Centraal computertopic favoriete topics

Moderator: RG500IU

Pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 23

Topic: Centraal computertopic (98352 keer gelezen)
franky_4_fingers
max the worlds greatest

Profiel Privébericht 
Geslacht: man
Locatie: amsterdam
Lid sinds: 05-12-2002
     Reageer met citaat 
via firefox werkt ie ook niet
The.Gambler
 
Profiel Privébericht Facebook 
Geslacht: man
Locatie: Amersfoort
Lid sinds: 24-06-2002
     Reageer met citaat 
Citaat:
via firefox werkt ie ook niet


nee, ik moest er altijd al apart IE voor opstarten, maar nu werkt dat ook niet.

Heb bestanden en cookies verwijderd, maar helpt ook niet.

Mugello never sleeps!
Ben-Gunther
 
Profiel Privébericht 
Geslacht: man
Locatie: Edam-Volendam
Lid sinds: 23-06-2002
     Reageer met citaat 
Kan je in de rechteronderzijde van de explorer balk een verboden in te rijden bord zien staan?

In dat geval moet je daar op klikken en alle bestanden van motogp.com toegang verlenen.

Je kunt ook bij de geavanceerde instellingen je beveiligings niveau verlagen voor de privacy.
Tools > Internet Options > Privacy (ik draai XP UK)

Staat er een te dichtgespijkerd Norton security pakket op je computer? pleur die eens uit anders.

« Gewijzigd: 15-08-2005 om 21:09:14 door Ben-Gunther »

franky_4_fingers
max the worlds greatest

Profiel Privébericht 
Geslacht: man
Locatie: amsterdam
Lid sinds: 05-12-2002
     Reageer met citaat 
gambler kun jij er al weer op? ik nog steeds niet nl.
Jarno
 Administrator

Profiel Privébericht 
Geslacht: man
Locatie:
Lid sinds: 21-06-2002
     Reageer met citaat 
Zorg ook ff dat je de laatste versie van alles hebt - dus IE, Windows updates uitvoeren, laatste versie van Flash, enz.
The.Gambler
 
Profiel Privébericht Facebook 
Geslacht: man
Locatie: Amersfoort
Lid sinds: 24-06-2002
     Reageer met citaat 
Citaat:
Zorg ook ff dat je de laatste versie van alles hebt - dus IE, Windows updates uitvoeren, laatste versie van Flash, enz.


dat is t nu juist, dat heb ik. Maar probeer ik nog n keer flash ofzo, t werkt gewoon niet...
Mugello never sleeps!
franky_4_fingers
max the worlds greatest

Profiel Privébericht 
Geslacht: man
Locatie: amsterdam
Lid sinds: 05-12-2002
     Reageer met citaat 
begin van de week werkte het gewoon nog. of iig zondag
Ocampa

Tja...

Profiel Privébericht 
Geslacht: man
Locatie: Breda
Lid sinds: 23-06-2002
     Reageer met citaat 
Als wij inloggen op MSN-messenfer hoeven wij nooit meer een wachtwoord in te voeren, alleen maar op de aanmeldknop drukken en het is geregeld. Ik heb al bij opties gekeken maar daar kan je niks instellen. Hoe kunnen we dat oplossen? Wij willen wel een wachtwoord gebruiken! Als nu de oppas eens gebruik maakt van de comoputer kan ze gelijk mijn account op en dat is dus niet de bedoeling.

Als ik MSN opstart zie ik het volgende:



Het is dan dus alleen nog maar een kewestie van op Aanmelden drukken en ik zit in MSN Messenger, er komt geen wachtwoord meer aan te pas. EN zoals ik al zei, ik kan ook niet vinden waar ik dat kan wijzigen.
Amerikanskaya firma Transceptor Technologies pristupila k proizvodstvu komp'yuterov Personal'ny sputnik.
Jarno
 Administrator

Profiel Privébericht 
Geslacht: man
Locatie:
Lid sinds: 21-06-2002
     Reageer met citaat 
Dat is een veel voorkomend probleem waar heel veel mensen mee zitten en uiteraard is er geen makkelijke oplossing voor. Je zult je .NET paspoort moeten verwijderen in je Configuratiescherm/Gebruikersaccounts, maar dat raad ik je alleen aan als je er verstand van hebt en weet wat je doet.
Trax
ZAC #111.

Profiel Privébericht 
Geslacht: man
Locatie: op #111
Lid sinds: 24-06-2002
     Reageer met citaat 
Voor dit soort klöterij heb ik meerdere accounts onder XP ingesteld. Ik mag alles, mijn jongens komen onder een ander account binnen en kunnen alleen spelletjes (en het internet op maar dat weten ze nog niet... ).

Zo kunnen ze niet in hun "klik"drift opeens m'n hele root deleten.....(en geloof me, ze zijn er toe in staat... )

EDIT: Oh ja. M'n vrouw mag helemaal niet aan de computer komen....

« Gewijzigd: 24-08-2005 om 12:31:08 door Trax »

Goed verhaal! Lekker kort! Doen we niks mee!
Plaggie
Het WF brekebeentje

Profiel Privébericht 
Geslacht: man
Locatie: Dedemsvaart
Lid sinds: 08-06-2004
     Reageer met citaat 
Ik probeer iemand een E-mail te sturen. De computer klaagt over een foutmelding en voor ik het weet staan er 65 E-mail balkjes op m'n beeldscherm
Trax
ZAC #111.

Profiel Privébericht 
Geslacht: man
Locatie: op #111
Lid sinds: 24-06-2002
     Reageer met citaat 
Citaat:
Ik probeer iemand een E-mail te sturen. De computer klaagt over een foutmelding en voor ik het weet staan er 65 E-mail balkjes op m'n beeldscherm

Oh jee.....dan zit er nog maar één ding op.... :-[ [b]Bellen![/b]
Goed verhaal! Lekker kort! Doen we niks mee!
Plaggie
Het WF brekebeentje

Profiel Privébericht 
Geslacht: man
Locatie: Dedemsvaart
Lid sinds: 08-06-2004
     Reageer met citaat 
Citaat:

Oh jee.....dan zit er nog maar één ding op.... :-[ [b]Bellen![/b]



ja, dat is natuurlijk een oplossing.

Het probleem is dat ik voor een stageplek bel en die lui die de telefoon opnemen verzoeken me om een E-mail te sturen.

Nou ja, het is wel een goede training. Door het weg klikken van al die vensters krijg je wel een goed afgetrainde wijsvinger
Jarno
 Administrator

Profiel Privébericht 
Geslacht: man
Locatie:
Lid sinds: 21-06-2002
     Reageer met citaat 
Citaat:
Nou ja, het is wel een goede training. Door het weg klikken van al die vensters krijg je wel een goed afgetrainde wijsvinger

Inderdaad, en na een paar keer kun je nog een andere vinger oefenen ook.
TYRI_F1

GIXXER

Profiel Privébericht Website 
Geslacht: man
Locatie: wegraceforum.nl
Lid sinds: 08-07-2002
     Reageer met citaat 
ik heb n probleem met mn video instellingen...

ik krijg niets te zien, wel wat te horen als ik n filmpje afspeel.... ik heb al een codec pack voor XP gedownload maar dat is niet het probleem....

iemand enig idee wat hier de oplossing voor zou kunnen zijn?

Pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 23


Snelle navigatie: