Joey Litjens favoriete topics

Moderator: RG500IU

Pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 17

Topic: Joey Litjens (268599 keer gelezen)
BMW_M5
 
Profiel Privébericht 
Locatie:
Lid sinds: 20-11-2005
     Reageer met citaat 
Hugo weet hier zelf nog niks van af zegt hij dus of het echt betrouwbare informatie is vraag ik me af.
Ocampa

Tja...

Profiel Privébericht 
Geslacht: man
Locatie: Breda
Lid sinds: 23-06-2002
     Reageer met citaat 
BMW_M5 schreef 26-06-06 om 16:17:06
Hugo weet hier zelf nog niks van af zegt hij dus of het echt betrouwbare informatie is vraag ik me af.


Precies, dat is dus wat ik al dacht.
Amerikanskaya firma Transceptor Technologies pristupila k proizvodstvu komp'yuterov Personal'ny sputnik.
250cc
 
Profiel Privébericht 
Locatie: Gieten
Lid sinds: 13-11-2004
     Reageer met citaat 
misschien dat Hugo op een 250cc aprilia kan rijden, hij heeft het postuur er wel voor. Joey past goed op een 125 cc. Volgens mij heeft Molenaar een goede band met Honda en Varenhof met Aprilia, dus dat zou moeilijk kunnen worden beide in één team onder te brengen.
Dan zie ik liever Schouten terug bij Molenaar in de 250cc.
wimpie

xl600r fzr600 vfr750 vtr1000r rsv1000r tuono rr

Profiel Privébericht 
Geslacht: man
Locatie: de veluwe
Lid sinds: 11-11-2002
     Reageer met citaat 
zaterdag heb ik nog even met een sponsor van molenaar zitten praten
molenaar en honda dat zijn 2 handen op 1 buik
ik zie daar geen aprillia binnen komen
Vincent zit volgens de sponsor ook door toedoen van honda bij molenaar

mlenaar kan wel een potje breken bij honda
Jarno
 Administrator

Profiel Privébericht 
Geslacht: man
Locatie:
Lid sinds: 21-06-2002
     Reageer met citaat 
Heeft er toevallig nog iemand zin/tijd dit topic wat verder aan te vullen? Ik was dit topic begonnen met wat verslagen en citaten van de verreden GP's, maar ik kom er maar niet aan toe hiermee verder te gaan en loop inmiddels hopeloos achter....
dagobert
dago rules

Profiel Privébericht Website 
Geslacht: vrouw
Locatie: duckstad
Lid sinds: 27-02-2003
     Reageer met citaat 
bron: Molenaar racing..

Citaat:
In de warm up training op zondagmorgen reed Molenaar-Honda coureur Joey Litjens zich al naar een veelbelovende 28e tijd (9 posities beter dan zijn startplaats) en in de race deed hij het na een prachtig gevecht met vriend, leeftijd- en landgenoot Hugo van den Berg met een 25e plaats absoluut verdienstelijk. “Het had nog veel beter gekund als de vering helemaal in orde was geweest. Ik had een goede start, won direct al 6 posities, maar merkte bij het begin van de race al dat de vering niet optimaal stond. Ik kon niet pushen en aanzetten, dan stuiterde de machine van zijn lijn. De motor liep beter als ooit tevoren. Een grote pluim voor Hans Spaan en het team. Het is jammer dat nu voor het eerst in een race de vering niet wilde doen wat wij voor ogen hadden, anders had ik misschien wel richting top 20 kunnen komen”, opent de 16-jarige Limburger, die de hele race een strijd uitvocht met maatje Hugo, die een fractie van een seconde voor hem finishte, en Europees Kampioen Michele Conti op de Seedorf-Honda, die hij de baas bleef. Het feit dat zowel Litjens als Van den Berg de EK-winnaar van 2005 achter zich lieten, geeft aan dat beide rood-wit-blauwe jongelingen goed op weg zijn.“Het was een leuke strijd, maar het frustreerde me wel dat ik niet laat kon remmen, of mijn machine er af en toe tussen kon prikken. De vering werkte niet mee en daardoor kon ik ook Hugo niet verschalken. Maar het was weer een hele leerzame race. Als de training iets beter was geweest had ik nog verder naar voren kunnen komen”, weet Joey. Teammanager Jarno Janssen was ook een tevreden man, hoewel hij nog wel groeipunten ziet. “Met de training liep het niet helemaal naar wens. Dat moet beter. Als je een halve seconde per ronde harder rond kan gaan, dan klim je zo de top 20 binnen richting de punten. Die top 20 is dit jaar, net als bij de TT van Assen, ook bij andere GP’s haalbaar. Daar gaan we in de komende 5 GP’s aan werken. Op 10, 17 en 24 september rijden we respectievelijk in Maleisië, Australië en Japan. Daarna de laatste twee in Estoril (15 okt.) en Valencia (29 okt.). Het wordt niet makkelijk op de vier nieuwe circuits die Joey krijgt voorgeschoteld, maar behoort wel tot de mogelijkheden”, aldus Janssen. “Ik laat de komende GP’s gewoon over me heen komen. Ik ga ontzettend mijn best doen en zie er absoluut niet tegenop, integendeel”, besluit Litjens vol strijdlust
The.Gambler
 
Profiel Privébericht Facebook 
Geslacht: man
Locatie: Amersfoort
Lid sinds: 24-06-2002
     Reageer met citaat 
Mag er hier weer een update? Ik heb het motorrace gebeuren niet kunnen volgen afgelopen weekend, en ben erg nieuwsgierig naar de crash. Op welke plek lag Joey?
Mugello never sleeps!
dagobert
dago rules

Profiel Privébericht Website 
Geslacht: vrouw
Locatie: duckstad
Lid sinds: 27-02-2003
     Reageer met citaat 
EDIT: WimLex:Ik ben even zo vrij geweest om Dago's mailbox te openen om het verslag van Molenaar racing op te zoeken, wie weet heb ik vanmiddag wel een nieuw signatuur.

Bron Molenaar racing
17-9-2006; Betreft wedstrijdverslag Grand Prix Australië, circuit Phillip Island (4.448 mtr)
Citaat:
JOEY LITJENS WONDER BOVEN WONDER ONGEDEERD NA ‘T-BONE’ VAN SERGIO GADEA

De voortekenen leken voor Joey Litjens allemaal goed. Het had er alle schijn van dat de 16-jarige Limburger zijn beste GP-weekeinde van dit seizoen meemaakte. Zijn 26e startplaats (na de TT -25e- zijn beste uitgangspositie) zette hij in de eerste honderden meters na wederom een bliksemstart al om in een plek richting top 20. Maar in ‘turn 2’ ging het mis. In zijn tot dan toe zo voorspoedig verlopen 13e (!) GP-weekeinde van dit seizoen werd de Molenaar-Honda coureur op volle snelheid ge-T-boned door de Spanjaard Sergio Gadea, waarna Joey van zijn machine werd gereden en wel 10 keer om zijn as door de grasstrook buitelde. Wonder boven wonder bleef de fysiek sterke Litjens nagenoeg ongedeerd. Na een check in het medical centre bij dr. Costa bleek hij gelukkig slechts gekneusde knokkels aan zijn hand en tal van blauwe plekken te hebben, waarna er door het team en vele Nederlandse racefans terecht een zucht van verlichting kon worden gegeven. Gadea kwam samen met zijn teamgenoot Pasini naast de baan, reed het gras door, daar waar Pasini zijn machine expres plat legde, maar Gadea reed dwars de baan over daar waar het hele 125cc startveld aanstormde. Op het asfalt aangekomen ramde hij Joey Litjens ‘midscheeps’, een ongeval dat veel ernstiger had kunnen aflopen en waar de MotoGP-racedirectie zeker een circuit-aanpassing zal moeten toepassen om dergelijke incidenten in de toekomst te kunnen voorkomen.

Dat het 16-jarige racetalent uit America fysiek in topconditie is blijkt wel uit het feit dat hij er ondanks zijn vervaarlijke en keiharde valpartij relatief goed onderuit kwam. “Voor het zelfde geld ben je de rest van het seizoen uitgeschakeld. Maar het is wel heel erg zuur voor Joey. Juist in de GP waarin alles goed leek te gaan en de puzzelstukjes op zijn plaats leken te vallen. Joey was enorm gefocussed om hier goed te scoren, maar het mocht niet zo zijn”, reageert teammanager Jarno Janssen. “Enkele GP’s gelede had ik mazzel dat ik net voor een vallende meute langs kon rijden, maar nu was het domme pech. Vorige week al de lekke band in Sepang en nu dit. Deze overzeese trip is tot nu toe niet echt succesvol. Maar ik hoop dat ik volgend weekeinde in Motegi (Japan) weer redelijk fit ben. Na zo’n klapper ben je vaak de tweede dag heel erg stijf. Morgen gaan we in iedere geval om van de schrik te bekomen nog maar een dagje zeevissen, waarna we dinsdag naar Tokio vliegen. Vrijdag stap ik weer op de fiets”, aldus de ogenschijnlijk onverschrokken Litjens, die toch wel heel teleurgesteld is na het abrupte einde van zijn goede optreden ‘down under’.

Bij de kwartliterrace moest Arnaud Vincent zijn oranje-machine vanaf de 5e startrij (20e) laten vertrekken. De 31-jarige Fransman maakte wéér een bliksemstart, drukte zijn Honda na een paar bochten al tot de 12e plaats en leek net als vorige week in Sepang op een prima resultaat af te stevenen. In de 2e onder moest hij weliswaar een paar plaatsen prijs geven, maar in de 3e ronde was het over en uit. Hij parkeerde zijn machine tegen de vangrail en verloor daarmee zijn kansen op weer een goede WK-score. Na het beetje extra geluk dat het Molenaar team vorige week in Maleisië kende, zat het dit weekeinde de hele tijd tegen.
Jarno
 Administrator

Profiel Privébericht 
Geslacht: man
Locatie:
Lid sinds: 21-06-2002
     Reageer met citaat 
Jemig, heftig. Gelukkig goed afgelopen.

Is dit ook op tv geweest? (ik heb de 125cc uitzending niet gezien)
Ben-Gunther
 
Profiel Privébericht 
Geslacht: man
Locatie: Edam-Volendam
Lid sinds: 23-06-2002
     Reageer met citaat 
Jazeker, het is vele malen herhaald en het heeft zelfs een herstart veroorzaakt.
Magic

Profiel 
Geslacht: man
Locatie:
Lid sinds: 11-01-2005
     Reageer met citaat 
Jarno schreef 18-09-06 om 17:16:01
Jemig, heftig. Gelukkig goed afgelopen.

Is dit ook op tv geweest? (ik heb de 125cc uitzending niet gezien)


http://www.youtube.com/watch?v=DVi0QN00G-4

Amateur beelden
Thomas_2-love
www.bmzrc.org.uk

Profiel Privébericht Website 
Geslacht: man
Locatie: Leeuwarden
Lid sinds: 08-07-2002
     Reageer met citaat 
Joey heeft veel warme baden en massage's gehad maar zit nog met veel pijn op de motor. Is zwaar ook, een nieuw circuit en dan ook nog 1 waar je vooral keihard moet remmen! Ik hoop dat ie morgen uitrijdt en wat naar voren kan komen.
Keith Code: He asked me to speak to the fellas on the MZ's. He said they were passing him too close! I wandered up to race control and kept an eye on them. The RC30 wasn't slow; those guys on MZ's were quick, very quick.
dagobert
dago rules

Profiel Privébericht Website 
Geslacht: vrouw
Locatie: duckstad
Lid sinds: 27-02-2003
     Reageer met citaat 
Dit zat weer in mijn mailbox: (bron ariemolenaarracing)

Citaat:
De lichamelijke vooruitgang van Joey Litjens op de 2e trainingsdag van de Japanse GP op het circuit van Motegi bleef uit. Daar waar ook circuitarts dr. Costa hoopte dat de stijfheid van Joey na twee dagen behandelen en een dag in actie minder zou worden, bleek de praktijk anders uit te wijzen. “Joey blijft heel erg veel last houden van de pijn in zijn rug en ribben, na de ongelofelijk zware crash afgelopen zondag in Phillip Island”, opent teammanager Jarno Janssen. “Iedereen had gehoopt dat het vandaag beter zou gaan met de lichamelijke gesteldheid van Joey, maar dat is dus niet het geval. Hij heeft weliswaar veel trainingsrondes kunnen maken, maart door zijn pijn kwam hij niet aan het verbeteren van de rondetijden van vrijdag toe. Daardoor ook niet aan de afstellings wijzigingen aan de machine. Hij had gewoon te veel last van hand en rug om zich vandaag te verbeteren. De tik die zijn rug gehad heeft bij de crash in Australië heeft ook de pijn aan zijn ribben (blessure Donington) weer boven gehaald. Al met al is het niet eenvoudig voor Joey hier in Japan. Een moeilijke baan, veel wildcards en dan zelf op 80% of minder van je kunnen presteren, dat is verre van ideaal”, aldus de teammanager, die zelfs zijn twijfels heeft of Joey, die start vanaf de 39e plek, de race morgen wel uit zal kunnen rijden.fred
Alonso betekent spaans wijf!

Profiel Privébericht 
Geslacht: man
Locatie: Rotterdam
Lid sinds: 05-12-2005
     Reageer met citaat 
Zo jammer dat dit nu net op het einde van het seizoen moet gebeuren . Joey was gewoon erg goed bezig de laatste maanden, hierdoor is de progressie weer een beetje uit het zicht verdwenen.
Smoke it, smoke it, smoke it if it's ready for replacement
dagobert
dago rules

Profiel Privébericht Website 
Geslacht: vrouw
Locatie: duckstad
Lid sinds: 27-02-2003
     Reageer met citaat 
bron Arie molenaar racing:

Citaat:
De Japanse GP zou er voor Joey Litjens op voorhand niet een worden waar hij zijn verwachtingen richting beste seizoensprestatie zou hebben. Dat had hij vorige week in Australië wel, totdat hij hard in zijn flank werd geramd. De fysieke gevolgen ondervond de 16-jarige coureur uit de Molenaar-Honda renstal 7 dagen later nog steeds tijdens de 14e GP van dit seizoen in Japan. “Binnen het team hadden we onze bedenkingen of Joey de race met de pijn in zijn rug en hand de race überhaupt wel uit zou kunnen rijden, maar hij toonde (eigenlijk zoals we het hele seizoen al van hem gewend zijn) wéér een grote hoeveelheid karakter en reed een keurige race. Want ook Joey weet dat het heel belangrijk is om op dit moeilijke stuurcircuit van Motegi veel racekilometers ervaring op te doen, zeker met het oog op volgend seizoen”, opent teammanager Jarno Janssen, die zijn pupil gezien de omstandigheden een sterke race zag rijden.“Mijn start was redelijk, maar in de 2e bocht zat ik aan de buitenkant en raakte ik in de verdrukking. De gewonnen plekken moest ik daardoor direct weer inleveren. Ondanks dat ik niet lekker in mijn vel zat, zeg maar verre van 100% fitheid, kon ik de race wel uitrijden en nog naar mijn zin ook. Ik vocht een strijd uit met twee Japanse wildcardrijders, die ik via mijn persoonlijk snelste ronde (2.01,5) in de slotfase van de race achter me wist te houden. Mijn beste tijd was zelfs 0,6 sneller dan tijdens de trainingen, dus al met al liep de race wel redelijk”, aldus Litjens die blij was dat hij het eind gehaald had en in de pitbox van zijn machine geholpen moest worden. “We hebben nu 3 weken pauze voor de GP in Portugal. Dan ben ik er fysiek weer helemaal”, beloofd Litjens zijn team.

Toch nog netjes Joey

succes bij de laatste wedstrijden

Pagina's: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... 17


Snelle navigatie: