Interessante race-sites favoriete topics

Moderator: RG500IU

Pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 31

Topic: Interessante race-sites (316739 keer gelezen)
Ocampa
Tja...

     Reageer met citaat 
We hebben op dit forum al een topic met leuke links, maar een topic sec voor links naar racegerelateerde sites leek mij ook nuttig. Het gaat dan dus om sites die we niet echt superbekend zijn he. Dus niet zaken als racesport of crash.net, die weten de meesten van ons immers wel te vinden.

LET OP - Dit topic is niet bedoeld voor spam. Het is dus niet toegestaan reclame te maken voor je eigen website. Leden met 1 bericht achter hun naam die direct na aanmelding hier een website vermelden hebben overduidelijk spambedoelingen en een dergelijk bericht wordt dan ook direct verwijderd!Zelf wil ik beginnen met http://www.sportnetwork.net/main/s180.htm

Een site met motorsportnieuws, maar bijvoorbeeld ook persoonsbeschrijvingen van coureurs van vroeger en nu uit het archief.

« Gewijzigd: 03-04-2006 om 11:17:29 door Jarno »

Amerikanskaya firma Transceptor Technologies pristupila k proizvodstvu komp'yuterov Personal'ny sputnik.
Plaggie
Het WF brekebeentje

     Reageer met citaat 
Vindt het wel een mooie site, erg overzichtelijk ook leuk om al die revieuws van vorige seizoenen eens door te lezen.
Jarno
 Administrator

avatar
     Reageer met citaat 
Plaggie
Het WF brekebeentje

     Reageer met citaat 
www.Racing-live.com is ook een goede site. Vooral veel mooie foto's van 2002 tot 2004 en de 2005 tests staan er op die site. Jammer genoeg wel een beetje onoverzichtelijk

« Gewijzigd: 30-03-2005 om 16:38:41 door Plaggie »

     Reageer met citaat 
Citaat:
http://home.planet.nl/~dijk7262/


In het gastenboek van deze SiTe:

Citaat:
Geachte makers van deze webside.

Hierbij wijs ik U er op, dat U op uw side zonder mijn toestemming foto's publiceert waarvan ik de copyrights bezit.
Om eventuele problemen te voorkomen, verzoek ik U zo spoedig mogelijk contact met mij op te nemen.
Met vriendelijke groeten,
Henk Keulemans


Zielig hoor....
RG500IU
 Moderator
2 Strokes 4 Ever!!

     Reageer met citaat 
De meesten kennen hem wel, maar met de Australische ronde van de Superbikes voor de deur, zeker de moeite (Tip: meerdere keren per dag )waard om een bezoekje te brengen:
http://www.mcnews.com.au/latest.htm

Er staan vandaag al ontelbare paddockfoto's uit Phillip Island op. Gebruikelijk is dat deze site ook 'live' verslag van de trainingen en races doet. Dingen die je niet mee krijgt met 'live timing' zoals crashers, rijders die de pit ingaan om andere motor te halen en andere randverhalen, alles wordt daar meestal vermeld... en regelmatig ververst. Als er iets is op PI en je hebt geen TV..heb je met deze site haast het gevoel dat je dr toch bij bent. Absolute aanrader, zeker voor dit weekend
     Reageer met citaat 
Citaat:


In het gastenboek van deze SiTe:


Zielig hoor....  


Of dit nu echt zo zielig is, is nog maar de vraag.
Een paar punten.

In de eerste plaats brengt Keulemans het op een keurige manier onder de aandacht. Hij had ook meteen een rekening kunnen sturen.

De meeste mensen gaan naar motorsportwedstrijden om vermaakt te worden. Anderen moeten er ook hun brood geheel of gedeeltelijk mee verdienen. Dat moet gerespecteerd worden. Copyright dient ter bescherming. Vaak is bronvermelding voldoende, soms wordt er een vergoeding betaald.

Uit eigen ervaring weet ik hoe vervelend het is als mensen tekst en/of foto's van je pikken en zonder bronvermelding plaatsen. Ik ken zelfs iemand die zijn eigen naam onder mijn teksten zette. Het lijkt er nu op dat ik er in geslaagd ben om duidelijk te maken dat dat niet kan.

Nu het over interresante race-sites gaat kunnen ook de site van Rolf Eggersdorfer noemen. De mensen die deze site kennen weten dat dit werkelijk een prachtige homepage was over de geschiedenis van de motorsport. Helaas is deze site verdwenen. Het was bijna zijn levenswerk en hij kon er niet meer tegen dat overal informatie van zijn site opdook zonder ook maar ergens een bron werd vermeld.

Sommige mensen begrijpen nog niet dat ook op internet de normale omgangsvormen gelden.
t Is n kunst t aigenste pad te lopen en doch aalweg wat aans te zain.
Jarno
 Administrator

avatar
     Reageer met citaat 
Omgangsvormen is één ding, maar het is ook gewoon strafbaar. Op alles wat je zelf schrijft zit per definitie auteursrecht. Of je het nou op internet plaatst of op papier.

Ik kwam laatste een site tegen die een regelrechte kopie was van mijn v/d Goorbergh site van 2 jaar geleden. Die hadden zelfs letterlijk plaatjes gekopieerd. Ik heb ze vriendelijk verzocht dat even heel gauw te corrigeren.
     Reageer met citaat 
Mooi weer heh <wie deze zin gebruikt schend mijn auteursrechten , effe dokken aan mij als je hem wilt gebruiken!!!
Ezekiel 25:17 "The path of the righteous man is beset on all sides By the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, Shepherd
Trax

avatar
ZAC #111 en #717, Teammanager #222

     Reageer met citaat 
Citaat:

Nu het over interresante race-sites gaat kunnen ook de site van Rolf Eggersdorfer noemen. De mensen die deze site kennen weten dat dit werkelijk een prachtige homepage was over de geschiedenis van de motorsport. Helaas is deze site verdwenen. Het was bijna zijn levenswerk en hij kon er niet meer tegen dat overal informatie van zijn site opdook zonder ook maar ergens een bron werd vermeld.Ehhh.....http://www.eggersdorfernet.de. Niet dus... Hij heeft 'm eraf gehaald. Das nog maar redelijk recent?

Maar je hebt wel gelijk, copyright is een groot probleem aan het worden sinds de opkomst van internet

« Gewijzigd: 01-04-2005 om 16:08:54 door Trax »

Goed verhaal! Lekker kort! Doen we niks mee!
RG500IU
 Moderator
2 Strokes 4 Ever!!

     Reageer met citaat 
Internet etiquette noemen ze dat soort dingen. Jammer van die Eggersdorf site, mooi naslagwerk..vaak wat gevonden voor het historische spelletje
     Reageer met citaat 
Ik heb ook regelmatig wat gescand uit de boeken van Keulemans voor het historisch spelletje. Mag dus ook niet :-[]
Jarno
 Administrator

avatar
     Reageer met citaat 
Citaat:
Ik heb ook regelmatig wat gescand uit de boeken van Keulemans voor het historisch spelletje. Mag dus ook niet  :-[ [/quote]
Jawel, want dat doe je niet om er beter van te worden. Als jij een website maakt en je loopt interessant te doen met andermans foto's, dan mag je daar op z'n minst toestemming voor vragen. Je gaat niet zomaar lopen pronken met iets wat niet van jou is.
Ocampa
Tja...

     Reageer met citaat 
Laten we het over het gebruik van plaatjes HIER verder praten en het om het zuiver te houden in dit topic verder te gaan over interessante racesites.
Amerikanskaya firma Transceptor Technologies pristupila k proizvodstvu komp'yuterov Personal'ny sputnik.
RG500IU
 Moderator
2 Strokes 4 Ever!!

     Reageer met citaat 
Omdat hier al een tijdje nix geplaatst is maar weer es even een link met een zeer complete databank van alle racecircuits waar ook ter wereld, de lay-out vd komende Chinese GP kun je hier ook vinden net als meestal de websites vd diverse banen
http://www.etracksonline.co.uk/

Ook deze is interessant
http://www.racingcircuits.net/

zelfs over de banen van Tolbert en Eemshaven bv kun je hier wat over vinden

Pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 31


Snelle navigatie: