Moto2 Oostenrijk favoriete topics

Moderator: RG500IU

Pagina's: 1 2

Racetopic
13

Red Bull Ring

21 augustus 2022
Oostenrijk Red Bull Ring, Spielberg

UITSLAGEN

STARTOPSTELLING

1Ai Ogura
2Alonso Lopez
3Augusto Fernandez
4Jake Dixon
5Somkiat Chantra
Volledige uitslag »

RACE

1Ai Ogura
2Somkiat Chantra
3Jake Dixon
4Pedro Acosta
5Augusto Fernandez
Volledige uitslag »

TRIVIA

Valentino Rossi (Aprilia) behaalde op de A1 Ring in 1996 met een derde plaats zijn eerste GP podium. Een jaar later stond hij hier opnieuw op het podium, toen met een tweede plaats, 0,004 achter winnaar Noboru Ueda.
Andrea Dovizioso (Ducati) reed hier in 2016 zijn 250e Grand Prix en vierde dit met een tweede plaats. Dovi was met 30 jaar en 144 dagen oud de jongste rijder die deze mijlpaal noteerde en het oude record van Dani Pedrosa (30/236) overnam.
Johann Zarco behaalde hier in 2016 met een zege in de Moto 2 klasse zijn 38e GP podium behalen waarmee hij Christian Sarron (37) passeerde als meest succesvolle Grand Prix coureur uit Frankrijk
Topic: Moto2 Oostenrijk (4521 keer gelezen)
midstar

www.midstar.nl

Profiel Privébericht Website 
Geslacht: man
Locatie: Heerhugowaard
Lid sinds: 20-09-2002
     Reageer met citaat 
Bo is altijd vanaf de vrijdag bezig met de race ,en heeft een vrij eigenwijze werkwijze die veel anders is dan de meesten doen.
Eigen plan trekken pace is belangrijk etc, dat zijn zijn eigen woorden.
Jammer genoeg heeft hij het toch altijd moeilijk in de race en het tempo wat hij behoort te rijden haalt hij dan niet, ja 2de helft gaat het gas er wat meer op maar dan rijd hij vaak ook alleen, vreemd beeld vind ik, toch iets met alleen hard rijden als hij alleen zit en zijn eigen lijnen kan bepalen?
Midstar racing
Plaggie
Het WF brekebeentje

Profiel Privébericht 
Geslacht: man
Locatie: Dedemsvaart
Lid sinds: 08-06-2004
     Reageer met citaat 
Bo zat er het hele weekend al niet super bij, zo rond die 15e plaats elke sessie. 16e in de kwalificatie. Dan heb ik al weinig vertrouwen in een top 10 resultaat. En toch was het een teleurstellende race, met uiteindelijk (dankzij de nodige uitvallers) toch nog 1 puntje. Maar de start en de eerste ronde was weer belabberd. Dat overkomt iedere coureur wel eens, maar bij Bo gebeurd het veel te vaak. Het is eerder een uitzondering als hij geen posities verliest na de start en dat is jammer.....

6 seconden naar 10e man Alcoba op de finish. Dat is niet zo veel en slechts 0,2/0,3 sec gemiddeld per rondje. Op een circuit wat Bo sinds de Moto2 nooit lekker gelegen heeft.

Het was een matig weekend met een slechte race, maar in Misano gaat het weer beter!
Plaggie
Het WF brekebeentje

Profiel Privébericht 
Geslacht: man
Locatie: Dedemsvaart
Lid sinds: 08-06-2004
     Reageer met citaat 
Ik ben een weekendje weg geweest, dus heb eigenlijk alles gemist qua trainingen en kwalificaties. Heb alleen de races terug gekeken gisteren. Had Zonta nu een wat stabieler weekend? Hij houdt in de race weer een aantal mannen achter zich en zit niet zo ver achter Bo en het laatste puntje. Dat is wel positief na een aantal lastige weekenden met teveel crashes.
Plaggie
Het WF brekebeentje

Profiel Privébericht 
Geslacht: man
Locatie: Dedemsvaart
Lid sinds: 08-06-2004
     Reageer met citaat 
Mooie uitslag voor het Honda Asia Team! Een 1-2tje

Vooral Ogura is aan een bijzonder sterk 2e seizoen bezig. Naar mijn idee is hij wel klaar voor een overstap naar de MotoGP, maar zal het dramatische presteren van de Honda mannen hem een beetje tegenhouden?

Chantra niet. Hij verrast me wel met 4 podiums inmiddels, maar is veels te onconstant. Of hij staat op het podium of hij doet totaal niet mee.

Mooie reeks voor Dixon. 3x podium op rij nu

Vietti begon heel sterk aan het seizoen, maar gooit het wel vaak weg.

Goed debuut van Senna Agius nieuw team, nieuwe motor, nieuw circuit. Heeft het heel netjes gedaan. Deed weinig onder voor Arbolino. Hoop dat we hem er volgend jaar als vaste deelnemer bij hebben. Interessant talent.

Pagina's: 1 2


Snelle navigatie: