Puch Maxi Races favoriete topics

Moderator: Jarno

Topic: Puch Maxi Races (7999 keer gelezen)
kees-jan
 
Profiel Privébericht 
Locatie: Chaam
Lid sinds: 07-08-2011
     Reageer met citaat 
Beste mensen,

Via kikracing en hun zeer geslaagde trainingsdag ben ik op dit forum terecht gekomen om eens te kijken wat er allemaal nog meer leeft bij verschillende mensen en wellicht dat er in de toekomst wat bruggetjes geslagen kunnen worden met organisaties met als doel wat meer te kunnen rijden op circuits/ leuke locaties want daar draait het uiteindelijk om.

In de jaren 90 had men bij de sobw een automatenklasse waar vooral veel puch maxi's en peugeot automaatjes meededen. Dit was enkel 50cc en 16mm.

Tegenwoordig hebben een aantal mensen van het www.puchforum.com ook een zelfgemaakte puch maxi racer staan welke weleens ingezet kunnen worden tijdens puch races. Hier een aantal evenementen waar wij aan mee deden.

Kartbaan Vaals:

Op deze kartbaan wordt vrijwel elk jaar een evenement gehouden voor automaatbrommers. Hier zitten ook een aantal zeer fanatieke bouwers en brommers bij.
www.rd-racingday.nl Staat wat info over een race 1 keer in de twee jaar. Ook voor 50cc en 70cc schakelbrommers en scooters dus wellicht dat hier nog wat mensen in de toekomst aan mee kunnen doen. www.6sjtond.nl is een 6 uurs race voor enkel 50cc automaatbrommers.

Giessen
Elk jaar in september word hier een jaarlijkse puch race gehouden midden in een woonwijk. De zijkanten en bochten zijn afgezet met strobalen en dit is wel een uniek evenement om te rijden. Hier zijn verschillende klasses. 50cc / 70cc en de specials (2 speed en 70+cc).


Hierden
Hier word 20 augustus een brommer race gehouden en daar zal dit jaar voor het eerst ook een puch maxi klasse zijn ik ben zeer benieuwd.

Sobw training Kikiracing
Dit was een ontzettend leuke leerzame dag georganiseerd door kikiracing. Wij hopen ook een volgende keer welkom te zijn en misschien wel met wat meer puch maxi brommers. Wij hebben het iniedergeval ontzettend leuk gehad.

Twan
 
Profiel Privébericht 
Geslacht: man
Locatie: Naarden
Lid sinds: 07-08-2011
     Reageer met citaat 
Hallo,

Ook mij lijkt het leuk om wellicht mogelijkheden te kunnen creeëren om meer met Puch te kunnen racer, sinds 2008 hou ik me hiermee bezig en daarnaast ben ik sinds een aantal jaren zeer nauw betrokken bij de organisatie van de race in Giessen.

In tegenstelling tot Kees-Jan heb ik iets meer Supermotard achtigs, hier wat foto's.

Giessen 2009, klasse: Specials (75cc automaat met membraaminlaat en 24mm carburateur):


Uploaded with ImageShack.us

Giessen 2010, klasse: 50cc automaat (50cc met membraaminlaat en 17.5mm carburateur):


Uploaded with ImageShack.us

Vaals 2010, klasse: 50cc automaat (50cc zuigergestuurd met 17.5mm carburateur):


Uploaded with ImageShack.us

« Gewijzigd: 07-08-2011 om 23:43:06 door Twan »


Snelle navigatie: