel. Komende week gaat er getest worden in Vall de Vienne, dit is niet de eerste keer dat Kees in actie komt in een nieuw type LCR en verwacht niet veel problemen bij het wennen aan de nieuwe combinatie.

Benny Streuer ging verder over de technische veranderingen ten opzichte van het oude span. Een van de grote verbeteringen is de overbrenging van de stuurinrichting, waardoor de combinatie zich veel preciezer laat sturen. Ook zal het makkelijker zijn om de linkerbochten te nemen die van nature zwaarder zijn. De combinatie zal in 2011 worden aangedreven door dezelfde krachtbron als in 2010. Voor het seizoen 2012 staat vervanging van deze zeer betrouwbare krachtbron op de nominatie.


Over de sportieve doelen laten beide heren geen misverstand bestaan, 2011 zal het WK als hoofd kampioenschap gereden worden. Het duo gaat er vanuit zeker 5 plaatsen te gaan winnen met de nieuwe LCR. Een top 10 klassering moet dan ook mogelijk zijn aldus Benny. Tevens zal in het ONK de titel moeten worden geprolongeerd. Zoals de agenda’s er nu uit zien, overlappen de wedstrijden zich slecht eenmaal, afhankelijk van de positie zal worden gekozen het betreffende weekend uit te komen in het WK of ONK.

Snelle navigatie: