Dakar favoriete topics

Moderator: RG500IU

Pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8

Topic: Dakar (89393 keer gelezen)
RG500IU
 Moderator
2 Strokes 4 Ever!!

     Reageer met citaat 
Kevin Benavides wint de voorlaatste etappe. Tot gisteren kon hij nog de eerste rijder worden met achtereenvolgende zeges op twee verschillende merken. Maar de techniek liet hem in de steek en hij moest zich door de organisatie laten ophalen.

Rijdt de rally uit op zelfde manier als Petrucci (17e ofzo) en kon vandaag weer verder en won zowaar met 4 sec. voorsprong op Sam Sunderland die de nieuwe leider is geworden.

2e Quintanilla op bijna 7 min. voor Walkner, van Beveren (gisteren nog aan de leiding maar nu op meer dan kwartier), 5e Barreda.
RG500IU
 Moderator
2 Strokes 4 Ever!!

     Reageer met citaat 
Quintanilla wint laatste etappe en benadert Sunderland nog tot bijna 3½ min. Sunderland met de GasGas totaalwinnaar. Petrucci kwam vandaag als 13e binnen.
fuzzybear

avatar
600 CC Super Single!!

     Reageer met citaat 
RG500IU schreef 11-01-22 om 10:57:00
In relatie tot het Petrucci verhaal kwam ik nog wat tegen over Hugh Anderson, deze Nieuw Zeelander werd in het eerste deel vd jaren '60 4 maal wereldkampioen met Suzuki in de 50 en 125cc:
(afbeelding)


Zijn Nederlandstalige Wikipedia pagina is zeer uitgebreid. Zo lezen we oa dat hij in Assen na een val in het ziekenhuis belandde en kennis kreeg aan een daar werkende verpleegster waar hij later mee zou trouwen.


Nu je dat zo verteld bedenk ik me, dat ik verhaal van dat hij in Assen in het ziekenhuis zijn vrouw had leren kennen al ergens van ken.

Weet niet meer precies hoe ik dat weet. Misschien een keer op het TT journaal gehoord ofzo.
TOET TOEEEEEEEEET!!!!! Bereboot racing team volle kracht vooruit!

Pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8


Snelle navigatie: