CRT doet geen cup meer! favoriete topics

Moderator: Jarno

Pagina's: 1 2 3

Topic: CRT doet geen cup meer! (14689 keer gelezen)
aschoots
 
Profiel Privébericht 
Geslacht: man
Locatie: Spijkenisse
Lid sinds: 26-10-2012
     Reageer met citaat 
Blijkbaar is de KNMV enquete over het voortzetten van de KNMV-cup in 2013 afgerond, ik lees op motor-forum het volgende:

Citaat:
Beste ,

Maandag 29 oktober 2012 hebben wij jullie, KNMV Cuplicentiehouders een enquête gemaild. Meer dan 25% heeft hier op gereageerd. Namens de KNMV Wegracecommissie willen wij jullie bedanken voor alle reacties en aanvullende opmerkingen!
Hieronder in vogelvlucht een aantal cijfers:

Vraag 1: 45,3% van de ondervraagden wil graag actief meepraten met de wegracecommissie.

Vraag 2: 51,6% is het eens met de stelling dat de KNMV Cup als onderdeel van het ONK Wegrace verreden moet worden.

Vraag 3: 60,9% van de ondervraagden wil het liefste in het weekend rijden.

Vraag 4: 68,8% vindt dat de KNMV Cup op stratencircuits verreden kan worden.

De enquête geeft de KNMV Wegracecommissie een goed inzicht in wat er leeft onder de KNMV Cup licentiehouders en gaat hier de komende tijd mee aan de slag. Nogmaals bedankt voor jullie reactie.

Frank van der Linden
Voorzitter KNMV Wegracecommissie


Vraag 1: Kunnen (veel) van jullie eens aan Frank / de KNMV vragen hoe groot het aantal reacties in absolute aantallen is geweest? Lijkt me wel informatie die ze openbaar moeten maken om enigszins geloofwaardig over te komen...

En vraag 2: welke KNMV-cuppende-forummer heeft de KNMV enquete ingevuld? Interessante info m.b.t. het vergelijken van de verschillen tussen de KNMV en "mijn" (onze) enquete.

Zoals voorspeld gaat de statistiek nu gebruikt worden om de plannen die er al lagen mee je justificeren "You've got lies, Damned lies, and Statistics". Dat begint met een lijstje "sturende" vragen, je geeft alleen de opties die jij acceptabel vindt. Verder is het dan een "inkoppertje".

Ik zal een leuk artikel over het "sturen" van groepen online zetten. Jullie zijn een "groep". En die kan je een stuk makkelijker "sturen" dan een individu. Ik moet even zoeken, maar het komt eraan. De boodschap is hard maar waar. "Men are like sheep, of which a flock is more easily driven than a single one. - Richard Whately".

Laat dus die 45% maar gaan meepraten over de KNMV-cup in 2013, dat is voor de KNMV namelijk een stuk makkelijker dan een paar individuen overtuigen...
The.Gambler
 
Profiel Privébericht Facebook 
Geslacht: man
Locatie: Amersfoort
Lid sinds: 24-06-2002
     Reageer met citaat 
Ik rij niet, maar wat waren jouw antwoorden dan? En waarom?
Mugello never sleeps!

Pagina's: 1 2 3


Snelle navigatie: